ته چین؛

طرز تهیه آب مرغ نمکین

کد خبر: ۸۰۹۷۷۳
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۴ 20 June 2018
تعداد بازدید : 1062
کد خبر: ۸۰۹۷۷۳
|
۳۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۴ 20 June 2018
|
8289 بازدید

 

مواد لازم:
يک گالن آب گرم
سه چهارم پیمانه نمک طعام
دو سوم پیمانه شکر
سه چهارم پیمانه سس سویا
یک چهارم پیمانه روغن زیتون

 

بازدید 8289
در این ویدیو طرز تهیه آب نمک با ترکیب شکر، نمک، روغن زیتون وسس سویا برای خواباندن مرغ کامل یا تکه‌های مرغ آموزش داده می‌شود. خواباندن مرغ در این مایع برای چند ساعت قبل پخت آن باعث نرمتر و خوش‌طعم شدن گوشت آن خواهد شد.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟