کاهش میزان حق‌التدریس پژوهشی در دانشگاه تهران

کد خبر: ۸۱۴۳۸۹
|
۱۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۳ 07 July 2018
|
2490 بازدید

رئیس دانشگاه تهران گفت: میزان حق‌التدریس پژوهشی اساتید این دانشگاه از سقف ۲۶ واحد به ۱۲ واحد رسیده است.

به گزارش مهر، محمود نیلی‌احمدآبادی صبح امروز در نشست هم‌اندیشی دانشگاه‌ها با وزارت علوم برای دستیابی به رتبه‌های برتر جهانی در وزارت علوم اظهار داشت: سیاست حق‌التدریس و حق‌التحقیق بدترین سیاستی بود که پس از انقلاب در دانشگاه‌های کشور ایجاد شد، چرا که این سیاست مشوق فردگرایی و ضد کار تیمی است.

وی افزود: دانشگاه تهران در این زمینه سیاست‌های خود را تغییر داده است و میزان حق‌التدریس پژوهشی اساتید را کم کرده که از سقف ۲۶ واحد به ۱۲ واحد رسیده است.

نیلی‌احمدآبادی با بیان اینکه برای دستیابی به دانشگاه بین‌المللی، باید زیرساخت‌ها نیز تغییر کند، خاطرنشان کرد: بازنگری آئین‌نامه ترفیع اساتید، اختصاص یک درصد از بودجه دانشگاه به بحث بین‌المللی‌سازی، سه برابر شدن بودجه بین‌المللی دانشگاه، اصلاح آئین‌نامه گرنت پژوهشی و تدوین آئین‌نامه جذب دانشجویان پسادکتری در این راستا بوده است.

رئیس دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: این دانشگاه در حوزه‌ آب، مؤسسه‌ای مشترک با یونسکو و وزارت امور خارجه ایجاد کرده است که از مهرماه امسال در این مؤسسه دانشجو به زبان انگلیسی پذیرش خواهد شد.

به گفته وی، همچنین برنامه داریم که تمام دانشجویان دوره دکتری این دانشگاه، ۶ تا ۹ ماه فرصت مطالعاتی در خارج از کشور بگذرانند که امسال از ۱۱۰۰ دانشجو، ۴۰۰ دانشجوی این دانشگاه به فرصت مطالعاتی خارج از کشور اعزام می‌شوند.

رئیس دانشگاه تهران تأکید کرد: تمامی اعضای هیأت علمی این دانشگاه که تحصیل آنها در داخل ایران بوده است نیز به فرصت مطالعاتی ۶ تا ۱ ساله اعزام می‌شوند.

نیلی‌احمدآبادی اظهار داشت: دانشگاه تهران با کشور کره‌جنوبی، مؤسسه مشترکی تأسیس کرده که قرار است ۱۰۰ هزار دلار طرف کره‌ای و ۱۰۰ هزار دلار دانشگاه تهران برای راه‌اندازی این مؤسسه اختصاص دهند.

وی گفت: دانشگاه تهران با کشورهای چین و روسیه نیز فعالیت‌های مشترک علمی و آموزشی دارد.

رئیس دانشگاه تهران با اشاره به تعدد مراکز رده‌بندی در دنیا گفت: این امر نشان می‌دهد همچنان در دنیا به مدل مشترکی نرسیده‌ایم، اما این موضوع مورد تأکید است که نظام‌های رتبه‌بندی به اقتصاد کشورها و شیوه مناسب جذب دانشجو و هیأت علمی کمک زیادی می‌کند.

نیلی‌احمدآبادی تأکید کرد: در اتحادیه اروپا، رده‌بندی دانشگاه‌ها جزو موضوعات ملی و فراملی است که ما نیز در ایران باید این موضوع را در سطح ملی و فراتر از آن ارتقاء دهیم.

وی گفت: دانشگاه‌های ایران در حوزه آموزش و پژوهش پیشرفت‌های خوبی داشته‌اند، اما در تعاملات بین‌المللی ضعیف عمل کرده‌اند و فعالیت‌های بین‌المللی جزو بایدهای دانشگاه‌ها است و دانشگاه بدون این فعالیت‌ها، دانشگاه به شمار نمی‌رفت.

رئیس دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: برنامه اصلی دانشگاه تهران، بین‌المللی‌سازی، تأکید بر نوآوری و کارآفرینی و اخلاق مسئولیت‌پذیری اجتماعی است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس آنجلس دارید؟