آسیبشناس اجتماعی گفت: والدین باید حداقل تا سن ۱۵ سالگی و زمان بلوغ فرزندشان بر نحوه استفاده آنان از تلفن همراه نظارت داشته باشند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، امان الله قرائی مقدم جامعهشناس و آسیبشناس اجتماعی اظهار کرد: امروزه با توجه به وضعیت جامعه و مسائل اجتماعی نداشتن تلفن همراه حتی برای کودکان نیز غیرممکن است.
وی افزود: خانوادهها باید به وسیله تکنولوژیهای پیشرفته بر نحوه استفاده کودکان از تلفن همراه نظارتهای دقیق داشته باشند.
این آسیبشناس اجتماعی با بیان اینکه کودکان درک منطقی از مسائل و وضعیت موجود جامعه ندارند، گفت: به دلیل شناخت ناکافی کودکان از جامعه، احتمال گرایش آنها به راههای نادرست و بیراهه بسیار است و نظارت مستمر خانوادهها میتواند از این امر جلوگیری کند و نقش مادران در این امر حائز اهمیت است.
وی افزود: اگر خانوادهها تلفن همراه را در اختیار فرزندان خود قرار میدهند، باید حداقل تا سن ۱۵ سالگی و زمان بلوغ بر نحوه استفاده آنان از این وسیله ارتباطی نظارت کامل داشته باشند، البته مدرسه هم باید در امر نظارت بر فرزندان به خانوادهها کمک کند.
قرائی مقدم گفت: مدرسه و محیط آموزشی جایگاهی برای تلفن همراه نیست و دانش آموزان باید قبل از ورود به مدرسه تلفن همراه خود را به مسئولان تحویل دهند.
وی ادامه داد: فرزندان باید در قبال اعمالی که انجام میدهند، پاسخگو والدین خود باشند، چراکه این امر مسئولیت پذیری را در درون خانواده تقویت میکند.
قرائی مقدم خاطرنشان کرد: مدرسه و والدین میتوانند وظیفه مداری و مسئولیت پذیری در کودکان را تقویت کنند، بر این اساس کودکان به بیراهه کشیده نمیشوند و میتوان کنترل بیشتری را روی آنها اعمال کرد.