انگلیس 1 ـ کرواسی 2 ؛ جدال کروات‌ها با خروس‌ها در فینال جام جهانی روسیه

تیم های کرواسی و انگلیس از ساعت ۲۲:۳۰ چهارشنبه در نیمه نهایی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه در ورزشگاه لوژینکی مسکو به مصاف هم رفتند تا برنده میدان و رقیب فرانسه در فینال جام جهانی فوتبال را از میان خود مشخص نمایند.
کد خبر: ۸۱۵۸۱۷
|
۲۱ تير ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۸ 12 July 2018
|
13686 بازدید
|
۷

تیم‌های ملی فوتبال انگلیس و کرواسی برای حضور در فینال جام جهانی روسیه امشب با مصاف هم رفتند و یک بازی نزدیک و نفس گیر را به نمایش گذاشتند و در نهایت کرواسی 2 بر یک، پیروز این جدال 120 دقیقه‌ای شد و در فینال به مصاف فرانسه می‌رود.

به گزارش «تابناک»؛ تیم های کرواسی و انگلیس از ساعت ۲۲:۳۰ چهارشنبه در نیمه نهایی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه در ورزشگاه لوژینکی مسکو به مصاف هم رفتند تا برنده میدان و رقیب فرانسه در فینال جام جهانی فوتبال را از میان خود مشخص نمایند.

انگلیس 1 - کرواسی 1 ؛ نبرد نزدیک اروپایی‌‌ در وقت اضافه

دقیقه 5: کرین تریپیر به سرعت انگلیس را به گل رساند و شرایط را برای کرواسی دشوار ساخت.

دقیقه 14: ارسال تریپر از روی کرنر و ضربه سر مگوایر بالاتر از ویدا با اختلاف کمی از کنار دروازه کرواسی به بیرون رفت.

دقیقه 19: شوت ناگهانی راه دور پریشیچ در میانه راه به پای واکر کمانه کرد و با فاصله چند سانتی متری از کنار دروازه انگلیس راهی اوت شد که چاکر، داور مسابقه در این صحنه برای کرواسی کرنر اعلام نکرد.

دقیقه 22: شوت بی‌دقت سوباسیچ و پاس اشتباه استرینیچ توپ را به استرلینگ رساند، ولی پاس در عمق او را هری کین در عین ناباوری به بیرون زد که البته آفساید او هم اعلام شده بود.

دقیقه 30: هری کین باز هم یک موقعیت فوق‌العاده را از دست داد و پاس در عمق عالی لینگارد را با ضربه بغل پا به سوباسیچ زد و در ادامه هم نتوانست کاری از پیش ببرد و با شوتی که به تیرک عمودی و سوباسیچ برخورد، موقعیت را از دست داد.

دقیقه 32: ارسال تند و تیز ربیچ را استونز برگشت داد و در ادامه، شوت پای چپ پُر قدرت هافبک کرواسی را پیکفورد در دو مرحله جمع کرد.

دقیقه 33: اشلی یانگ با تکل عالی اجازه نداد توپ ارسالی از سمت چپ زمین تبدیل به گل شود و توپ را به کرنر زد.

دقیقه 36:  پاس فوق‌العاده دله آلی را لینگارد نتوانست استفاده کند و شوت فنی او از کنار دروازه کرواسی به بیرون رفت.

دقیقه 56: شوت پشت محوطه جریمه لینگارد به لوورن برخورد کرد و راهی کرنر شد.

دقیقه 57: سانتر تریپر از جناح راست زمین قبل از رسیدن به هری کین توسط ویدا دفع شد.

دقیقه 63: اشتباه بازیکنان کرواسی توپ را در سمت راست زمین به هندرسون رساند و او هم با پاس در عمق، استرلینگ را در موقعیت گلزنی قرار داد که تعلل او و ضربه‌ای که بعد از برخورد با ویدا زد، توسط سوباسیچ دفع شد.

انگلیس 1 - کرواسی 1 ؛ رقابت نزدیک اروپایی‌‌ها

دقیقه 65: سانتر خطرناک مودریچ از جناح راست زمین برگشت داده شد که در ریباند شوت پریشیچ بعد از برخورد به استرلینگ و واکر ثمری برای کرواسی نداشت.

دقیقه 68: ایوان پریشیچ گل تساوی را برای کرواسی به ثمر رساند تا کروات‌ها در این نبرد پایاپای، به بازی بازگردند.

دقیقه 72: پریشیچ بعد از پا عوض کردن، شوت زمینی پای چپ زد که ضربه او به تیرک عمودی دروازه انگلیس برخورد کرد و در ادامه هم شوت مانژوکیچ مقابل دروازه خالی در اختیار پیکفورد قرار گرفت.

دقیقه 73: شوت روی پای بروزوویچ از پشت محوطه جریمه با اختلاف زیادی از روی دروازه انگلیس به بیرون رفت.

دقیقه 83: مانژوکیچ بعد از مهار توپ، چرخش و شوت روی پا توپ را به سمت دروازه انگلیس زد که پیکفورد در دو مرحله توپ را جمع کرد.

دقیقه 84: دفع نه چندان خوب پیکفورد روی ضربه سر پریشیچ نزدیک بود کار دست انگلیس بدهد که در ریباند شوت فنی پریشیچ به بیرون رفت.

دقیقه 2+90: هری کین نتوانست ضربه سر خوبی روی ارسال تریپر بزند و توپ به بیرون رفت.

دقیقه 99: ارسال تریپر از روی کرنر و ضربه سر استونز در آستانه ورود به دروازه کرواسی بود که ورسالیکو منجی تیمش شد و از روی خط توپ را برگشت داد.

دقیقه 2+105: ارسال خطرناک پریشیچ از جناح چپ را مانژوکیچ زد که واکنش عالی پیکفورد موجب شد تا دروازه انگلیس بسته بماند و توپ راهی کرنر شود.

دقیقه 109: ماریو مانژوکیچ گل دوم را در وقت اضافه دوم برای کرواسی به ثمر رساند و کار را تمام کرد.

دقیقه 120: صوت کم دقت کراماریچ در موقعیت مناسب به تور کنار دروازه انگلیس برخورد کرد و کرواسی نتوانست به گل سوم برسد.

استادیوم: لوژنیکی مسکو/تماشاگر: 78011 نفر
داور: جونیت چاکر(ترکیه)؛ کمک‌ها: باهاتین دوران، طارق اونگون و بیورن کویپرس(هلند)/ کمک داور ذخیره: ساندر فن روکل(هلند)


تیم ملی کرواسی
دانیل سوباسیچ، دیان لوورن، دوماگوج ویدا، سیمه ورسالیکو، ایوان استرینیچ، ایوان راکیتیچ، لوکا مودریچ، آنته ربیچ، ایوان پریشیچ، مارسلو بروزوویچ و ماریو مانژوکیچ.
سرمربی: زلاتکو دالیچ


تیم ملی انگلیس
جوردن پیکفورد، کایل واکر، جان استونز، هری مگوایر، جورن هندرسون، دله آلی، جسی لینگارد، کیرن تریپر، اشلی یانگ، رحیم استرلینگ(74- مارکوس راشفورد) و هری کین.
سرمربی: گرت ساوت‌گیت

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۷
ناشناس
|
Netherlands
|
۰۰:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۱
مفت خورها جایی در فینال ندارند.
مرتضی
|
Netherlands
|
۰۱:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۱
به کی روش وفردوسی پور نسلیت میگیم
ناشناس
|
Germany
|
۰۱:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۱
خیلی تکنیک داشتن کرواتها
سارا سالاری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۱
ایا کروات ها ایرانی هستند
پژوهشگر انگلیسی ، نوئل مالکوم در کتاب خود به اسم"تاریخچه مختصر بوسنی" مطالعه ذی‌قیمتی در مورد روابط ایرانیان و گذشته اقوام یوگوسلاوی سابق انجام داده است. وی در این کتاب می‌نویسد: "واژه کراوات ، یا هراوات (Hravat) در زبان صربی" ریشه در این زبان ندارد. این واژه از شبیه به نامی ایرانی‌است که که در لوحی سنگی در ناحیه یونانی نشین جنوب روسیه یافته شده است. ریشه آن نام، خراوات("Khoravat") در اوستا به معنای " دوستانه" است.مطالعات تاریخی نشان می‌دهد که نژاد فعلی کرواسی ، کرواتها، از ۱۷۰۰ سال پیش شروع به مهاجرات از سرزمین مادریشان ، ایران به سمت کرواسی، صربستان و بوسنی مهاجرت نموده‌اند. احتمالاً علت این مهاجرت سرکوب مومنین به آئین مانوی در دوران ساسانیان بوده است. بر مبنای اسناد قدیمی، اقوام صرب و کروات دارای اصلیت ایرانی هستند که بعدها به اقوام اسلاو ملحق شده‌اند.نوئل مالکوم معتقد است که تئوری‌های جدید در این زمینه با شواهد تاریخی مطابقت دارد. برخی از تئوریسین‌های ملی‌گرای کروات، ترجیح می‌دهند که اصلیت خود را با ایرانیان مرتبط سازند تا همسایگان اسلاو خود. چنین تئوری‌هایی خصوصاً در زمان جنگ جهانی دوم ، در هنگامی که نژاد ایرانیان در طبقه‌بندی نژادها از سوی آلمانیان بالاتر از نژاد اسلاو قرار گرفت ، تقویت شد. هرچند بر طبق نظر مالکوم ، هم کروات‌ها و هم صرب‌ها مهاجرینی از ایران بوده‌اند که تقریباً به صورت همزمان از ایران به بالکان مهاجرت کرده‌اند .یک نکته کاملاً مشخص است: مهاجرین اولیه برای آنکه از سایر اقوام آن ناحیه تمیز داده شوند خود را "خراوات" یا همان کروات می‌نامیده‌اند. همچنین این مهاجران ایرانی تبار ، برای آنکه وجه تمایز خود را از نشان دهند، دستمالی بدور گردنشان می‌بستند، چیزی که بعدها محبوبیتی جهانی یافت و به کراوات مشهور گشت.در سال ۱۶۵۶ ، لوئی چهاردهم ، هنگی از داوطلبان کروات را در ارتش خود تشکیل داد. اعضای این هنگ، برسم پیشینیان خود، دستمالی ابریشمین را بدور گردن خود می‌بستند که در انتهای آن گره‌ای داشت. همچنین این دستمال برای بستن زخم مجروحین مورد استفاده قرار می‌گرفت. از آن به بعد این حمایل ابریشمی به عنوان بخشی از زیور نظامی در ارتش فرانسه پذیرفته شد و واژه ’a la croate’ وارد زبان فرانسه گشت. ۱۷۰ سال بعد بستن کراوات به گردن رسمی جهان شمول گردید برای اطلاعات بیشتر به کتاب تازیخ حضور مسلمانان و ایرانیان در قاره امریکا نوشته دکتر حمید شفیع زاده مراجعه نماید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۱
ایمگلیس تونس و پاناما را برد به بلژیگ باخت تا در مسیر راحت تری برای فینال قرار گیرد بعد کلمبیا را به کمک داور امریکایی برد وسپس سوئد از هم پاشیده را برد و بعد به کر اسی که دارای کلاس بالاتری در فوتبال هستند برخورد وبه انچه که حقش بود رسید با این کارنامه بسختی کسی میتواند شعار دهد که فوتبال به خانه اش باز میگردد و اساسا زادگاه فوتبال چین است که انگلیس
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۲
انگلیس دزد فوتبال چین شطرنج هند چوگان ایران ونفت خاورمیانه معادن افریقا و
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟