پس از آنکه سرپرست سازمان ورزش شهرداری تهران، تبلیغات در بیست بیلبورد تبلیغاتی تهران با ارزشی میلیاردی در یک مراسمبه یک بازیگر درباره اسبِ یک فوتبالیست جوان هدیه داد، واکنشها به حدی بود که این مدیر در خلاف گویی آشکار، گفتههایش را انکار کرد اما دیری نپایید که فیلم این مراسم و چنین اقدام عجیبی منتشر شد و برای همگان مشخص شد که عامل این اقدام به مردم دروغ گفته است؛ دروغی که برخلاف آن حاتمبخشی قابل توجیه نیست.
به گزارش «تابناک»؛ بهاره افشاری بازیگر سینما و تلویزیون که ارتباطش با سردار آزمون پیش از این نیز حاشیه ساز شده بود، اخیراً به مستندسازی روی آورده و در نخستین تجربهاش مستند «سریک / SERIK» را با محوریت اسب سردار آزمون ساخته است. این مستند به تازگی در گروه سینمایی هنر و تجربه اکران شد و مراسم رونمایی و آغاز اکران این فیلم سینمایی، آغاز حواشی تازهای بود که اکنون ابعاد تازهای یافته و فراتر از سینما رفته است.
محمدصادق حسنی سرپرست سازمان ورزش شهرداری تهران که پیش از این کارمند این مجموعه بود، در این مراسم 20 بیلبورد را به بهاره افشاری برای تبلیغ فیلمش هدیه داد و تاکید کرد این بیلبوردها به انتخاب این بازیگر زن سینما هدیه داده خواهد شد. اگر قرار باشد این تعداد بیلبورد منتخب تهران برای یک مستند حاتم بخشی شود، برآوردهای رسانهای حکایت از رقمی چند میلیارد تومانی داشت؛ حاتم بخشی که اگر قرار بر انجامش بود، باید به همه فیلمهای سینمایی تعلق میگرفت، نه صرفاً به یک فیلم مستند و سازنده زنش.
با بالا گرفتن نقدها نسبت به این حرکت نامتعارف، سرپرسن سازمان ورزش شهرداری تهران از اساس منکر ماجرا شد و گفت: «در جریان این خبر نیستم. قرار شد از آقای سردار آزمون بهعنوان یک چهره ارزشی و ورزشی حمایت شود. ما برای اکران فیلم سریک بهکارگردانی خانم بهاره افشاری که سردار آزمون بازیگر آن است، سالنی را تهیه کردیم تا افتتاحیه اکران در آنجا برگزار شود... در این بین با توجه به اینکه رویکرد این فیلم یک رویکرد کاملاً ورزشی است و احترام به مرام ورزشی و حمایت از ورزشکاران مدنظر ماست تا خدای نکرده قهرمانان ما آسیب روحی و اجتماعی نبینند و مردم از آن استقبال کنند، از ما درخواست کردند که برای تبلیغات فیلم به آنها کمک کنیم.»
حسنی که مشخصاً به اشتباه برای سرپرستی این سازمان عریض و طویل انتخاب شده، در ادامه اساساً گفتههایش را انکار کرد و گفت: «از آن جایی که وظیفه سازمان ورزش کمک به ورزشکاران و ورزش است ما این مسئله را مورد توجه قرار دادیم اما اینکه قصه 20 بیلبورد چطور در آمده و ماجرای تولد خانم افشاری به ذهن دوستان خطور کرده، الله اعلم... خبرنگاری که این خبر را تهیه کرده، از بین صحبتهای من تحلیل خود را و عدد و رقم خود را منتشر کرده و من چنین چیزی را اعلام نکردم.»
اکنون تصاویر این مراسم را میبینید که نشان میدهد این کارمند شهرداری به چه شکل به افکارعمومی دروغ گفته است. بخشهای دیگر این مراسم عجیب نیز اجرای «تولد مبارک» توسط فرزاد حسنی و حامد همایون برای بهاره افشاری بود! شاید عدهای عنوان کنند که اهدای بیلبورد برای تبلیغ هر فیلمی -ولو اینکه فقط مشمول این فیلم شود- اقدام خوبی است اما بعید است خلاف گویی این مسئول ارشد شهرداری تهران، همچون بیلبوردها توجیه پذیر باشد.
حسنی در کنار شجاع پوریان
این حواشی باعث شد تا محمدعلی افشانی شهردار تهران در مورد حاتمی بخشی سازمان ورزش شهرداری تهران نیز واکنش نشان دهد و این حرکت او را به کل رد کند. افشانی در عین حال سعی کرد این ماجرا را خاتمه یافته تلقی کند و در این زمینه گفت: «اگر بیلبوردی دیدید که تبلیغ این فیلم در آن باشد، بعدا به من گزارش بدهید. رئیس سازمان ورزش این حرف را زده و من هم شنیدم اما این سخنان جزو اختیارات وی نبوده است.»
سوای ماجرا 20 بیلبورد در تهران، دروغ بیتاوان مسئول ارشد شهرداری تهران درباره این هدیه به بهاره افشاری و سردار آزمون است. انتظار میرود وقت در برخی کشورها دروغگویی رئیس جمهور نیز تاوانی تا سطح استیضاح دارد، وقتی یک مقام شهرداری به این شکل خلاف گویی میکند، با او برخورد شود و دروغگویی در جمهوری اسلامی ایران هزینه داشته باشد. آیا شهردار تهران با انتخاب رئیس جدید سازمان ورزش شهرداری و کنار گذاشتن سرپرست فعلی نشان خواهد داد با این سطح دروغگویی مخالف است یا باید دروغهای بعدی زیرمجموعه ایشان را نیز گزارش کنیم؟!