بیمه تکمیلی رایگان رانندگان جاده‌ای و خانواده آنها

کد خبر: ۸۱۸۹۵۱
|
۰۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۴۷ 23 July 2018
|
20874 بازدید

برای نخستین بار در تاریخ حمل‌ونقل جاده‌ای کشور، طرح گسترده بیمه تکمیلی رایگان رانندگان حمل ونقل بار و خانواده های آنها اجرایی می‌شود.

به گزارش ایرنا، عبدالهاشم حسن نیا معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اعلام این مطلب گفت: به منظور رفاه حال رانندگان حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای کالای کشور، ازاول مرداد ماه امسال طرح بیمه تکمیلی برای 900 هزار نفر از رانندگان حمل‌ونقل کالا به همراه خانواده آنان به صورت رایگان اجرایی می‌شود.

رانندگان شاغل در بخش حمل‌ونقل جاده‌ای کالا می‌توانند با مراجعه به مراکز ارائه کارت هوشمند در سراسر کشور نسبت به تکمیل اطلاعات خود اقدام کنند.

بیمه تکمیلی رانندگان که همواره یکی از مطالبات رانندگان بوده است با فرایند محور قرار دادن کنترل هزینه بین صاحب کالا، شرکت حمل‌ونقل و راننده اجرایی خواهد شد و مقرر است بدون پرداخت هزینه در فاز نخست رانندگان و همسران آنها و در مرحله بعد تمامی اعضای خانواده رانندگان تحت پوشش این بیمه قرار گیرند.

به گزارش ایرنا، پیشتر کانون انجمن‌های صنفی رانندگان ناوگان حمل کالای جاده‌ای سراسر کشور در اطلاعیه ای با اشاره به برگزاری جلساتی متعدد با حضور وزیران راه و شهرسازی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و ایجاد کارگروه‌های ویژه در کمیسیون‌های عمران، اجتماعی، امنیت ملی مجلس شورای اسلامی، سازمان برنامه و بودجه، سازمان راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای کشور، سازمان تامین اجتماعی و وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرده بود که در نتیجه این اقدام ها، نرخ کرایه حمل 20 درصد افزایش یافت و مقرر شد مرحله نخست رصد نرخ و هزینه‌های حمل براساس تن کیلومتر تا تاریخ پنجم مردادماه اجرایی شود.

کانون انجمن‌های صنفی رانندگان ناوگان حمل کالای جاده‌ای سراسر کشور، «نصب دستگاه کارتخوان در محل شرکت‌های حمل ‌و نقل برای پرداخت کمیسیون، راه‌اندازی سامانه پیامکی 3000141 با هدف دریافت شکایات رانندگان و رسیدگی فوری توسط سازمان و تشکیل کارگروه ویژه کمیسیون ماده 12 در محل تجمع مراکز بار» را از دیگر نتایج اقدام های خردادماه ذکر کرد.

کانون انجمن‌های صنفی رانندگان ناوگان حمل کالای جاده‌ای سراسر کشور در این اطلاعیه به دیگر نتایج مطالبه گری رانندگان در خردادماه از جمله «صدور بخشنامه‌های کنترل و نظارت دقیق بر عملکرد شرکت‌ها از قبیل ممنوعیت صدور بارنامه در دفاتر بازاریابی، قطع نشدن خدمات پوشش بیمه تامین اجتماعی در صورت ناتوانی دریافت کارت سلامت، ایجاد وحدت رویه در برخورد با تخلفات رانندگان در کمیسیون ماده 11» اشاره کرده بود.

اعتصاب رانندگان کامیون ها از روز اول خرداد 1397 در تعدادی از شهرهای کشور آغاز شد؛ به دنبال این اعتصاب، رانندگان کامیون ها برای رسیدن به مطالبات صنفی خود از حمل بار خودداری کردند.

در این مدت، «ثابت ماندن کرایه حمل بار در شرایط افزایش قیمت لوازم یدکی به خصوص روغن و لاستیک» و «پرداخت نشدن سهم دولت از حق بیمه رانندگان» از مهمترین گلایه های رانندگان کامیون بود که با پیگیری این موارد در دستگاه های اجرایی، بخشی از این مشکلات رفع شد و تلاش برای رفع مشکلات باقیمانده ادامه دارد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟