آخرین تحولات خاورمیانه؛

مقام آمریکایی: از برجام خارج نشدیم!/تحریم شرکت‌های اروپایی تابعِ تحریم‌های آمریکا علیه ایران/سفر محرمانه یک مقام اسرائیلی به قطر/سفر هیأتی از ترکیه به آمریکا برای رایزنی درباره ایران و کشیش آمریکایی

سفر محرمانه یک مقام اسرائیلی به قطر، واکنش عراق به تحریم های آمریکا علیه ایران، اظهارات یک مقام سابق آمریکایی در مورد خروج آمریکا از برجام و سفر هیأتی از ترکیه به آمریکا برای رایزنی درباره ایران و کشیش آمریکایی، از جمله مهم ترین خبرها و رویدادهای خاورمیانه در 24 ساعت گذشته بوده اند. در این میان، تحریم شرکت‌های اروپایی تابعِ تحریم‌های آمریکا علیه ایران نیز از جمله خبرهای مهم بوده است.
کد خبر: ۸۲۳۴۲۶
|
۱۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۹ 08 August 2018
|
21583 بازدید
|

سفر محرمانه یک مقام اسرائیلی به قطر، واکنش عراق به تحریم های آمریکا علیه ایران، اظهارات یک مقام سابق آمریکایی در مورد خروج آمریکا از برجام و سفر هیأتی از ترکیه به آمریکا برای رایزنی درباره ایران و کشیش آمریکایی، از جمله مهم ترین خبرها و رویدادهای خاورمیانه در 24 ساعت گذشته بوده اند. در این میان، تحریم شرکت‌های اروپایی تابعِ تحریم‌های آمریکا علیه ایران نیز از جمله خبرهای مهم بوده است.

به گزارش «تابناک»؛ دستیار ویژه فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، شرکت های این قاره را تهدید کرد که اگر از تحریم های یکجانبه آمریکا علیه ایران پیروی کنند، تحت تحریم این اتحادیه قرار خواهند گرفت.

مشاور ویژه موگرینی گفت: اگر شرکت های اتحادیه اروپا از تحریم های ثانویه ایالات متحده پیروی کنند، ممکن است مورد تحریم این اتحادیه قرار گیرند.

ناتالی توچی با توصیف این تصمیم به عنوان تلاشی برای حفاظت از شرکت های اروپایی، افزود: این اقدام به منظور فرستادن نشانه دیپلماتیک برای ایران مبنی بر اینکه اروپائیان در تلاش برای نجات توافق هسته ای (برجام) جدی هستند، ضروری است.

موگرینی دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا نیز روز سه شنبه به خبرنگاران گفت، این نهاد بیشترین تلاش خود را برای نگه داشتن ایران در توافق هسته ای و ادامه بهره مندی مردم این کشور از مزایای اقتصادی این توافقنامه انجام می دهد.

مقام آمریکایی: از برجام خارج نشدیم!/تحریم شرکت‌های اروپایی تابعِ تحریم‌های آمریکا علیه ایران/سفر محرمانه یک مقام اسرائیلی به قطر/سفر هیاتی از ترکیه به آمریکا برای رایزنی درباره ایران و کشیش آمریکایی

توچی، تحریم های بالقوه اتحادیه اروپا علیه شرکت های اروپایی را که از واشنگتن پیروی کنند، بخشی از به اصطلاح قوانین مسدود کننده خواند که بالقوه و نمادین مهم هستند؛ هر چند هنوز چگونگی و شرایط اجرای آنها مشخص نشده است.

بر اساس آمار کمیسیون اروپا، این اتحادیه در سال 2016 بیش از هشت میلیارد و 200 میلیون یورو (معادل 9میلیارد و 700 میلیون دلار) کالا به ایران صادر و تقریبا پنج میلیارد و 500 میلیون یورو (معادل 6 میلیارد و 500 میلیون یورو) کالا از این کشور وارد کرده است.

سفر محرمانه یک مقام اسرائیلی به قطر

«شمعون آران»، تحلیلگر سیاسی اسرائیل در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: یک شخصیت امنیتی برجسته اسرائیلی ـ که نامش فاش نشده است- هفته گذشته به قطر رفت و با مقام‌های این کشور درباره پرونده آتش‌بس (در غزه) گفت‌وگو کرد.

این تحلیلگر اسرائیلی خاطرنشان کرد: «نیکلای ملادینوف» فرستاده سازمان ملل متحد در خاورمیانه نیز با «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» وزیر خارجه قطر، روز سه‌شنبه در دوحه برای بررسی اوضاع در غزه دیدار کرد.

این نویسنده سیاسی اسرائیلی تصریح کرد: ملادینوف با بن عبدالرحمن آل‌ثانی، برای دستیابی به آتش‌بس در نوار غزه، و بهبود اوضاع اقتصادی فلسطینیان ساکن این باریکه گفت‌وگو کرد.

از سوی دیگر، رادیو «صوت اسرائیل» گزارش داد، «ابومازن» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، چهارشنبه (امروز) برای بررسی همین موضوع به دوحه می‌رود.

طبق این گزارش، دو هفته اخیر مصر و غزه شاهد تحرکات گسترده در پرونده آشتی داخلی فلسطینی و آتش‌بس در نوار غزه بود. گفته می‌شود این طرح آتش‌بس را مصر پیشنهاد داده و مورد حمایت سازمان ملل و برخی کشورهای عربی است.

واکنش عراق به تحریم های آمریکا علیه ایران

حیدر العبادی نخست‌وزیر عراق تحریم‌های آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران را محکوم کرد.

العبادی طی سخنانی در نشست خبری هفتگی خود گفت: عراق مخالف تحریم‌های آمریکا علیه ایران است.

مقام آمریکایی: از برجام خارج نشدیم!/تحریم شرکت‌های اروپایی تابعِ تحریم‌های آمریکا علیه ایران/سفر محرمانه یک مقام اسرائیلی به قطر/سفر هیاتی از ترکیه به آمریکا برای رایزنی درباره ایران و کشیش آمریکایی

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا بعدازظهر دوشنبه دستوری اجرایی امضا کرد که به‌موجب آن، تحریم‌های از پیش برنامه‌ریزی‌شده ایالات متحده علیه جمهوری اسلامی از امروز سه شنبه از سر گرفته شد.

ترامپ اعلام کرده، هدف از این سیاست‌ها وارد آوردن «حداکثر فشار اقتصادی» بر ایران است.

مقام آمریکایی: از برجام خارج نشدیم!

یک مقام پیشین وزارت خارجه آمریکا در سخنانی شامگاه سه‌شنبه تصریح کرد، دولت این کشور توافق هسته‌ای با ایران را نقض کرده و سیاست‌های «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور ایالات متحده علیه ایران «تهدیدی واقعی» علیه آمریکا به شمار می‌روند.  

«لاورنس ویلکرسن» که قبلاً رئیس دفتر «کاولین پاول» وزیر خارجه پیشین آمریکا بین سال‌های ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۵ بوده، گفت: روش‌هایی که ترامپ با کره شمالی به کار برد و این کشور را پای میز مذاکره آورد، درباره ایران همین نتیجه را نخواهد داشت. 

او گفت: «اگر هدف ترامپ این باشد که ایران را همانند کره شمالی با ستیزه‌جویی و لفاظی بار دیگر برای رسیدن به "توافقی بهتر" پای میز مذاکره بیاورد،  شکست می‌خورد و من فکر می‌کنم که این خطری واقعی برای ایالات متحده است.»

 ویلکرسن در ادامه تصریح کرد: اقدام چند ماه پیش ترامپ درباره برجام، خروج از این توافق هسته‌ای نبوده بلکه «نقض» آن بوده است. 

وی گفت: «فکر می‌کنم توصیف اقدام ترامپ به عنوان خروج از توافق هسته‌ای، حق مطلب را ادا نمی‌کند و ناگفته‌های زیادی باقی می‌گذارد. کاری که ما کردیم، نقض توافق بود. ما یک توافق بین‌المللی که بین ما و متحدانمان و دشمنان کهنه‌مان یعنی چین و روسیه حاصل شده بود را نقض کردیم.»   

او همچنین تصریح کرد، با نقض این توافق، این آمریکاست که منزوی شده، نه ایران: «نقض آن توافق باعث شده ما طرف منزوی باشیم نه ایران ـ آن‌طور که ترامپ می‌خواست ـ این مشکل است.

سفر هیأتی از ترکیه به آمریکا برای رایزنی درباره ایران و کشیش آمریکایی

«مولود چاووش اوغلو»، وزیر امور خارجه ترکیه و «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا امروز، سه‌شنبه با یکدیگر گفت وگو کردند. 

یک مقام وزارت خارجه آمریکا در مصاحبه با «دیلی صاباح» گفت‌وگوی دو وزیر را تأیید کرد. «دیلی صاباح» نوشته این گفت‌وگوی تلفنی قبل از سفر هیئت ترکیه‌ای به واشنگتن انجام شده است. دو طرف قرار است در آن دیدار درباره مسائل مختلف از جمله تحریم‌های ایران رایزنی کنند. 

ترکیه پیش از این چندین بار با تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران مخالفت کرده و گفته ملزم به تبعیت از آنها نخواهد بود. 

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا ۱۸ اردیبهشت‌ماه سال جاری به مشارکت این کشور در توافق هسته‌ای برجام پایان داد. خزانه‌داری آمریکا، همان روز در بیانیه‌ای اعلام کرد، در دوره‌های ۹۰ و ۱۸۰ روزه تحریم‌ها علیه ایران را احیا خواهد کرد. 

ترامپ شامگاه دوشنبه ۱۵ مردادماه یک دستور اجرایی برای اعمال اولین بسته تحریم‌ها علیه ایران امضا کرد. 

روزنامه دیلی صاباح نوشته: قرار است هیأتی متشکل از نمایندگان وزارت دادگستری، دارایی و خارجه به سرپرستی «سدات اونال»، معاون وزیر خارجه ترکیه  سه‌شنبه شب راهی واشنگتن شوند. 

کاخ سفید چهارشنبه هفته گذشته اعلام کرد، وزارت خزانه‌داری آمریکا وزرای دادگستری و کشور ترکیه را به بهانه نقش‌آفرینی در بازداشت یک کشیش آمریکایی تحریم کرده است. 

تحریم این دو مقام ترکیه به بهانه بازداشت «اندرو برانسون»، کشیش آمریکایی در ترکیه صورت گرفت. این کشیش در ترکیه به همکاری با عوامل کودتای نافرجام در این کشور متهم شده است. 

پرونده «برانسون» در کنار مسائلی مانند حمایت آمریکا از شبه‌نظامیان کرد سوری، عدم اقدام واشنگتن برای استرداد «فتح‌الله گولن»، واعظ ترکیه‌ای در آمریکا، اقدام آنکارا در خرید سامانه‌های پدافند موشکی اس-۴۰۰ از روسیه تازه‌ترین موضوع تنش در روابط آمریکا و ترکیه است که در سال‌های گذشته شدت گرفته است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱۵
انتشار یافته: ۲۱
سروش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۷
بنظرم رفتارها بسیار سودپرستانه و دوگانه دولت امریکا ملت های جهان را بد بین کرده است نسبت به شعارهای دمکراسی و حقوق زنان. چرا دولت امریکا سخت گیری ها و تحریم هایی که علیه ایران اعمال می کند ولی نسبت به بمباران و کشته های یمنی توسط هواپیماهای جنگنده سعودی بی تفاوت است چرا؟
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۷
تا زمانی که قدرت مطلق دلار باشه این بلبشوها تمامی نداره. وضعیت انسان های متمدن امروز از عهد عتیق هم بدتر است. تو چه موضوعی متحد هستیم محیط زیست؟ گرم شدن زمین؟ شناخت و پیشگیری از بیماری های ناشناخته؟ نجوم؟ جلوگیری در از بین رفتن جنگل؟ تغییرات اقلیمی ؟ تو چه موضوعی با هم هماهنگ هستند؟ ما که نمی فهمیمم شما که می فهمید پیش قدم بشید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۷
اقدام آمریکا در مورد خروج از برجام بدوندهیچ شکی محکوم هست. اما ما برای حفظ منافع کشور و مردم باید با هر رییس جمهوری که در جبهه تخاصم با ماست گفتگو کنیم. من از رفتار کسانی که این قدر طرفدار آمریکا هستند تعجب می کنم. اگر به سایت های خبری خارجی برین و اخبار اونجا رو به زبان اصلی بخونید-برای پرهیز از این شبهه که بعضی اخبار در اینجا دستکاری می شه( البته قبلا این طور بود اما الان نیست) متوجه می شین که این آدم چقدر در تمام دنیا منفور هست و چقدر همه چه سیاسیون و چه تجار از این آدم بدشون میاد. اما باید حتی با چنین آدم احمقی هم گفتگوکرد و حماقت او را برای مردم داخل کشور اثبات کرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۷
مقام ترکی بخاطر مسایل خودشان به امریکا سفر کردند....بیخود منت سر ایران می گذارند
پاسخ ها
امیرعلی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۷
شاید هم رفتن امتیازی بگیرن با تحریمهاشون هماهنگی کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۷
اگر افکارمون با رهبران کشور دیگه تضاد داره به مردم اون کشور با گفتن "مرگ بر آمریکا" حمله نکنیم!بگیم "مرگ بر سیاست های آمریکا". مرگ بر یک کشور توهین به اون کشور و مردمشه. یاد بگیریم در اختلاف هم، رفتار اسلامی رو نشون بدیم که مدعی اون هستیم!
پاسخ ها
لقمان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۷
چون خیلی احساسی هستی انتقاد تند نمی کنم، فقط ازت می پرسم وقتی می گیم مرگ بر آمریکا پس چرا تریبون می دیم دست امریکایی هایی که از سیاست های کشورشون گله دارن، چرا اعتراضات جنبش 99درصدرو پخش کردیم؟ وقتی که می گیم مرگ بر امریکا حتما مردم امریکا از خودشون می پرسن چرا ایرانی ها مرگ بر ژاپن نمی گن یا مرگ بر هلند نمی گن، اون وقت می فهمند یه کوچولو به اندازه نخود از سیاست ها دولت شون ناراحتیم.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۷
ترامپ همانطور که کانادا را توسط عربستان دچار یک مسئله اقتصادی سیاسی کرد ترکیه را هم بخاطر مسئله اسرائیل وتحریمهای ایران
حتما با دردسرهای بزرگی مواجه خواهد کرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۷
آمریکا در ترکیه قصد براندازی داشته، وزیر دادگستری ترکیه مورد تحریم آمریکا قرار گرفته باز نماینده می فرستن که گفتگو کنن. ما در تخاصم با آمریکا گل های زده و خورده مون یکی هست. اونا سال 32 کودتا کردن و ما اعضای سفارت اون هارو برای مدت مدیدی به گروگان گرفتیم. دشمنی شدیدی که بعضی ها علیه آمریکا نشون می دن ورای عوامل سیاسی بوده و احتمالا به علت منافع شخصی شون هست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۷
بهترین راه برای ما این است که مشخص کنیم نفت اگر هر بشکه چه قیمتی باشد برای ما بهینه است و سپس با استفاده از توانمندیهایمان در منطقه (مانند آنچه در دریای سرخ اتفاق افتاد) کاری کنیم که قیمت هر بشکه نفت به دو یا حتی سه برابر قیمت بهینه برسد سپس به تمام کشورهایی که از خودمان نفت میخرند آن را با همان قیمت بهینه بفروشیم تا هم مشتری نفت سایر کشورها را از آنها بگیریم هم مشتریان خودمان را اضافه کنیم و هم از این طریق مشتریان ما بتوانند با گرانتر نخریدن نفت از سایرین و خریدن آن با قیمت بهینه از ایران مابه التفاوت مربوطه را خرج پرداخت جریمه هایشان به آمریکا کنند. هر جریمه آمریکا علیه هر کشور یعنی انزوای بیشتر آمریکا و نفرت بیشتر از آمریکا.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۷
حیدر العبادی گفته ما با تحریم ایران مخالیفیم ولی برای حفظ منافع ملی عراق از تحریم ها پیروی میکنیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۷
لطفا این واقعیت را بنویسید که عراق در تحریمهای ایران شرکت خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟