ته چین؛

طرز تهیه استیک چغندر

کد خبر: ۸۲۵۲۳۶
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۹ 14 August 2018
تعداد بازدید : 358
کد خبر: ۸۲۵۲۳۶
|
۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۹ 14 August 2018
|
7830 بازدید
بازدید 7830
یکی از خلاقیت های آشپزی استفاده از مواد غذایی است که کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرند. چغندر با خاصیت غذایی بالایی که دارد به آن به عنوان غذای اصلی نگاه نمی‌شود یا فقط گیاهخواران به آن اهمیت می‌دهند. در این ویدیو تامی بنکس سرآشپز رستوران بلک سوآن در انگلستان غذایی خوشمزه با استفاده از چغندر فراهم می‌کند. غذایی که آماده کردنش چهار تا پنج ساعت به درازا می‌کشد.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟