ته چین؛

طرز تهیه استیک چغندر

کد خبر: ۸۲۵۲۳۶
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۹ 14 August 2018
تعداد بازدید : 359
کد خبر: ۸۲۵۲۳۶
|
۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۹ 14 August 2018
|
7849 بازدید
بازدید 7849
یکی از خلاقیت های آشپزی استفاده از مواد غذایی است که کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرند. چغندر با خاصیت غذایی بالایی که دارد به آن به عنوان غذای اصلی نگاه نمی‌شود یا فقط گیاهخواران به آن اهمیت می‌دهند. در این ویدیو تامی بنکس سرآشپز رستوران بلک سوآن در انگلستان غذایی خوشمزه با استفاده از چغندر فراهم می‌کند. غذایی که آماده کردنش چهار تا پنج ساعت به درازا می‌کشد.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟