سفر شهروندان کردعراقی به ایران در حال رکورد زدن است

سخنگوی اتحادیه سرمایه گذاران اقلیم کردستان عراق اعلام کرد سفر شهروندان کرد عراقی به ایران در حال رکورد زدن می باشد به نحوی که در ماه گذشته تنها از یک دروازه مرزی 150 هزار نفر به ایران سفر کردند.
کد خبر: ۸۲۷۸۳۱
|
۰۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۸ 24 August 2018
|
3504 بازدید

سخنگوی اتحادیه سرمایه گذاران اقلیم کردستان عراق اعلام کرد سفر شهروندان کرد عراقی به ایران در حال رکورد زدن می باشد به نحوی که در ماه گذشته تنها از یک دروازه مرزی 150 هزار نفر به ایران سفر کردند.

به گزارش ایرنا، «یاسین محمود» سخنگوی اتحادیه سرمایه گذاران اقلیم کردستان عراق با اعلام این مطلب به خبرنگاران گفت: در ماه گذشته 150 هزار نفر از شهروندان کرد عراقی تنها از مرز باشماق مریوان راهی ایران شدند که در نوع خود بی سابقه بوده است.

وی افزود: به شکل بی سابقه ای روزانه مردم اقلیم راهی ایران می شوند تا روزهای گرم تابستانی خود را در این کشور پشت سر بگذارند.

به گفته یاسین محمود افزایش بی سابقه مسافرت به ایران سبب خواهد شد که اقتصاد این کشور شاهد رشد باشد چون این گردشگران در سفر به ایران مبالغ زیادی پول هزینه می کنند و همین امر باعث می شود که حجم بالایی از ارز راهی ایران شود.

رئیس اتحادیه سرمایه گذاران اقلیم کردستان عراق همزمان تصریح کرد که از حجم مسافران ایرانی به اقلیم کردستان عراق به دلیل افزایش نرخ خروجی توسط دولت ایران بشدت کاسته شده است.

این در حالی است که براساس اعلام سرکنسولگریهای جمهوری اسلامی ایران در اربیل روزانه هزاران ویزا برای شهروندان کرد عراقی صادر می شود که این افزایش نسبت به سال گذشته بسیار قابل توجه بوده است.

سخنگوی اتحادیه سرمایه گذاران اقلیم کردستان عراق اشاره ای به آمار سفر شهروندان کرد عراقی از سایر دروازه های رسمی مانند تمرچین در آذربایجان غربی و پرویزخان در استان کرمانشاه اشاره نکرد.

دولت عراق درمنطقه کردستان عراق سه مرز بین المللی با ایران دارد که تردد بصورت شبانه روزی در این دروازه های رسمی صورت می گیرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟