بایدها و نبایدهای مصرف سالاد

کد خبر: ۸۳۴۴۴۳
|
۲۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۲ 16 September 2018
|
6776 بازدید

پژوهشگر طب سنتی با اشاره به بایدها و نبایدهای مصرف سالاد گفت: خوردن شیر جوشیده با عسل یا نبات برای سالمندان بسیار مفید است.

به گزارش فارس، سیدمهدی میرغضنفری، پژوهشگر طب سنتی  در ارتباط با مصرف سالاد و تاثیر آن برای لاغری از دیدگاه طب سنتی اظهار داشت: استفاده از سالاد سبزیجات تازه و کاهو برای کاهش وزن توصیه می‌شود ولی این مسئله برای همه و با هر مزاجی خواص یکسانی ندارد.

وی افزود: اکثر کاهوها دارای مزاج سرد و تر هستند به خصوص سالاد کاهو و سالاد شیرازی که معمولا مصرف آن به همراه آبغوره و آبلیمو بیشتر مرسوم است.

این پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: چاقی از دیدگاه طب سنتی به دو دسته چاق افراد با مزاج تر و سرد و چاقی در افراد با مزاج گرم و تر تقسیم می‌شود و مصرف زیاد سالاد می‌تواند برای مزاج سرد و تر مضر باشد.

میرغضنفری گفت: در افراد دارای مزاج گرم مصرف سالاد منجر به تعدیل مزاج و کمک به کاهش وزن می‌شود و اگر در مصرف آن زیاده‌روی نشود عارضه خاصی ندارد. اما به مزاج‌های سرد و تر که اغلب دچار پف‌آلودگی هستند مصرف زیاد سالاد را توصیه نمی‌کنیم.

وی گفت:‌در افراد دالای مزاج سرد و تر سالاد می‌تواند باعث افزایش رطوبت، سردی بدن و مشکلات جدیدی برای فرد باشد.

این پژوهشگر طب سنتی در پایان خاطرنشان کرد:استفاده از عسل در سنین پیری بسیار مفید است زیرا معده را از رطوبت‌ها پاکسازی کرده و برای هضم غذا آماده می‌کند همچنین خوردن شیر جوشیده با عسل یا نبات نیز برای این سنین مناسب است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیت دلار
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات