به گزارش «تابناک» به نقل از همشهری آنلاین، با این حساب اگر به دنبال تغییر در دستور تهیه الویه و ایجاد طعم و مزهای جدید هستید، پیشنهاد میکنیم با ما تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید تا در کنار یکدیگر طرز تهیه سالاد الویه روسی را بررسی کنیم.
پیش از دنبال کردن مراحل طرز تهیه سالاد الویه روسی، لازم است مواد و ترکیبات زیر را فراهم کنید:
مواد لازم |
مقادیر موردنیاز |
سیبزمینی پخته |
۳ عدد |
تخم مرغ پخته |
۳ عدد |
ژامبون فیله گوشت و مرغ |
۲۰۰ گرم |
سس مایونز |
۴ قاشق غذاخوری |
سس خردل |
۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه |
به مقدار لازم |
نخود فرنگی |
۵۰ گرم |
خیارشور |
۱۰۰ گرم |
ذرت |
۱۵۰ گرم |
هویج |
۲ عدد |
فلفل دلمهای |
۱/۲ عدد |
روغن زیتون |
۱ قاشق غذاخوری |
شوید خرد شده |
۲ قاشق غذاخوری |
پیازچه خرد شده |
۳ عدد |
لیمو |
۱ عدد |
حال به سراغ مراحل آمادهسازی سالاد روسی میرویم:
در اولین قدم باید به سراغ آبپز و پس از آن ریز کردن تخم مرغها بروید. پس از آن ژامبون، شوید و فلفل دلمهای را به صورت ریز خرد کنید.
حال نوبت به بلانچ کردن هویجها میرسد. برای این منظور ابتدا هویج را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به مدت ۳ دقیقه درون آب جوش قرار دهید. پس از آبکش کردن هویجها را به مدت ۵ دقیقه درون آب یخ قرار دهید و پس از آن مجددا آبکش کنید. خیارشورها را هم به شکل مکعبی و ریز خرد کنید.
یک قابلمه با ابعاد مناسب را آب کنید و روی حرارت قرار دهید. در این فاصله سیبزمینیها را هم به صورت مکعبی و ریز خرد کنید و به همراه نمک و زردچوبه داخل قابلمه بریزید. بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان برای پخت سیبزمینی کافی خواهد بود.
سیبزمینیها را بعد از آبکش کردن با حدود ۲۰ گرم کره ذوب شده، تخم مرغ، ژامبون، فلفل دلمهای، خیارشور، شوید، هویج، ذرت و نخود فرنگی پخته و پیازچه خرد شده ترکیب و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
یک کاسه با ابعاد مناسب انتخاب و روغن زیتون، سس مایونز و خردل، نمک و فلفل، لیمو و آویشن شیرازی را با یکدیگر ترکیب کنید.
پس از آن سس را به مواد سالاد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند. در آخر سالاد را به مدت نیمساعت درون یخچال بگذارید تا مواد و طعمها به خورد یکدیگر بروند.
همانطور که در مراحل طرز تهیه سالاد الویه روسی ملاحظه کردید، ترکیبات مورد استفاده در این سالاد با الویه ایرانی تقریبا مشابه با یکدیگر است؛ با این تفاوت که در مدل روسی پیازچه و شوید تازه هم استفاده میشود. علاوهبراین طعم سالاد روسی در مقایسه با سالاد ایرانی ملایمتر است؛ چرا که در آن از ادویهجات کمتری استفاده میشود.
ترکیبات مورد استفاده در تهیه سالاد الویه روسی ممکن است به سرعت خراب شوند، به همین جهت اگر میخواهید زحمات شما به باد نرود لازم است موارد زیر را برای افزایش ماندگاری این سالاد در نظر داشته باشید:
ارزش غذایی و کالری هر وعده سالاد الویه روسی به شرح جدول زیر است:
میزان انرژی |
۳۳۵ کیلوکالری |
قند |
۵ گرم |
کربوهیدرات |
۲۰ گرم |
کلسترول |
۱۳۴ میلیگرم |
پروتئین |
۹ گرم |
آهن |
۴ میلیگرم |
چربی |
۲۴ گرم |
پتاسیم |
۵۹۶ میلیگرم |
کلسیم |
۷۶ میلیگرم |
چربیهای اشباع |
۴ گرم |
سدیم |
۴۸۶ میلیگرم |
ویتامین C |
۲۷.۳ میلیگرم |
ویتامین A |
۴۳۶۰ IU |
فیبر |
۵ گرم |
سخن پایانی
با دنبال کردن مراحل و نکات طرز تهیه سالاد روسی میتوانید یکی از خوشمزهترین غذاهای این کشور را آماده و به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی میل کنید. همانطور که ملاحظه کردید هر وعده این غذا حاوی مقادیر بالایی انرژی است؛ بنابراین لازم است از مصرف بیش از اندازه بپرهیزید و حد اعتدال را هم نگه دارید.