ته چین؛

طرز تهیه سس ساندویچ

کد خبر: ۸۴۰۱۳۷
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۵ 06 October 2018
تعداد بازدید : 7903
کد خبر: ۸۴۰۱۳۷
|
۱۴ مهر ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۵ 06 October 2018
|
25930 بازدید
بازدید 25930
طمع ساندویچ تا حدود زیادی به سسی بازمی‌گردد که در آن استفاده می‌شود. پیش از این طرز تهیه چندین سس را در تابناک فراگرفته‌اید و اکنون طرز تهیه یک سس ساندویچ دیگر را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید که در رستوران‌های ایران مرسوم است.
اشتراک گذاری