مواد لازم:
دم کنی ایروپرس
فیلتر ایروپرس
دو و نیم قاشق غذاخوری قهوه آسیاب شده(17 گرم)
آب جوش آمده(95 درجه سانتیکراد)
زمان سنج
ایروپرس یک وسیله برای دم کردن قهوه است که توسط شرکت ایروبی در سال 2005 اختراع شده است. در این روش قهوه به مدت 10 تا 50 ثانیه خیسانده میشود و سپس از فیلتری توسط یک پلانجر عبور داده میشود. ادعا میشود که در این روش همان غلظت قهوه اسپرسو بدست میآید و قهوه پیاچ بالاتری دارد. ویدیوی این طرز تهیه را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.