اتاق بازرگانی ظرفیت‌های همکاری چندجانبه را تبیین کرد

عضو هیئت رییسه کمیسیون اقتصادی مجلس اعتقاد دارد برقراری ارتباطات استراتژیک اقتصادی چندجانبه با کشورهای آفریقایی در شرایط تحریمی می تواند به فعالیت چرخ اقتصاد کشورمان کمک کند.
کد خبر: ۸۴۲۱۱۵
|
۲۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۸ 12 October 2018
|
2188 بازدید

سید تقی کبیری در گفت ‌و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به اینکه امروزه برخی از کشورهای آسیایی افق اقتصادی کلانی برای کشورشان درنظر گرفته اند و بر این اساس هم اکنون در کشورهای آفریقایی در حال سرمایه گذاری و فعالیت هستند، گفت: بر این اساس در شرایط کنونی بدون شک توسعه روابط جمهوری اسلامی ایران با کشورهای آفریقایی در واقع معادله‌ برد_برد تلقی می شود که به هیچ عنوان نباید از سوی مسئولان کشورمان مورد غفلت قرار بگیرد.

منابع نفتی و جواهرات دو مولفه انگیزه بخش برای سرمایه گذاری در آفریقا

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: می توان گفت که منابع نفتی گسترده در کشورهایی مانند نیجریه، گنیه استوایی، سودان و حتی آنگولا و همچنین وجود ذخایر بزرگ سنگ‌ و جواهرات گران قیمت ویژگی خاصی به این قاره داده است و همین امر می تواند انگیزه خوبی برای فعالیت اقتصادی محسوب شود.

کشورهای خشک آفریقایی خریدار محصولات با کیفیت کشاورزان ایرانی خواهند بود

وی با اشاره به اینکه بسیاری از ظرفیت های کشورهای آفریقایی برای سرمایه گذاری مغفول مانده است، ادامه داد: به عنوان مثال در حوزه خدمات فنی و مهندسی، معادن و زراعت و کشاورزی ایران دارای جایگاه خوبی است و اگر این سرمایه گذاران ایرانی به سمت صدور آنها گام بردارند حتما مشترکان خوبی نیز پیدا خواهند شد؛ در واقع کشورهایی ها ثروت دارند اما شرایط کشت محصولات کشاورزی را ندارند حتما خریدار محصولات با کیفیت کشاورزی ایران خواهند بود.

وزارت خارجه با همکاری اتاق بازرگانی ایران ظرفیت های سرمایه گذاری در آفریقا را شناسایی کند

این نماینده مردم در مجلس دهم تصریح کرد: بر این اساس به نظر می رسد وزارت امور خارجه باید برنامه دقیق تری برای تعامل با کشورهای آفریقایی تدوین کند و در این راستا به همکاری اتاق بازرگانی ایران ظرفیت های سرمایه گذاری در این قاره را شناسایی کنند.

لزوم برقراری ارتباطات استراتژیک اقتصادی چندجانبه با کشورهای آفریقایی

عضو هیئت رییسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه برخی از کشورها بخاطر سرسپردگی و البته ترس از تهدیدهای آمریکا شاید در آینده از برقراری روابط اقتصادی با کشورمان سرباز بزنند، خاطرنشان کرد: بنابراین باید ارتباطات استراتژیک اقتصادی دو جانبه و چندجانبه با کشورهای مختلف از جمله آفریقایی ایجاد شود تا از این طریق روند صادرات محصولات ایرانی رشد و توسعه یابد و به عبارتی چرخ اقتصاد کشور به راحتی بچرخد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟