بیش از هفتصد و هفتاد نفر از دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس در اعتراض به وضعیت موجود صنفی به ریاست دانشگاه اعتراض کردند.
به گزارش «تابناک»، بیش از هفتصد و هفتاد نفر از دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس در اعتراض به وضعیت موجود صنفی این دانشگاه با ارسال نامهای به ریاست دانشگاه اعتراض کردند.
در این نامه آمده است: «دانشگاه تربیت مدرس بهعنوان یکی از دانشگاههای تحصیلات تکمیلی در کشور و بهعنوان قطب علمی بسیاری از رشتههای دانشگاهی در ایران، متاسفانه در سالهای اخیر با عملکرد ضعیف برخی مسئولان بالارتبه خود مانند شخص معاونت دانشجویی و زیرمجموعه وی و نیز سایر معاونان، با تنزلی محسوس در ارائه بسیاری از خدمات بهویژه در زمینهی امور رفاهی مواجه شده است.
بهطوری که در سالهای نه چندان دور، دانشگاه توانست در زمینه خدمات رفاهی و خوابگاهی و ارائه غذای باکیفیت و با قیمت بسیار پایین و نیز درنظرگرفتن اینترنت نامحدود و سرعت بالا، اعتماد بسیاری از دانشجویان را بهعنوان دانشگاهی برتر در زمینهی ارائه خدمات رفاهی، جلب کند.
اما در سالهای اخیر، بهویژه در دو سال گذشته، کاهش محسوس کیفیت خدمات رفاهی ارائه شده به دانشجویان، دغدغه این قشر نادیده گرفته شده توسط مسئولان را برای تحصیل در این دانشگاه، بیش از پیش کرده است؛ بنابراین بیش از ۷۷۰ تن از دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس، به مواردی متعدد در زمینه ارائه خدمات معترض هستند که در زیر به برخی از آنها اشاره شده است:
-کاهش سرعت و پهنای باند اینترنت و قطعیهای پیاپی که برای بسیاری از دانشجویان به معضلی بزرگ تبدیل شده و ادامه کار بسیاری از دانشجویان را با مشکل مواجه ساخته است. مسئولان مربوطه نیز از پیگیری جدی این قضیه، سرباز میزنند.
-فرسودگی و از رده خارج بودن تعدادی از وسایل مهم آزمایشگاهی و پژوهشی که ادامه کار دانشجویان به آنها وابسته است و عدم پیگیریهای لازم توسط دانشگاه برای رفع مشکل دستگاهها، در مواقعی که لازم است تعمیرات اساسی و جدی روی آنها انجام شود.
-عدم وجود منطق در تخصیص بودجه برای رشتههای مختلف و نیز عدم افزایش بودجه پایان نامه با وجود افزایش قیمت دلار.
-تعطیلی خوابگاههای متاهلی و عدم تعهد به اعطای خوابگاه به دانشجویان متاهل با وجود هزینههای بالای اسکان در شهر تهران.
-تعطیلی تعداد زیادی از خوابگاههای دانشجویی و متراکم کردن خوابگاهها و حتی عدم واگذاری خوابگاه به دانشجویان جدیدالورود روزانه (تحت عنوان روزانهی فاقد خوابگاه)
-وجود خوابگاههایی قدیمی با تجهیزات فرسوده و اتاقهای بسیار کوچک بخصوص در بخش خواهران، و نیز ضعیف بودن ارائهی خدمات بهداشتی و نظافتی در این خوابگاهها.
-کاهش محسوس کیفیت غذاها با وجود افزایش قیمت آن.
-تحویل دیرهنگام امکانات خوابگاهی به دانشجویان ورودی جدید مانند واگذاری خوابگاه کوثر در میانهی مهرماه علیرغم آغاز رسمی سال تحصیلی از ۳۱ شهریورماه.
-زودهنگام بودن ساعت بسته شدن خوابگاهها در تعداد زیادی از خوابگاهها در حالیکه میتواند مانند خوابگاههای دیگر به ساعت ۱۲ شب تغییر زمان یابد.
-عدم تخصیص سنوات تحصیلی به دانشجویان، بدون درنظر گرفتن رشتهی تحصیلی آنها و تفاوت حجم فعالیتهای علمی و آزمایشگاهی رشتههای مختلف دانشگاهی با یکدیگر به لحاظ زمانبر بودن انجام آزمایشها و نیاز به تستهای خاص.
-عدم تخصیص وامهای دانشجویی به دانشجویان دکترا در موعد مقرر، چنان که وام درخواستی این دانشجویان در تابستان، هنوز به حساب آنها واریز نگردیده، اما بدهی آن درسامانه گلستان لحاظ شده است.
-در نظر نگرفتن وعدههای صبحانه و شام برای دانشجویان ورودی جدید روزانه فاقد خوابگاه.
-برخوردهای ناشایست برخی کارمندان با دانشجویان و نادیده گرفتن شان آنها، بخصوص در بخشهای زیرمجموعه مدیریت امور دانشجویی دانشگاه.
-ناکافی بودن تعداد سرویسهای رفت و برگشت به دانشگاه و نیز عدم وجود سرویسهای رفت و برگشت در روزهای تعطیل.
-درنظر گرفتن آبدارخانهها بخصوص در کتابخانه مرکزی، صرفا برای استفاده کارمندان و عدم اجازه به دانشجو برای شستن لیوان و فلاسک خود، که این کار دانشجو را مجبور به استفاده از سرویسهای بهداشتی برای شستن ظروف خود میکند.
-اجاره سالنهای همایش، ورزشی و استخر دانشگاه به سازمانهای خارج از دانشگاه جهت درآمدزایی به قیمت عدم برخورداری کافی دانشجویان از این امکانات.
تمامی دانشگاههای دنیا اعتبار و افتخارات خود را از استادان و دانشجویان خود کسب کردهاند؛ لذا قشر دانشجو لایق عزت و احترامی بیش از آنچه که در این دانشگاه وجود دارد، هستند. امید است جنابعالی با پیگیری مجدانه و سریع در این زمینه، در بهبود و رفع هرچه بیشتر مشکلات مذکور، اقدامات لازم را انجام دهید.»