بازار فست فود و غذاهای فوری و فرآوری شده طی دو دهه اخیر به سرعت رو به توسعه بوده است. رستوران های فست فود و غذاهای نیمه آماده و کنسروی به جزء جدایی ناپذیر جامعه ما تبدیل شدهاند، برای همه آسان نیست تا در برابر وسوسه خوردن این غذاها مقاومت کنند. جالب است بدانید که در آمریکا خوردن این غذاها نسبت به محصولات تازه کشاورزی ارزانتر است. اما چطور ممکن است غذایی که برای پخت و بسته بندی آن هزینه شده است باز هم از محصولات اولیه کشاورزی تازه ارزانتر باشد؟ البته این وضعیت در بسیاری از کشورهای دنیا همچون آمریکا شایع شده و با توجه به گسترش عرضه فست فود به عنوان مدل غذایی مرسوم غربی به ویژه آمریکایی که به عنوان تغذیه ارزان در قیاس با گوشت سفید و رژیمهای سرشار از میوه و آجیل، تغذیه سالم بسیار گران شده است. در این ویدیو به بررسی این مسئله میپردازیم و توضیح میدهیم که چرا داشتن یک رژیم سالم غذایی گرانتر تمام میشود؟