ته چین؛

طرز تهیه چنجه ران گوسفند

کد خبر: ۸۵۰۹۹۵
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۳ 12 November 2018
تعداد بازدید : 11073
کد خبر: ۸۵۰۹۹۵
|
۲۱ آبان ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۳ 12 November 2018
|
22201 بازدید
|
۳
بازدید 22201
۳
«چنجه ران گوسفند» یکی از غذاهای رشتی که به چنجه رشتی نیز مشهور است. روش نرم کردنِ گوشت ران گوسفند با کیوی و همچنین طرز تهیه این کباب خوش طعم را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
United States of America
|
۱۹:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
ابله اين چه دستور غذايى است كه در اين روزها مى نويسى ؟ بايد دستور غذايى بنويسى كه
بشود با آب درست كرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
اگر تحت مدیریت مسوولین توانستیم گوشت گوسفندی بخریم خودمان خوب بلدیم چی درست کنیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
ان شاء الله همه بتونند بخورند
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟