فعالیت بیش از ۸۰ کانون هنری،اجتماعی و دینی در دانشگاه تهران

کد خبر: ۸۵۷۴۰۹
|
۱۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۶ 04 December 2018
|
2232 بازدید

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران گفت: در این دانشگاه بیش از ۸۰ کانون فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی فعالیت می کند.

به گزارش مهر، به نقل از دانشگاه تهران، محمدعلی زارع چاهوکی در نشست خبری جشن بیستمین سال تاسیس کانون های دانشگاه تهران، گفت: در این دانشگاه بیش از ۸۰ کانون فرهنگی٬ هنری، اجتماعی و دینی در حوزه هایی از جمله قرآن و عترت، مطالعات فرهنگی، گردشگری، همیاران سلامت، کارآفرینی، ادبی، هنرهای تجسمی، موسیقی، تئاتر، محیط‌زیست٬ هلال احمر و... فعالیت می‌کنند.

وی افزود: دانشگاه تهران به کانون‌ها صرفا نگاه برگزار کننده برنامه‌های فرهنگی نداشته بلکه نگاه‌ ما این ‌است که به عنوان یک نهاد مهم فرهنگی در تقویت ارتباط دانشگاه و جامعه نقش‌آفرینی کنند.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: در برنامه سوم دانشگاه تهران تاکید خاصی به ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی و اخلاق حرفه ای شده و براین اساس و در راستای ایفا این نقش اجتماعی کانون‌ها می‌توانند نقش محوری ایفا کرده و از اهمیت خاصی برخوردار هستند.

محمدعلی زارع چاهوکی تاکید کرد: مقرر شده با همکاری پارک علم‌ و فناوری دانشگاه تهران، شرکت‌هایی تحت عنوان شرکت‌های فناور برای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه صنایع فرهنگی ایجاد شود.

وی گفت: به منظور تبیین جایگاه و ارائه دستاوردهای کانون‌های فرهنگی، اجتماعی و دینی جشن بیستمین سالگرد تشکیل این کانون‌ها از ۱۹ تا ۲۱ آذر برگزار خواهد شد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟