هزار و پانصد و یکمین بسته ویژه خبری «تابناک»؛

واکنش جواد امام به انتصاب دامادش در شهرداری تهران/دلیل حادثه تروریستی چابهار به روایت مشاور رئیس مجلس/سلبریتی ها در حد ملیجک هستید!

رصد‌خانه «تابناک»، خبر‌هایی برای مخاطبان آماده می‌کند که غیررسمی هستند یا اینکه کمتر از اهمیت خود، مورد توجه قرار می‌گیرند. تیتر‌هایی مانند؛ زنگنه: تسلیم خواسته‌های آمریکا نمی‌شویم/رشوه سعودی‌ها به رئیس‌جمهور آمریکا و... رصد‌خانه امروز تابناک را تشکیل می‌دهند.
کد خبر: ۸۵۸۰۳۳
|
۱۵ آذر ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۰ 06 December 2018
|
32095 بازدید
|

تحولات در گذر است و خبر هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبر‌هایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبر‌هایی که مورد توجه قرار می‌گیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبر‌هایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد. تحولات در گذر است و خبر هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبر‌هایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبر‌هایی که مورد توجه قرار می‌گیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبر‌هایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

رصد‌خانه «تابناک»؛ جایی است که خبر‌هایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبر‌هایی که گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند. در رصدخانه، تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.

حسن رحیم‌پور ازغدی: بُرد بُرد در نبرد با دشمن معنا ندارد

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی: ما با دشمن معامله نداریم، بلکه در نبرد هستیم و در نبرد بُرد بُرد معنا ندارد. از شهید بهشتی درباره اختلاف شورایی انقلاب با دولت موقت و مهندس بازرگان پرسیدند و ایشان گفت: ما معتقدیم داخل مملکت باید خارج از فرم بوروکراتیک عمل کرد، اما آقای بازرگان اعتقاد داشت تمام کار‌ها باید در چهارچوب بروکراسی قرار گیرد؛ ما اعتقاد داریم با روحیه جهادی می‌توانیم کار را پیش ببریم و این ملت به کار‌های ضربتی و بنیادی احتیاج دارند، اما آقایان اینطور فکر نمی‌کنند و دولت بازرگان راهی می‌رفت که با مقتضیات جامعه انقلابی هماهنگی نداشت و اکنون نیز اختلاف‌ها از جنس اختلاف بهشتی و بازرگان، اما در یک سطوح دیگر است.

واکنش جواد امام به انتصاب دامادش در شهرداری تهران

خبر حضور داماد جواد امام، فعال اصلاح طلب و مدیرعامل بنیاد باران در یکی از معاونت های شهرداری منطقه 17 تهران واکنش های مختلفی را در فضای مجازی به همراه داشت. امام در مصاحبه ای با روزنامه اعتماد گفته است: اگر داماد من فاقد تجربه و دانش و سابقه لازم است و اگر به صرف اینکه داماد من است در جایی منصوب شده، برکنارش کنند. ضمن اینکه در مقایسه‌ها این تفاوت‌ها نادیده گرفته می‌شود که پسر آقای وزیری مشاور وزیر دیگری است اما داماد من معاون یک منطقه است، پیش از آن‌ هم جانشین معاون بوده است و حداقل بعد از دوره دانشگاه ده سالی تجربه کار فرهنگی و اجتماعی داشته و این‌طور نبوده که صفر کیلومتر باشد و منصوب شود. ولی در کل موافق نیستم که اگر کسی نسبت خانوادگی با سیاستمدار یا مدیر و وزیری دارد نباید در جایی به کار گرفته شود اما حرف من به‌کارگیری درست و بجاست. پدر من نه وزیر بوده نه نماینده، کاسب بوده و من هم براساس حضوری که در عرصه‌های مختلف اجرایی داشتم تا یک جایی پیش رفتم و بعد هم سال‌هاست سر نخواستن ما دعواست. داماد من هم پدرش کارمند راه‌آهن است و تلاش و سابقه خودش باعث شده در این جایگاه قرار بگیرد و من هم معرف او نبودم. سابقه کاری‌اش را هم نگاه کنید با دوستان کارگزاران مرتبط است و مواضع من هم کاملا مشخص است، بنابراین نباید از حضور داماد من در یکی از معاونت‌های شهرداری برای تخریب من استفاده کنند، ضمن اینکه صراحتا بیان کردم اگر توانایی ندارد و به خاطر من در این منصب حضور یافته، برکنارش کنند.

زنگنه: تسلیم خواسته‌های آمریکا نمی‌شویم

وزیر نفت ایران در گفت‌وگو با CNBC با انتقاد از حضور برایان هوک، نماینده وزیر امور خارجه آمریکا در این اجلاس و دیدار با برخی وزرای نفت کشورها گفت: این اقدام کاملاً غیرحرفه‌ای است. وی همچنین با اشاره به توئیت ترامپ برای اوپکی‌ها که اعلام کرده بود «اوپک نباید قیمت نفت را افزایش دهد»، گفت: ترامپ می‌خواهد به اوپک یاد بدهد که چگونه کار کنید یعنی آنها را تحت فشار قرار می‌دهد و این خیلی بد است. ترامپ به اوپک دستورالعمل دیکته می‌کند. زنگنه تأکید کرد: بیشتر اعضای اوپک هیچ وقت تسلیم خواسته‌های آمریکا نخواهند شد. خالد الفالح وزیر انرژی عربستان هم به خبرنگار CNBC، گفت: ما در تصمیم‌گیری خود منافع خودمان و البته مصرف‌کنندگان نفت را که آمریکا هم شامل آن می‌شود در نظر می‌گیریم.

تلگرام سه هزار سرور توزیع محتوا برای ایرانی‌ها در نظر گرفته است

جواد جاویدنیا معاون دادستان کل کشور گفت: دیتای مربوط به میلیون‌ها ایرانی در اختیار بیگانه قرار دارد که می‌تواند از آنها علیه امنیت سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ما استفاده کند. زمانی که تلگرام فیلتر و خیلی هم روی تلگرام طلایی و هاتگرام مانور داده نشد، مردم زیادی وارد شبکه‌های پیام‌رسان داخلی شده بودند. حتی در برخی روزها بیش از 700 تا 800 هزار نفر وارد این پیام‌رسان‌ها می‌شدند. با 5 میلیارد تومان تسهیلات و در اختیار قرار دادن 10 سرور، پیام‌رسان داخلی نمی‌تواند پیشرفت کند و خدمات خوبی ارائه دهد. این پیام‌رسان‌ها به 300 میلیارد تومان اعتبار و بودجه نیاز داشتند. ارزیابی‌ها حاکی از این است که 2 هزار سرور در اختیار تلگرام طلایی و هاتگرام با پهنای کامل باند قرار دارد. /تسنیم

دلیل حادثه تروریستی چابهار به روایت مشاور رئیس مجلس

منصور حقیقت‌پور، مشاور امنیت ملی رئیس مجلس درباره دلایل انجام اقدام تروریستی در چابهار گفت: منطقه چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی جمهوری اسلامی ایران بسیار مهم محسوب می شود که در آینده نقش بسیار مهمی در هاب انرژی و ارتباطی منطقه و آسیای میانه از طریق دریای عمان بازی خواهد کرد. این منطقه به ویژه برای کشورهای آسیای میانه که به آبهای آزاد دسترسی ندارند محل تنفس بسیار خوبی است. امروز چین و پاکستان در تلاش برای توسعه بندر گوادر هستند تا این بندر نقش تعیین کننده و برتر را از آن خود کند، از طرفی ایران نیز با همکاری دوستان خود یعنی روسیه، هند و افغانستان به دنبال توسعه چابهار است. در این تقابل ژئوپولتیک بعضی شیطنت ها می تواند یکسری بالانس ها را برهم بزند که به طور قطع عوامل فنی و امنیتی- اطلاعاتی ما روشنگری خواهند کرد. /خبرآنلاین

رشوه سعودی‌ها به رئیس‌جمهور آمریکا

واشنگتن پست نوشت: شرکت‌های لابیگر آمریکایی حامی ریاض بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ و پیروزی ترامپ، برخی از اقدامات لابیگری خود را به هتل‌ ترامپ در واشنگتن دی سی منتقل کردند. بعد از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا لابیگران سعودی برای ۵۰۰ شب اتاق‌های این هتل لوکس را رزرو و در مجموع حدود ۲۷۰ هزار دلار برای هتل ترامپ هزینه کردند. آنها در اتاق‌های این هتل، ده‌ها نفر از کهنه‌سربازان ارتش آمریکا را اقامت دادند. هدف از اقدامات لابیگران سعودی آن بود که از این کهنه سربازان آمریکایی برای لابی کردن در کنگره آمریکا درباره قانون «جاستا» استفاده کنند. بسیاری از این سربازان قدیمی نمی‌دانستند که کارفرمای لابیگرانی که آن‌ها را استخدام کرده، عربستان سعودی است. به موجب قانون «عدالت در برابر حامیان تروریسم» (جاستا) خانواده قربانیان حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ می‌توانند علیه حکومت سعودی اقامه دعوی کنند.

عراق هم احتمالا از اوپک خارج می‌شود

همزمان با تصمیم برخی کشورها برای کاهش تولیدات نفت به منظور حفظ تعادل و حمایت از بهای این فرآورده، شبکه خبری 'سی ان بی سی' از احتمال خروج عراق از 'اوپک' خبر داد. مایکل کوهن رئیس 'تحقیقات بازار انرژی' در بانک 'بارکیلز' گفت: اگر کشوری تصمیم داشته باشد همانند قطر رفتار کند و روابط خود را با 'سازمان کشورهای صادر کننده نفت' (اوپک) قطع کند، قطعا این کشور عراق خواهد بود. در حالی که عراق در ماه های اخیر قادر به تولید نفت به میزان مورد نظرش نبوده، ممکن است با ادامه روند کاهش صادرات نفت توسط کشورهای عضو اوپک، بغداد به این نتیجه برسد که بهترین گزینه خروج از اوپک باشد. طبق گزارشات 'آژانس بین المللی انرژی'، عراق دومین تولید کننده نفت پس از عربستان در اوپک است و بیش از ۹۰ درصد از درآمد این کشور از صادرات نفت به دست می آید. / سی ان بی سی

جولان دلالان مجازی در روزهای تعطیل

روزهای پنجشنبه و جمعه بهترین فرصت برای دلالان مجازی محسوب می شود. زیرا در روز پنجشنبه صرافی ها به صورت نیمه وقت فعال هستند و پس از پایان کار آنها عملا هیچ بازار رسمی تا صبح روز شنبه در خرید و فروش ارز و دلار فعال نیست. بر اساس تجربه ماه های اخیر، دلالان مجازی از این فرصت برای به هم زدن جو روانی بازار و اعلام قیمت های غیرواقعی و البته مطلوب خود آنها، نهایت استفاده و بهره برداری را می کنند. در واقع از ظهر روز پنجشنبه تا ساعت 12 روز جمعه بهترین فرصت برای این افراد است که در کانال های تلگرامی خود اعلام قیمت کرده و بازار را تحت تاثیر قرار دهند. این در حالی است بی تردید حجم معاملاتی که توسط ان افراد در فضای مجازی انجام می شود در مقایسه با کل معاملات بازار رقم ناچیزی است و حتی به فرض درست بودن قیمت ها، نمی توان آن را معیاری برای بازار تلقی کرد. /اقتصاد آنلاین

قیمت بنزین سال آینده تغییر نمی‌کند

محمدباقر نوبخت در جمع خبرنگاران گفت: قیمت حامل‌های انرژی همان قیمت قبلی خواهد بود و برای بنزین هم لیتری هزارتومان خواهد بود. اگر قرار باشد تغییری حاصل شود به عهده سازمان هدف‌مندی یارانه‌ها خواهد بود. دولت از اثر سو افزایش قیمت سوخت و تاثیر آن بر افزایش سطح عمومی قیمت‌ها نگران است و به همین دلیل آن را افزایش نمی‌دهد. متاسفانه نرخ ارز و بنزین در کشور بر قیمت همه چیز اثر می‌گذارد. دستگاه‌های مذهبی ـ فرهنگی بدون ضابطه بودجه‌ای دریافت نمی‌کنند. برخی می‌گویند چرا حوزه علمیه بودجه می‌گیرد، حوزه هم یک نهاد دانشگاهی است و باید بودجه دریافت کند.

حجاریان تحریک به آشوب می کند

سعید حجاریان، تئوریسین اصلاح طلبان اخیراً در گفت‌وگویی وضعیت کارگران، معلمان و بازنشستگان را بحرانی توصیف کرده است. وی گفته که «هر یک از این قشرها مستعد اعتراض و حضور در خیابان هستند. زیرا امروزه الگوی غارت تغییر پیدا کرده و دیگر منحصر به یک مؤسسه مالی متخلف و گران فروشی لوازم کامیون‌ها نیست و عمومیت یافته است. شاید از این‌ها هم فراتر برویم و بحران دارو کشور را فرا بگیرد، به نحوی که سلامتی و حیات افراد به‌شدت تحت خطر قرار بگیرد. در شرایط «عام البلوی» امکان دارد مردم و نیروهای نظامی مقابل یکدیگر قرار بگیرند، زیرا سیاست خیابانی می‌شود. این نشانه‌ها به ما می‌گویند، دورنمای روشنی نخواهیم داشت. / روزنامه جوان

خاویار کیلویی چند؟ ساندویچش چند؟

در شرایط سخت اقتصادی جامعه که درآمد بسیاری از مردم کفاف هزینه‌های زندگی روزمره آنان را نمی‌دهد، در لواسان یک اغذیه فروشی، برگر خاویار را به قیمت 250 هزار تومان عرضه می‌کند. افرادی که خواهان این غذا باشند باید 24 ساعت قبل سفارش آن را بدهند و پیشاپیش 50 درصد قیمت را هم بپردازند. براساس همین گزارش، صید ماهی‌های خاویاری ممنوع است و این برگر خاویار از طریق قاچاق تأمین می‌شود. در حال حاضر هر کیلو خاویار قاچاق در شمال شهر تهران بین 8 تا 10 میلیون تومان خرید و فروش می‌شود. /جمهوری اسلامی

سلبریتی ها در حد ملیجک هستید

علیرضا قزوه، شاعر و نویسنده با انتقاد از پررنگ شدن بیش از حد سلبریتی ها، گفت: به قبل‌تر نگاه کنید و ببینید چرا اسم شعرای ما از فردوسی، حافظ، سعدی و. . . همچنان با عظمت باقی مانده است، مگر آن موقع سلبریتی‌ها نبودند، اما چرا نامی از آنان دیگر نیست، چون در واقع ملیجک بودند نه هنرمند. ملیجک‌ها امروز آمده‌اند و مولانا‌ها کنار رفته‌اند. چرا باید یک بچه چشم خوشگل بیاید و همه دوره‌اش کنند. این هنرمند نیست بلکه هوس‌مند است. این‌ها هیچ چیزی برای جامعه ندارند، اما دنبال الگو هستند. این فرهنگ مردمی باید تغییر کند. /روزنامه جوان

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۸
در انتظار بررسی: ۱۴
انتشار یافته: ۸۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۵
عجب اصطلاح جالبی: سلبریتی ها ملیجک هستند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۵
برخی از مسئولین جدیداً در توجیه زد و بند و رانت و پارتی بازی در استخدام اقوامشان به سابقه کار و تحصیلات تمسک می جویند! یک طوری حرف می زنند که انگار فقط آنها تحصیلات عالیه دارند و سابقه کار دارند!

این حرف ها را در شرایطی می زنند که این همه جوون تحصیل کرده و نخبه در این مملکت داریم که بخاطر نداشتن ژن خوب بیکارند و حتماً از لحاظ علمی و تخصصی از اقوام مسئولین برترند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۵
این دولت فقط به فکر پزشکان است. کارمندان و کارگران را در یابید نه اینکه از اینها مالیات بگیرین و به پزشکان کارانه بدهید.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۵
درود بر استاد گرانقدر رحیم پور ازغدی احسنت ایولا داری مشتی
کی به کیه
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۵
سردبیر تابناک، بسته خبری امشبو با سه چهارتا خبر بدرد نخور سر هم بندیش کرد رفت پی کارش ها! !!!!!
ناشناس
| France |
۰۱:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۶
ملیجک ها همیشه - لااقل از دوران قاجار - سلبریتی بوده اند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۵:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۶
هنگام بازبینی نظرات غلطهای املایی تصحیح

شود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۶
بایددید که چراجوانان ملتی با فرهنگ ومتمدن ومتدین بجای ارزش به بزرگان واقعی دنبال بدلهای خوش آبورنگ راه افتادن.
ناشناس
| United States of America |
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۶
آقای قزوه کشور را دست مداحان بدهیم چطور
ناشناس
|
Poland
|
۲۰:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۵
۱ اقای ازغدی برد برد بهترین حالت در نبرد با دشمن قویتر است.لطفا مدل دیگر ان که برد باخت یا باخت باخت است
امتحان نکنید که بیشتر به ضرر ما خواهد بود.لطفا نفرمایید که ارتشی آسمانی به کمکمان خواهد امد که اگرقرار بر این بود در جنگ احد برای پیامبر(ص)می آمد.و ان جنگ نشانه ایست برای مسلمین که اطاعت از فرمانده و محاسبات را در نبرد فراموش نکنند
۲حادثه تروریستی چابهار و حوادث دیگر تنها از جهل نشات میگیرد و عوامل حواث تروریستی بجای سلاح اندیشه که قویترین سلاح انسانیست برای دنبال کردن خواسته های خود احمقانه ترین راه که طبیعتا کم اثر ترین راه است انتخاب میکنند
۳ خارج شدن کشورها از اوپک تیر خلاص به کنترل قیمت نفت توسط فروشنده ها خواهد بود و امید دارم دیپلماسی کشور مان حداکثر تلاش برای جلوگیری از این اقدام که حاصل مجاهدتهای جناب مصدق و بقیه وطنپرستان بود انجام دهد تا از این اتفاق شوم جلوگیری نماید
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۲۱:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۵
متاسفانه مسئولان انتظار موجزه را می کشند
و بهم خوردن اوپک هم مسلما بنفع تولید کنندگان نیست ،چون هر کشوری میخواهد بیشتر بفروشد و عرضه و تقاضا قابل کنترول نخواهد بود و قیمت فروش پایین می آید "کاملا حق دارید"
ناشناس
| United States of America |
۲۱:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۵
بعضی ها رو اصلا نباید جدی گرفت
ناشناس
| India |
۲۲:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۵
آقای دکتر مصدق در بنیانگذاری اوپک هیچ نقشی نداشتند و محمدرضا پهلوی این کار را انجام دادند
ناشناس
| United States of America |
۱۳:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۶
درود بروان پاک مهندس بازرگان که تعبد را با تعقل می خواست آن منش کنار گذاشته شد و کشور در گیر عواقب شعار شد و نتیجه آن را هم دیدیم تابناک لطفا یکجانبه نظرات را منتشر نکن
ناشناس
|
United States of America
|
۲۰:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۵
این اوپک نیست که قیمت نفت را افزایش میدهد.قیمت نفت را کمپانی های نفتی و دست اندرکاران بازارهای نفتی اقزایش میدهند.اوپک قضا وبلا گردان انهاست.زمانی که قیمت نفت بشکهای ۱۴۰ دلار شد که همه با ظرفیت کامل کار میکردند.چرا قیمت به ۱۴۰ دلار رسیدخواست اوپک بود یا کمپانی های نفتی و دیگران؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۵
قرار بود کشورهای منطقه برای خرید سلاح و جنگهای طولانی پول کافی داشته باشند.همچنین برنامه این بود که ایران تحریم شود لذا برخی کشورها اقدام به خرید کردند تا ذخایر نفتی را به حداکثر برسانند.در نهایت بعضی اوقات امریکا به جمع فروشندگان میپیوندد و انگاه قیمت نفت باید بالا باشد و گاهی امریکا در جمع خریداران قرار میگیرد که انوقت باید قیمت نفت در حداقل برسد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۵
اوپک افزایش قیمت هم میتونه بده بشرط ایکنه اعضاش با هم در حال جنگ غیر مستقیم نباشن و هماهنگی کامل داشته باشن.البته با وجود رقابتها و دشمنیها هم میتونم قطعا بگم اوپک از کاهش قیمت و رسیدن نفت به بشکه ۷ دلار جلوگیری خواهد کرد.حفظ اوپک از اوجب واجبات است
ناشناس
| United States of America |
۰۰:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۶
فرض کنیم نفت بشکهای هفت دلار شود چه کسی بیشترمتضرر است؟ فرض کنیم عربستان ۲۰میلیون بشکه نفت تولید کند ایا مورد علاقه جهان سرمایه داری است؟ عربستان جمعیت بیست
.ملیونی دارد.ایران جمعیت .هشتاد میلیونی است. قبل ما صادر کننده پنج .و
میلیون بشکه بودیم.واقعیت ایناست ما نتوانستیم صنعت نفت را به یک صنعت ملی تبدیل کنیم..ما بانفت هفت دلار جنگ را اداره کردیم ومبارکه ودیگر واحد های صنعتی را هم ساختیم.با۱۴۰ .دلار چه کردیم..
ناشناس
|
United States of America
|
۲۰:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۵
از غدی جان آخه دادن تسهیلات دولتی برای ساخت یک کارخانه با جاده خوب یا پل محکم چه ربطی به کار جهادی دارد یعنی کشور آلمان اگر پلی ساخته شعار جهادی داده . نه تجربه و علم و امکانات را بکار گرفته . دولت باید پول از جیب مبارک خودش جهت امور زیر بنایی خرج کند نه از جیب مردم . اینهمه عوارض و مالیات . ارزس افزدوه و بیمه و فروش بنزین و نفت وووو باید با برنامه در جهت تولید باشه .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۶
ازغندی چقدر صحبت میکنن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۶
عزیز
چطور می شه برای شما ثابت کرد که بلی دولت و مردم آلمان و ژاپن و ... کار جهادی کردند که به اینجا رسیده اند
نخوانده اید که مردم آمریکا نزدیک به پنجاه هزار کیلومتر را ه آهن را بادست احداث کردند
مدیریت و فن آوری کیفیت و بازده را ارتقا می دهد
از ازل تا ابد اکسیر اولین سعادت ٬ ذات کار کردن آن هم سخت کار کردن بوده و هست و خواهد بود
ناشناس
|
United States of America
|
۲۰:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۵
بنده خدا درست گفته بود که کشور کارش با بروکراسی یعنی با ضوابط و قانون باشه نه نظریه شخصی یا گروهی و قیبله ای . آلان اگر با همان نظریه بازرگان میرفتیم مثل ژاپن و کره و آلمان پیشرفت صنعتی کرده بودیم من خودم در حوزه صنعت و اقتثاد اعتقاد دارم که ایکاش همان گفتمان غرب را پیش میرفتیم حداقل کشور پیشرفت صنعتی کرده بود بهتر بود حداقل بعد از چهل سال محتاج ایده ایده پردازی افراد در حوزه فرهنگی مثل ازغدی نبودیم . ایکاش
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۵
اقتثاد !؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۴:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۶
اگتساد؟
ناشناس
|
United States of America
|
۲۰:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۵
بنظرم خروج کشورهای صادر کننده نفت بخاطر این هست که براحتی با مشریان نفتی مبادله تجاری میکنند . دست آنها در مقدار تولید و صادرات محدود به سقف و سهمیه نیست . هر مقدار که خواستند و به هر کشوری صادر خواهند کرد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۵
بله و چنانکه سقف رعایت نشه قیمت یک بشکه نفت ارزانتر از یک بشکه اب خواهد شد
ناشناس
|
Netherlands
|
۲۱:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۵
با کنار رفتن خودی های پیر وفرتوت فرزندان نابغه انها راه پدران کاخ نشین ومیلیادر را ادامه خواهند داد اگر چیزی مانده باشد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۵
اگر حجاریان وضع کارگران ، معلمان و بازنشستگان بحرانی توصیف نکند .وضع این گروهها خوب میشود و پتانسیلی که فشارهای اقتصادی در آنها برای اعتراض ایجاد کرده بدون اینکه فکری به حال معیشتشان کنند از بین میرود.؟
وظیفه ی مسئولین است که عاقلانه به مسائل و مشکلات مردم فکر کنند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۶
حجاریان کاملا درست گفته.خودتان هم خوب میدانید وضعیت اسفناک است ولی ماشالله هیچ کاری برای این وضعیت اسفناک نمی کنید
جوان بیکار و مجرد دهه شصتی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۵
من درد بیکاری ام را به کی بگم هیچ کس فکر ما نیست همه فکر حضرات شده عراق و سوریه و یمن و انتخابات و خودنمایی و هر کوفت دیگه خدایااااااااااااااااااااااااااااااااا
پاسخ ها
توکل
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۵
دستت را بذار رو زانوت یه یاعلی بگو
به امید کسی نباش به خدا توکل کن
از کم شروع کن
قطعا اگر سرمایه ی مادی نداری فکر و استعداد داری
ناشناس
|
Germany
|
۲۱:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۵
علیرضا قزوه ... تاریخ از ایشان به افتخار یاد خواهد کرد.
بسته ویژه خبری
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟