ته چین؛

دستور پخت سوپ کدو گردویی

کد خبر: ۸۶۵۲۲۱
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۲ 01 January 2019
تعداد بازدید : 232
کد خبر: ۸۶۵۲۲۱
|
۱۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۲ 01 January 2019
|
3923 بازدید

مواد لازم:
1 عددکدو گردویی اندازه استاندارد تقریبا 905 گرمی
3 قاشق غذاخوری کره
یک عدد پیاز
یک قاشق چای‌خوری نمک
دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
0.95 لیتر آب مرغ
کمی فلفل کاین
نصف پیمانه خامه غلیظ یا تازه
دو قاشق غذاخوری شیره درخت افرا
موسیر و انار برای تزئین

بازدید 3923
سوپ کدو گردویی یکی از بهترین سوپ‌ها زمستانی به عنوان پیش‌غذا برای مناسبت‌ها خاص یا تعطیلات است. اما همچنین یکی از بهترین سوپ‌ها برای روزها عادی هفته نیز هست. این سوپ طعم نسبتا شیرین و خوشایندی دارد که دلیل آن استفاده از کدو گردویی و شیره درخت افرا در پخت سوپ است. این سوپ قابلیت سرو به عنوان غذا اصلی را نیز دارد و می‌تواند به عنوان ناهار یا شام اصلی نیز سرو شود. علاوه بر این‌ها نباید از کدو گردویی که خواص بسیاری برای بدن دارد و بسیار سالم و مقوی است نیز گذشت. وجود این کدو در سوپ باعث می‌شود سوپی بسیار سالم و مغذی داشته باشیم. این سوپ جایگزین مناسبی برای سوپ‌های قدیمی نیز می‌تواند باشد. در این ویدیو دستور پخت این سوپ لذیذ را خواهید آموخت.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟