ته چین؛

طرز تهیه تُرونه، شیرینی مغزدار ایتالیایی

کد خبر: ۸۷۰۱۲۶
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۶ 17 January 2019
تعداد بازدید : 2133
کد خبر: ۸۷۰۱۲۶
|
۲۷ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۶ 17 January 2019
|
7501 بازدید
بازدید 7501
تُرونه یک نوع شیرینی مغزدار ایتالیایی است که معمولا با شکر، عسل، سفیده تخم‌مرغ و مغز بادام و پسته درست می‌شود. این شیرینی یکی از دسرهای مرسوم کریسمس در ایتالیا و اسپانیاست. قدمت ترونه به قرن‌ها قبل باز می‌گردد و یکی از قدیمی‌ترین شیرینی‌های ایتالیایی است. ترونه شباهت بسیار زیادی با گز ایرانی دارد. چه از نظر ساختار و شکل و ظاهر، چه از نظر مواد به کار رفته و چه از نظر طعم. البته تفاوتی نیز بین آنها وجود دارد. در این ویدیو طرز تهیه این شیرینی مغزدار لذیذ ایتالیایی را خواهید آموخت. مواد لازم: 3 پیمانه مغزبادام پوست کنده بوداده برشته شده 1 پیمانه پسته بو داده و برشته شده 400 گرم عسل 250 گرم شکر دو عدد سفیده تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری پوست لیمو رنده شده ¼ قاشق چای¬خوری وانیل کمی نمک دو تکه کاغذ برنج(ویفر)
اشتراک گذاری