«سکینه اشرفی» معاون شهردار تهران، پیشنهاد یک عضو شورای شهر را انشای بچه دبیرستانی توصیف کرد، ادبیاتی که موجب اعتراض اعضای شورای شهر تهران شد.
به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، اعضای شورای اسلامی شهر تهران امروز (چهارشنبه) در یکصد و شانزدهمین جلسه شورا به ادامه بررسی مواد لایحه برنامه سوم توسعه شهر تهران و ارائه پیشنهادات خود برای افزوده شدن و یا حذف برخی ماده ها پرداختند.
سید حسن خلیل آبادی عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی ماده 62 لایحه برنامه سوم توسعه شهر تهران پیشنهاد کرد که موضوع ساماندهی کارخانجات شن و ماسه و کارگاههای تولید مواد اولیه تولید سیمان در این ماده درج شود.
پس از ارائه این پیشنهاد سکینه اشرفی معاون برنامهریزی و امور شوراهای شهرداری تهران این پیشنهاد را مانند انشای بچه دبیرستانی ها توصیف کرد که این ادبیات با اعتراض اعضای شورا مواجه شد.
سیدحسن خلیل آبادی در ادامه خطاب به معاون شهردار گفت: آیا درست است که ما هم بگوییم برخی مواد لایحه برنامه سوم که از سوی شهرداری به شورا ارائه شده بچه گانه است؟
سید ابراهیم امینی عضو دیگر شورای شهر هم خطاب به معاون شهردار تهران گفت: خود حضرتعالی و بقیه کارشناسان در کمیسیونهای تخصصی و کمیسیون تلفیق حضور داشتید، اگر نیاز به ادبیات دیگری داشت، میتوانستید مطرح کنید.
امینی افزود: اعضای شورای شهر از نظر حقوقی حق دارند که حتی بعد از تصویب برنامه ادبیات آن را ویرایش کنند.
الهام فخاری عضو دیگر کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران تاکید کرد: با ادبیاتی که معاون شهردار به کار میبرند جایگاه نظارتی شوراها نادیده گرفته می شود. وی گفت: اگر لازم است برای به کار بردن این ادبیات به شهردار تهران تذکر دهیم.
فخاری یادآور شد: از سوی دیگر به عنوان عضو شورای شهری که دوستدار کودک است، باید بگویم که اصطلاح بچه گانه درست نیست چرا که بچه ها و دبیرستانی ها از بسیاری از بزرگترها معتبرتر هستند.
اعضای شورای اسلامی شهر تهران در ادامه ماده 62 برنامه سوم توسعه شهر تهران را که شهرداری تهران را به منظور حفظ ذخایر زیستی، تقویت اکولوژیک شهر تهران و حفاظت و جلوگیری از تخریب فضاهای سبز و رودخانه ها و عرصههای طبیعی نسبت به ایجاد توسعه فضاهای سبز در شهر ملزم می کند را تصویب کردند.
همچنین در این ماده تاکید شده است شهرداری با اجرای مصوبه ثبت میراث طبیعی شهر نسبت به شناسایی دقیق این ذخایر و اتخاذ تدابیر لازم برای حفاظت و ارتقای کمی و کیفی آنها درباره برنامه های احیا و ساماندهی رودخانه های شهر ، بهسازی، حفاظت یا قلع مستحدثات یا کاربری های متجاوز حریم های طبیعی به ویژه رود دره ها، دامنه جنوبی البرز و ارائه طرح ویژه ساماندهی شن چاله های واقع در حریم رودخانه ها و جلوگیری از ادامه فعالیت کارخانه شن و ماسه اقدام کند.