سیدهادی بهادری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به اینکه پیشرفتها در بخشهای مختلف از جمله عمرانی و زیربنایی شاید از بارزترین دستاوردهای دولتهای بعد از انقلاب اسلامی است گفت: نقش دولتهای بعد از انقلاب، خدمترسانی به مناطق محروم بوده است البته شاید اوایل انقلاب برخی شاخصها در خصوص گازرسانی در روستاها پایین بود اما در حال حاضر به 80 درصد روستاها گازرسانی شده است؛ همچنین در خصوص آب آشامیدنی و مباحث زیرساختی، رشد خوبی بعد از انقلاب داشتیم.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در حوزه مسائل اقتصادی باید گفت که حجم اقتصاد کشور چند برابر شده است و دامنه فعالیتها در این زمینه بسیار گسترده است به طوری که واحدهای مختلف تولیدی و فناوریهای جدید در کشور توسعه خوبی پیدا کرده است.
عضو کمیسیون عمران مجلس افزود: در حوزه فرهنگی و اجتماعی قابلیتهای خوبی از خود نشان دادیم بهطوریکه در اکثر رشتههای تحصیلات تکمیلی در دانشگاهها به لحاظ امکان ادامه تحصیل در دورههای تکمیلی به خودکفایی رسیدیم و ایران توانسته از نظر علمی جایگاه مطلوبتری داشته باشد.
در توسعه پایدار و توجه به محیط زیست کم دقتی شده است
بهادری با انتقاد از اینکه در فرایند توسعه پایدار کم دقتی شده تصریح کرد: توسعههایی که در حوزه کشاورزی و منابع آب انجام شده در بحث توجه به محیط زیست دقت و توجه کافی نشده و باعث شده در این حوزه آسیب ببینیم و بخش قابل توجهی از تالابها را از دست دهیم البته در کشورهای در حال توسعه این یک مشکل عمومی است بنابراین عدم توجه به مسائل زیست محیطی در جریان توسعه، یکی از آفتهای توسعه به حساب میآید.
به دلیل توسعه منابع آب، بخشی از دریاچه ارومیه از دست رفته است
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آن قسمت از محیط زیست که آسیب دیده سعی داریم دوباره به حالت عادی برگردانیم و احیا کنیم گفت: نمونه این آسیب، تالابها و دریاچهها به ویژه دریاچه ارومیه به عنوان یکی از بزرگترین تالابهای بینالمللی دنیا است که متاسفانه توسعه منابع آب و سد سازیها باعث شد تا قسمتی از دریاچه را از دست دهیم البته اکنون برای احیای این دریاچه را تلاش میکنیم.
اصلاح الگوی کشت و ممانعت از توسعه اراضی دیم در دست بررسی است
وی با بیان اینکه برای احیای دریاچه ارومیه در 2 محور فعالیتهایی صورت گرفته اظهار داشت: یک محور بحث افزایش راندمان مصرف آب در داخل حوزه است که در واقع در این موضوع موفقیت چشمگیری بدست نیامده اما گامهای اول برداشته شده و دومین بحث، اصلاح الگوی کشت و تغییر بذرها و ممانعت از توسعه اراضی دیم است.
این نماینده مردم در مجلس دهم خاطر نشان کرد: اقدام دیگر انتقال آب به داخل حوزه آبریز است که موفقیت آمیز بوده که پروژه بسیار بزرگی است و بالغ بر 70 درصد آن انجام شده است و سال آینده به بهرهبرداری خواهد رسید؛ بنابراین با انتقال این میزان آب 648 میلیون متر مکعب آب، سالانه به دریاچه ارومیه واریز خواهد شد.