ته چین؛

طرز تهیه پارافه کیک هویج

کد خبر: ۸۷۲۰۴۳
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۰ 24 January 2019
تعداد بازدید : 436
کد خبر: ۸۷۲۰۴۳
|
۰۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۰ 24 January 2019
|
4445 بازدید
بازدید 4445
پارافه نوعی دسر سرد است. پارافه تلفظ انگلیسی این واژه فرانسوی است. پغفه در اصل یک واژه فرانسوی به معنی «عالی و بی نقص» است که از سال ۱۸۹۴ به نوعی دسر سرد اطلاق شد. این دسر در فرانسه با خامه و تخم مرغ و شیره شکر ساخته شده و در آمریکا از لایه‌هایی چون خامه، بستنی، ژله، گرانولا، آجیل‌ها، ماست، شربت، میوه تازه و ... تشکیل شده است. با این حال پارافه‌ای که این روزها مرسوم است تا این حد سنگین و پر و پیمان نیست. طرز تهیه یک پارافه سبک، نرم،خوشمزه و عالی را در این ویدیو فرا می‌گیرید. مواد لازم: یک عدد کیک هویج از قبل پخته شده یک پیمانه پنیر خامه‌ای یک پیمانه شکر کمی نمک پوست رنده شده دو پرتغال دو قاشق غذاخوری مربا زردآلو
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟