ته چین؛

طرز تهیه میگو بوبو برزیلی

کد خبر: ۸۷۴۰۲۹
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۰ 30 January 2019
تعداد بازدید : 266
کد خبر: ۸۷۴۰۲۹
|
۱۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۰ 30 January 2019
|
3571 بازدید

مواد لازم:
برای آب یا عصاره میگو:
نصف یک عدد پیاز
چند عدد گوجه
یک عدد هویج کوچک
کمی تره فرنگی و کرفس
برای میگو:
750 گرم یوکا
یک و نیم کیلو گرم میگو
دو عدد پیاز متوسط
یک فلفل دلمه قرمز
یک عدد فلفل دلمه سبز
5 حبه سیر
250 میلی‌لیتر شیر نارگیل
3 قاشق غذاخوری روغن پالم
یک مشت گشنیز
یک قاشق چای¬خوری سس فلفل
نمک و فلفل به میزان لازم
مقداری برنج سفید

 

بازدید 3571
در این ویدیو شما یاد خواهید گرفت که چگونه یکی از خوشمزه‌ترین غذاها برزیلی را درست کنید. در انگلیسی به این غذا میگو بوبو می‌گویند. مواد تشکیل دهنده اصلی آن میگو، ریشه یوکا هستند اگر می‌خواهید کسی را تحت تاثیر قرار دهید حتما این غذا را برای او بپزید. پخت این غذا بسیار ساده و آسان است. طعم فوق‌العاده‌ای نیز دارد. طعمی که میگو در این غذا دارد با همه میگوها معمول متفاوت است. دستور پخت این غذا را در ¬این ویدیو می¬توانید مشاهده کنید.
اشتراک گذاری