رئیس بنیاد مستضعفان به مناسبت ایام دهه فجر در سفر به استان کهکیلویه و بویر احمد از شهرستان لنده بازدید و جریان روند پیشرفت و تکمیل طرح های مختلف عمرانی و اقتصادی ، اشتغالزایی در این شهر ستان قرار گرفت .
به گزارش «تابناک»، مهندس سعیدی کیا،در آغاز این سفر در محل دفن شهدای جنگ تحمیلی در شهرستان لنده حضور یافت و در مراسم غبار روبی از مزار این شهدا ادای احترام کرد.
محمد سعیدیکیا در نشست شورای اداری شهرستان لنده اظهار داشت: این شهرستان در زمینه گردشگری، صنعت، کشاورزی و گیاهان دارویی دارایی ظرفیتها و پتانسیلهای بالایی است.
به نوشته فارس، وی افزود: یکی از مهمترین اهدافی که بنیاد علوی در مناطق محروم دارد فراهم کردن بستر برای ورود مردم به انجام کارهای مشارکتی و پای کار بودن آنها برای توسعه شهر و آبادانی روستاهای خود است تا از ظرفیت مردم برای محرومیتزدایی استفاده شود و در صورت ضرورت نیز به تنهایی ورود میکند.
رئیس بنیاد مستضعفان عنوان کرد: در بازرسیهای به عمل آمده از روستای موگرمون ، پل دره وحدت که باعث قطع ارتباطی ده روستا در هنگام بارندگی می شود بنیاد علوی به تنهایی برای ساخت پل اقدام کرد.
سعیدیکیا ابراز کرد: ۹۰ درصد وامهای بنیاد علوی و بنیاد مستضعفان به مردم روستانشین پرداخت میشود زیرا پیشرفت و توسعه یک منطقه مستلزم پیشرفت و آبادانی روستاهای آن منطقه است.
وی به معدن گچ و فسفات روستای قیام اشاره داشت و بیان کرد: مدیران ذیربط اطلاعات مربوط به این معدن را به صورت دقیق بررسی و در اختیار دفتر بنیاد علوی قرار دهند تا در اولین فرصت هدلینگهای مربوطه ورود پیدا کنند.
رئیس بنیاد مستضعفان کشور خطاب به بنیاد مسکن، گفت: با توجه به اینکه شهرستان لنده در زمینه گردشگری دارای پتانسیلهای فراوانی است یک روستا تحت عنوان روستای پایلوت علوی انتخاب و زیرساختهای گردشگری در این روستا ایجاد شود.
به گزارش بازتاب، سعیدی کیا در ادامه این سفر از روند اجرایی پروژه های بازسازی و تجهیز ۲۰ مسجد برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار شهرستان (که دارای عضویت در صندوقهای توان افزایی روستایی هستند) و طرح بازسازی و تجهیز ۵۵ مدرسه روستایی و شهری شهرستان لنده بازدید داشت.
وی پس از آن در جریان روند شروع آموزشهای فنی و حرفه ای که در راستای حمایت از مشاغل و کسب و کارهای خرد روستایی برگزار میشود قرار گرفت و با حضور در این مراکز از صندوق توان افزایی شهرستان لنده که ۱۳۰۰ نفر را تحت پوشش خود قرار داده بازدید کرد.
همچنین یکی از برنامه های مورد توجه ساکنان در این سفر ،برگزاری مراسم اهدای ۱۰۰ سند مالکیت املاک روستایی بود که در قالب تفاهم نامه ساماندهی ۵۰۰۰ سند مالکیت روستایی و شهری بین بنیاد مستضعفان و بنیاد مسکن در حال اجراست .