امام جمعه اصفهان گفت: یکی از کارهایی که صحیح نبود، دادن شیر در مدارس بود که یا به درستی توزیع نمیشود و یا اینکه برای همه دانش آموزان غنی و فقیر توزیع میشود، میتوانستیم این هزینهها را برای ساخت مدارس اختصاص دهیم.
به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی و فرهنگی دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان آیتالله سید یوسف طباطبایینژاد در دیدار وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر ضرورت شناخت اولویتها توسط دولت در اجرای پروژهها و طرحها اظهار داشت: اینکه سبد کالا به مردم بدهیم اما حق معلمانی که به آنان بدهی داریم را پرداخت نکنیم، کار درستی نیست، چراکه پیامبر اکرم (ص) بر پرداخت سریع حقوق تأکید داشتند بنابراین بسیار شایسته است که حقوق اضافهکار معلمان حقالتدریسی پرداخت شود.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به برخی از تصمیمات اشتباه اجرا شده توسط دولت افزود: یکی از کارهایی که صحیح نبود، دادن شیر در مدارس بود که یا به درستی توزیع نمیشود و یا اینکه برای همه دانش آموزان غنی و فقیر توزیع میشود، میتوانستیم این هزینهها را برای ساخت مدارس اختصاص دهیم، امروز در شهرستان چادگان استان اصفهان هنوز مدارسی وجود دارد که دانش آموزان در کانکس درس میخوانند.
امام جمعه اصفهان تصریح کرد: درصدی از بودجه که برای آموزش و پرورش اختصاص مییابد، درصدی نسبتاً بالا است اما نسبت به نیاز آموزش و پروش، کم است.
وی در ادامه گفت: اگر یارانهای که به ثروتمندان داده میشود را برای ساخت مدرسه اختصاص بدهیم، بسیاری از مدارس آباد و یا بازسازی میشود.
طباطبایینژاد با بیان اینکه با استفاده از خیران میتوان مدرسه ساخت، عنوان کرد: با استفاده از ظرفیت خیران اصفهانی زندان اصفهان بازسازی شد و امروز تعداد قابلتوجهی از زندانیان در حال تربیت و اصلاح از نظر تربتی هستند و قرآن و سایر مهارتها را آموزش میبینند.
عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: لازم است تا اختیاراتی به مدیران کل استانها واگذار شود، تا نیاز نباشد مدیران، همه چیز را از تهران سؤال یا اجازه بگیرند، آنان میتوانند با توجه به شرایط استان، تصمیمگیری صحیحی داشته باشند.
نیمی از مدارس آموزش و پرورش خیرساز است
در این دیدار سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش نیز اظهار داشت: تا حدود 2 سال پیش، 300 میلیارد تومان برای توزیع شیر در مدارس در یک سال و در قالب حدود 25 نوبت، هزینه میشد.
وزیر آموزش و پرورش افزود: یکدوم مدارس آموزش و پرورش توسط خیران ساخته شده است و نیمی از 8 هزار کلاس افتتاح شده در مهرماه امسال، توسط خیران ساخته شده است، از سوی دیگر در تعدادی از روستاها مدارسی داریم که 2 یا 3 سال است که ساخته شده اما دانشآموز ندارد، این مدارس با فشار نمایندگان مجلس یا فرماندار و … ساخته شده و امروز کاربری درستی ندارد.
وی در پایان تصریح کرد: در تلاش هستیم با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه حقوق اضافهکار معلمان حقالتدریس را پرداخت کنیم.