ته چین؛

طرز تهیه کباب کاسه‌ای

کد خبر: ۸۸۰۶۶۵
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۰ 26 February 2019
تعداد بازدید : 5645
کد خبر: ۸۸۰۶۶۵
|
۰۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۰ 26 February 2019
|
17775 بازدید
بازدید 17775
«کباب کاسه‌ای» یا «کاسه کباب» یکی از غذاهای سنتی اردبیل است. در این نوع کباب، یک یا دو سیخ کباب کوبیده به همراه یک سیخ کباب برگ، جوجه کباب یا دل و جگر گوسفند به همراه گوجه فرنگی و ادویه درون ظرفی ریخته می‌شود و بر روی این مواد، یک ملاقه روغن و کنجد ریخته می‌شود. طرز تهیه این کباب خوش طعم را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری