ته چین؛

دستور پخت برگر گیاهی پیشرفته

کد خبر: ۸۸۲۶۱۱
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۶ 04 March 2019
تعداد بازدید : 1404
کد خبر: ۸۸۲۶۱۱
|
۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۶ 04 March 2019
|
6472 بازدید

مواد لازم:
یک کیلو و دویست گرم لوبیا سیاه
سیصد و پنجاه گرم آب
صد و پنجاه گرم روغن زیتون
ده گرم نمک
دو گرم مونوسدیم گلوتامات
پنجاه گرم سدیم کازئین
پنجاه گرم ترانس گلوتامیناز

بازدید 6472
گیاهخواران همان‌طور که از اسمشان پیداست گوشت نمی‌خورند اما همچنان می‌توانند از لذت خوردن یک برگر خوشمزه بهره‌مند باشند. امروزه دستور پخت برگرهای گیاهی زیادی وجود دارند که می‌توانند لذتی به همان خوبی خوردن برگر گوشتی را ایجاد کنند. برگر گیاهی لوبیا سیاه یکی از آن دستورها پخت است. باور کردنش سخت است اما برگر نهایی واقعا طعمی گوشتی مانند و بسیار لذیذ دارد و سرشار از خواص و فایده نیز هست. لوبیا سیاه ضمن داشتن کالری پایین دارای مقادیر فراوان پروتئین، آهن، مولیبدن، فیبر، آنتی اکسیدان، فسفر، کلسیم، پتاسیم، زینک، سدیم، ویتامین‌های آ، گروه ب، کا و .... برخوردار است. دستور پخت این برگر گیاهی استثنایی را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟