وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه جشنواره خوارزمی توجه ویژهای به علوم کاربردی دارد، گفت: امیدواریم بتوانیم این پیام را برسانیم که نیروهای انسانی دانشمند سرمایههای بنیادی کشور هستند.
به گزارش دانشجو، منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در جشنواره بین المللی خوارزمی که هم اکنون در سالن اجلاس سران در حال برگزاری است، گفت: جشنواره خوارزمی یکی از جشنوارههای پرسابقه در ایران است و بیش از سی سال برگزاری آن نشان میدهد که توانسته جایگاه خود را بین فناوران و محققان حفظ کند و مورد اقبال و استقبال قرار گیرد.
غلامی ادامه داد: ارزیابیهای بعد از برگزاری دورههای مختلف جشنواره نشان میدهد که جشنواره بین المللی خوارزمی توانسته اثرگذار واقع شود؛ لذا امیدواریم چنین جشنوارههایی در سالهای آتی همچنان با قوت ادامه پیدا کند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان داشت: معرفی محققان و صاحبان دانش به صورت نمادین است؛ کمااینکه در کشورمان تعداد زیادی از محققان و صاحبان فناوریهای نوین و دانش پژوهان جوان را داریم و جشنوارههایی همچون خوارزمی به صورت نمادین گروهی از این افراد را معرفی میکند تا بتوانیم قدردان زحمات آنها باشیم.
وی حضور دانشمندان غیرایرانی را در جشنواره خوارزمی فرصت مغتنم دانست و عنوان کرد: با حضور این دانشمندان میتوانیم ارتباطات علمی بین المللی خود را توسعه دهیم؛ در حقیقت بدون همکاری بین المللی حرکت در حوزههای علمی نمیتواند به صورت کامل و جامع صورت گیرد.
به گفته غلامی ایجاد ارتباطات علمی به سود محققان ایرانی است تا از دیدگاههای موجود در جهان بهره بگیرند؛ همچنین ظرفیتهای علمی کشور به جهانیان معرفی شود.
وزیر علوم با بیان اینکه جشنواره خوارزمی توجه ویژهای به علوم کاربردی است، ادامه داد: منظور از علوم کاربردی ارائه فناوریهایی است که بتواند مسائل و مشکلاتی را در حوزههای مختلف کشور از جمله سلامت، غذا، کشاورزی، صنعت و ... حل کند.
غلامی عنوان کرد: طی سالهای گذشته حرکتهای موثر و مفید دانشگاهها و مراکز علمی پژوهشی را به سمت تبدیل دانش به فناوری شاهد هستیم.
وی اظهار داشت: در کنار تمامی توفیقات خروج مجموعههای جدیدی از شرکتهای جوان مبتنی بر دانش روز و فناوریهای جدید و همچنین ظهور استارتاپها که به تدریج در حال شکل گیری هستند امید قوی را برای ادامه راه و پیشرفت کشور به وجود آورده است.
وزیر علوم با بیان اینکه اساتید دانشگاهی ما در حوزههای علم و تولید علم بسیار خوش درخشیده اند، گفت: رویکردهای جدید باید به سمت تربیت دانشجویان خودباور، خوداتکا و دارای اعتماد به نفس در حوزه عمل سوق داده شود.
غلامی افزود: فارغ التحصیلان دانشگاهی باید علاوه بر آنکه روی پای خود بایستند و شغلی را ایجاد کنند، باید بتوانند با دانش و فناوریهایی که آموخته اند، برای دیگر فارغ التحصیلان شغل ایجاد کنند.
وزیر علوم در پایان بیان کرد: امیدواریم با تقدیر و تشکر و معرفی و قدرشناسی از صاحبان دانش و فناوری این پیام را برسانیم که نیروهای انسانی دانشمند و متفکر ظرفیتهای اصلی و سرمایههای بنیادی کشور هستند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.