دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بهشتی گفت: نشریات دانشجویی باید در برآیند مطالب و متون خود، فاصله و مرزبندیشان را با فضای مجازی حفظ کنند.
به گزارش آنا، مجید کریمی گفت: نشریه «شمارش معکوس»، یک نشریه فرهنگی- سیاسی- اجتماعی است که از پاییز ۱۳۹۶ فعالیت خود را به مناسبت جشن ورودیهای سال مذکور برای دانشجویان شهید بهشتی آغاز کرد.
وی افزود: علت انتخاب نام «شمارش معکوس»، تناسب با حرکت کلی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی در آن ایام بود که در آن نشریه و در آن فضا تلاش برای شمارش معکوس پایان مسائلی که در دانشگاه و فضای جهانی وجود دارد داشتیم که پس از گذشت مدت زمان کوتاهی، آن هدف از اذهان دور شده است.
این دانشجوی کارشناسی حقوق افزود: یک نشریه دانشجویی باید در برآیند حرفهایی که برای گفتن دارد، بهنوعی بین مطالب و متون خود، فاصله و مرزبندیشان را با فضای مجازی حفظ کند که این موضوع مهم، با سه ابزار محقق میشود: اولی تقویت مطالب به لحاظ علمی، دومی انتخاب سوژه نو و جالب و گزینه سوم قلم توانمند است.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی تصریح کرد: ما امروز روزمره نویسی را در اکثریت نشریات دانشجویی مشاهده میکنیم که نه موضوع متفاوتی دارند و نه محتوایشان علمی و دقیق است و درعینحال، خود نویسنده هم قلم قوی ندارد که در صورت فقدان دو مورد اول، قلم قوی بتواند این خلأ را پر کند.
وی ادامه داد: باید پذیرفت که اگر یکی از این سه ابزار در فعالیتهای فرهنگی بهخصوص نشریات دانشجویی بهکار گرفته نشود، هیچ دلیلی وجود ندارد که مخاطب عام یک نشریه، محتوای کاغذی را به فضای مجازی ترجیح بدهد.
کریمی با اشاره به اینکه متأسفانه بهطورمعمول این روزها، نشریات دانشجویی به شکلی ناخودآگاه و ناخواسته دارای مختصات میشوند، افزود: مختصات، موضوع متفاوت از مرامنامه یا نظم خاص است. نشریات دانشجویی مختصات دارند حالآنکه اکثراً از کشف این مختصات غافل هستند.
کریمی در پایان بابیان اینکه ازلحاظ حمایت، اصولاً بودجه محدودی به نشریات دانشگاه شهید بهشتی، ازجمله «شمارش معکوس» تعلق میگیرد، گفت: این عدمحمایت مالی در یافتن مخاطب، تبلیغ، گسترده کردن نشریه و جذب نویسنده کار را سخت کرده است، اما در بحث مدیریتی «شمارش معکوس» سعی داشتهایم با استفاده از فضای مجازی و تزریق نویسنده از واحدهای شورا به نشریه، تا حدودی مسئله انتشار نشریه را برطرف کنیم.