ماجراهای عجیب و غریب مجموعه ورزشی آزادی همچنان ادامه دارد. این مجموعه ملی در دوران جدید مدیریت شرکت توسعه و تجهیز آرام آرام کارکرد ملی و قهرمانی خود را از دست داده و به سمت درآمدزایی و تجاری سازی در حال تغییر است.
به گزارش تابناک ورزشی، مجموعه ای که به بدون تردید تنها کمپلکس کامل بین المللی ایران در حوزه ورزش محسوب می شود که هنوز هم استانداردهای جهانی را دارد و می تواند میزبان رقابت های بین المللی باشد اما ظاهرا برای مدیران درآمدزایی از هر بحثی مهمتر است و آنها پول را به هر چیزی ترجیح می دهند.
مطرح شدن ساخت جاده تندرستی در کنار دریاچه آزادی و تبدیل چند ساختمان برای کافیشاپ، اعتراض اهالی قایقرانی را به دنبال داشت به طوری که بعد از انتشار گزارشات مختلف که در خبرگزاری فارس به آن پرداخته شد، مسئولان شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی با مسئولان قایقرانی نشستهایی را در این خصوص برگزار کردند و در نهایت این پروژه متوقف شد.
فینال لیگ والیبال فدای پول
بعد از این اتفاقات از آنجایی که به نظر میرسید مسئولان ورزشگاه آزادی به جای اختصاص ورزشگاه به قهرمانان ملی به دنبال درآمدزایی هستند، موضوع فستیوال اسب مطرح شد و مجموعه 12 هزار نفری آزادی 5 روز میزبان این فستیوال بود به طوری که مسئولان تیم والیبال ورامین برای برگزاری مسابقه فینال با مشکل مواجه شدند. با توجه به برگزاری این فستیوال، مسئولان ورزشگاه آزادی اعلام کردند سالن 12 هزار نفری آماده میزبانی برای فینال والیبال نیست.
جمال اردستانی سرپرست تیم والیبال ورامین گفت: به ما اعلام کردند این سالن آماده نیست در حال پیگیری هستند تا سالن را آماده کنند اما تا این لحظه خبری به ما ندادهاند.این سالن میزبان فستیوال اسب بوده و از روز سهشنبه در اختیار والیبال قرار گرفته به همین دلیل هنوز خبری به ما ندادهاند اما قول پیگیری دادند. شواهد حاکی از این است بعد از پایان این فستیوال، چندین کامیون خاک فقط از سالن 12 هزار نفری برداشت شده است.
مجموعه ملی در قرق خانوادهها و پولدارها؟!
تلاش مسئولان برای کسب درآمد این مجموعه به اینجا ختم نشد و چند روز پیش پولی شدن آزادی خبرساز شد، موضوعی که پیش از این به گونهای دیگر مطرح شده بود. یکی از ورزشکاران اعلام کرد کارت این مجموعه از تمامی ورزشکاران گرفته شده قرار است کارت جدیدی برای ورزشکاران صادر شود که البته آنها مجبور هستند برای تردد هزینه بدهند اما بعد از رسانه ای شدن این خبر و موج فزاینده اعتراضات، مسئولین شرکت توسعه عقب نشینی کرده و مسئولان این ورزشگاه اعلام کردند افراد و خانوادهها غیر از مربیان و ورزشکاران باید برای ورود به مجموعه هزینه بدهند.
به نظر می رسد رویکرد جدید شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی درآمدزایی و تجاری سازی مجموعه آزادی باشد همانند مدلی که از سالها پیش در مجموعه ورزشی انقلاب پیاده شده. برنامه ای که با کارکرد اصلی این مجموعه منافات دارد و در تعارض است.
مجموعه ورزشی آزادی به عنوان یک ورزشگاه ملی با مجموعه انقلاب متفاوت است و نمیتوان طرحی را که در انقلاب اجرا شد در آزادی پیاده کرد. سوال اصلی اینجاست مجموعه ورزشی آزادی یک مجموعه قهرمانی است که ورزشکاران ملی در رشتههای مختلف در این مجموعه اردوها و تمرینات قهرمانیشان را پیگیری می کنند. با این شرایط مسئولان ورزشگاه آزادی چطور میخواهند این مجموعه را در اختیار عموم قرار دهند؟ یکی از مشکلاتی که ورزشکاران قایقرانی با احداث جاده تندرستی در کنار دریاچه داشتند نیز به همین موضوع مربوط میشد که حضور مردم در کنار دریاچه تمرکز آنها را برای تمرین بهم میریزد.
اگر مسئولان ورزشگاه آزادی اعلام کردهاند افراد و خانوادهها باید برای ورود به آزادی هزینه بدهند، حضور عموم در یک مجموعه ملی و قهرمانی چه لزومی دارد که مسئولان ورزشگاه آزادی هزینه تردد در نظر گرفتهاند؟ مگر قرار است خانوادهها در آزادی تردد داشته باشند که هزینه بپردازند؟
منبع: فارس
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.