مواد لازم:
بیست عدد قارچ شیکاته خشک شده
چهار عدد پیاز
یک عدد ترب سفید بزرگ
پانزده سانتیمتر زنجبیل
یک قاشق غذاخوری روغن
سه پیمانه قارچ صدفی
دوزاده پیمانه آب
نمک برای طعمدهی
یک تکه چوب دارچین یا دارچین چینی
یک قاشق چایخوری میخک صدپر
پنج تا شش عدد غلاف هل
پنج تا شش تکه بادیان ختایی
یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز
یک قاشق چایخوری تخم رازیانه
سیصد و نود و هفت گرم توفو نرم و لطیف
نودلها برنجی
پیازها بنفش(قرمز)
جوانه ماش
فلفل چیلی
لیمو ترش
سوپ فاء یک سوپ رشته و گوشت ویتنامی است. این سوپ برای اولین بار در اوایل قرن بیستم در شمال ویتنام پخته شده و رواج پیدا کرد. در ویتنام این سوپ معمولا صبحها و برای صبحانه سرو میشود اما به دلیل وجود مواد مغذی این سوپ میتواند یک غذای کامل به عنوان ناهار یا شام باشد. این سوپ متشکل از گوشتابه (براث)، رشته و گوشت و مقدار زیادی مواد تازه معطر و خوشبو است. این سوپ طعم بینظیری دارد و بسیار سالم و مقوی است. اما اگر وگان هستید، این موضوع نمیتواند خوردن این سوپ لذیذ را از شما دریغ کند. در این ویدیو و این دستور پخت خبری از گوشت یا فراوردهها حیوانی نیست. در این ویدیو میتوانید دستور پخت سوپ فاء وگان را بیاموزید.