ته چین؛

طرز تهیه کیک قطره باران

کد خبر: ۸۸۷۹۶۲
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 30 March 2019
تعداد بازدید : 3888
کد خبر: ۸۸۷۹۶۲
|
۱۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 30 March 2019
|
23393 بازدید

مواد لازم:
هشت پیمانه آب تصفیه شده سرد
دو و سه چهارم قاشق چای‌خوری آگار آگار
یک قاشق غذاخوری شکر
دو پیمانه شکر قهوه‌ای
یک پیمانه آب
آرد سویا بریان شده

بازدید 23393
طرز تهیه این کیک بسیار ساده و آسان است. این کیک ژله‌ای خوشمزه نیاز به مواد خاصی ندارد و مواد تشکیل دهنده آن بسیار کم هستند. به علاوه این کیک برای افرادی که وگان ویا گیاهخوار هستند عالی است زیرا در آن به جای استفاده از ژلاتین از آگار آگار که نوعی جلبک دریایی است و مانند ژلاتین عمل می‌کند و وقتی حل می‌شود، ژله درست می‌کند. طرز تهیه این کیک را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط