هشدار پلیس برای سفر به ۵ استان/ تعداد قربانیان سیل اخیر به ۴۵ نفر رسید/ سدهای خوزستان پر شد/ روحانی در اهواز: قول می دهم خسارت رهاسازی آب سدها را پرداخت کنیم

به فاصله کوتاهی از پایان یافتن بارندگی های سیل آسا، موج جدید بارشی از راه رسیده و نگرانی از وقوع سیلاب را بار دیگر شدت بخشیده تا جایی که پلیس راهور به مردم هشدار می دهد از سفر به ۵ استان خودداری کنند. هشداری که اگر بدانیم طی سیلاب های به وقوع پیوسته در کشورمان تا کنون ۴۰ تن جان باخته اند٬ مهم تر جلوه می کند.
کد خبر: ۸۸۸۲۹۲
|
۰۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۷ 29 March 2019
|
23679 بازدید
|
به فاصله کوتاهی از پایان یافتن بارندگی های سیل آسا، موج جدید بارشی از راه رسیده و نگرانی از وقوع سیلاب را بار دیگر شدت بخشیده تا جایی که پلیس راهور به مردم هشدار می دهد از سفر به ۵ استان خودداری کنند.
 
به گزارش «تابناک»٬ سردار سیدکمال هادیانفر٬ رییس پلیس راهور ناجا با اعلام اینکه ۵ استان غربی کشور شرایط جوی ناپایداری دارند٬ از مردم خواست سفر به استان‌های ایلام، کرمانشاه، کردستان، همدان و بخشی از استان لرستان را به زمان دیگری موکول کنند.
 
این در حالی است که هنوز اقدامات متعدد برای مهار آسیب های ناشی از سیلاب در گلستان و برخی دیگر از مناطق متاثر از سیلاب در کشورمان در جریان است و بر اساس اعلام نهاد ریاست جمهوری٬ رئیس جمهور کشورمان امروز عازم استان خوزستان خواهد شد تا از مناطق سیل زده این استان بازدید به عمل آورد و در جریان اقدامات انجام شده و در دست اقدام قرار گیرد.
 
سدهای دز و کرخه به تراز نهایی خود رسیده‌اند
۱۳۹۸/۰۱/۱۰ - ۰۰:۲۱

کیامرث حاجی زاده، مدیر کل مدیریت بحران استانداری خوزستان در گفتگو با مهر با اشاره به سفر امروز رئیس جمهور به استان خوزستان، اظهار کرد: در جلسه شورای مدیریت بحران خوزستان با حضور رئیس جمهور، تمهیداتی در خصوص مدیریت سیل در خوزستان تمهیداتی اندیشیده شد؛ البته بحث مدیریت رهاسازی آب از سدهای استان از ابتدای آذرماه پس از برگزاری نخستین کارگروه مقابله با سیلاب خوزستان، با برنامه ریزی آغاز شد.

وی افزود: استان خوزستان بارش‌های بی سابقه‌ای در طول ۴۰ سال گذشته را تجربه کرده است و استان‌های بالا دست خوزستان به عنوان استان‌های آبریز، بارش‌های چندین برابر را نسبت به سال‌های گذشته داشتند؛ این امر باعث شد ورودی آب به سدهای خوزستان افزایش چشمگیر و قابل ملاحظه‌ای داشته باشد به طوری که سدهای دز و کرخه به تراز نهایی خود رسیدند.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری خوزستان بیان کرد: از سال گذشته در منطقه شعیبیه شوشتر سیل بندهای آسیب دیده در سیلاب سال ۹۵ ترمیم شدند و بقیه سیل بندهای استان را با اعزام ۸۰۰ دستگاه ماشین آلات برای دبی مشخص عبوری استحکام بخشی کردیم اما با توجه به بارندگی شدید در یکشنبه و دوشنبه هفته آینده در حوزه بالادستی و خوزستان، ناچار به افزایش دبی خروجی سدها هستیم.

حاجی زاده اذعان کرد: از دو روز گذشته افزایش دبی در رودخانه‌های دز و کارون را داشتیم و در این راستا با بسیج تمامی امکانات و نیروها اعم از نیروهای مسلح، اعضا شورای مدیریت بحران استان، فرمانداران، بخش داران و شهرداران تمهیدات لازم اندیشیده شد. امروز با وزیر نیرو بازدیدی از مسیرهای رودخانه کرخه و دز انجام و ارزیابی‌های لازم انجام شد. تمامی نیروها در مناطق در معرض خطر سیل خوزستان مستقر هستند تا این سیلاب نیز مانند سیلاب چند ماه گذشته با حداقل ترین خسارت و بدون تلفات جانی مدیریت کنیم.

آماده باش در رباط کریم
۱۳۹۸/۰۱/۱۰ - ۰۰:۲۰

سید محمد میر زمانی در حاشیه بازدید از نقاط شهری در جمع خبرنگاران حاضر در این بازدید اظهار داشت: از همان لحظات ابتدایی بارندگی‌های اخیر مجموعه شهرداری رباط کریم پای کار بود و کلیه تمهیدات لازم در خصوص تجمیع آب‌های سطحی را پیش بینی کرده بود.

شهردار رباط کریم با تشریح برخی اقدامات صورت گرفته در بارندگی‌های اخیر نیز گفت: کلیه اکیپ‌های خدمات رسان به طور شبانه روزی در سطح شهر حضور فعالی داشتند و نقاطی که احتمال سرریز شدن و تجمیع آب‌های سطحی وجود داشت را متمرکز شده بودند که خوشبختانه موانع و مشکل چندانی وجود نداشت.

میر زمانی به ورود سامانه بارشی جدید اشاره کرد و گفت: ستاد مدیریت بحران شهرداری رباط کریم با کلیه تجهیزات موتوری و انسانی و خدماتی در آماده باش کامل به سر می‌برد تا حوادثی متوجه شهر و شهروندان در بارش‌های آتی نشود.

آماده باش کامل شورای مدیریت بحران در استان تهران
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۲۳:۵۴

منصور درجاتی، سرپرست مدیریت بحران استانداری تهران با اعلام خبر آماده باش کامل شورای مدیریت بحران استان تهران در جمع خبرنگاران حاضر در استانداری تهران اظهار داشت: طبق گزارش‌های دریافتی از اداره کل هواشناسی استان عصر روز شنبه مورخ١٠ فروردین ماه ۱۳۹۸ شرایط جوی استان و شهر تهران ابری و در اوایل شب همراه با رگبار باران و احتمال رعد و برق در ارتفاعات با بارش برف و مه گرفتگی خواهد بود.

وی با بیان اینکه بیشینه دما ١٧ و کمینه ١٠ درجه سانتی گراد در استان تهران خواهد بود و بارش‌ها به صورت منطقه‌ای است گفت: از روز یکشنبه ١٠ فروردین ماه نیز از بعد از ظهر با ورود سامانه بارشی و جایگزینی آن با بارش‌های منطقه‌ای که از سمت غرب و شمال غربی وارد کشور می‌شود و شرایط جوی متغیری را در استان و شهر تهران شاهد خواهیم بود.

درجایی بیان داشت: در حال حاضر شورای هماهنگی مدیریت بحران استان تهران و شوراهای متناظر شهرستانی در آماده باش کامل هستند و با هوشیاری شرایط جوی را رصد می‌کنند. شهروندان قبل از اقدام به مسافرت حتماً ضمن کسب اطلاع از شرایط جوی استان یا شهرستان مقصد سفر از مراجع ذیصلاح و رسمی به هشدارهای سازمان مدیریت کشور توجه کنند.

این روزهای « گُمیشـان »
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۲۱:۰۲

حال و هوای این روزهای شهر گمیشان خوب نیست.حجم آب فراوانی که بعد از عبور از شهر آق قلا به گمیشان رسیده، باعث شده مسیر حمل و نقل به سمت بندرترکمن مسدود شود. تنها قایق ها می توانند رفت و آمد کنند.در شمال شرق شهر هم با بالا آمدن سطح آب مشکلات فراوانی ایجاد شده است.

ممنوعه هایی برای مقابله با سیلاب احتمالی در کردستان
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۲۰:۳۸

فرماندار سنندج از اعلام محدودیت ترافیکی برای چند نقطه از شهر سنندج در روز یکشنبه خبر داد. محمد ابراهیم زارعی با اشاره به هشدار‌های سازمان هواشناسی، گفت: برای روز‌های آینده تعیین تعدادی دستگاه اجرایی به عنوان معین، در نظر گرفتن مدارس جهت اسکان اضطرای و تشکیل تیم‌های پاکسازی قبل از وقوع سیل احتمالی در نظر گرفته شده است.

حبیبی مدیر گروه رشته شهرسازی دانشگاه کردستان هم گفت: با توجه به هشدار‌های هواشناسی در روز‌های آینده و پیش‌بینی آبگرفتگی معابر شهری و سیلابی‌شدن رودخانه‌ها و مسیل‌ها باید اقدامات کوتاه‌مدت و سریع در دستور کار مسؤولین قرار گیرد.

مسعود الماسی فرماندار کامیاران هم گفت: بدلیل حجم زیاد بارش‌ها در روز‌های اخیر تمامی دستگاه‌های خدمات رسان برای مقابله با بحران‌های احتمای در حالت آماده باش کامل هستند و تمام مرخصی‌های اعضای این ستاد تا اطلاع ثانوی لغو است.

جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان قروه هم به منظور جلوگیری و کاهش خسارت ناشی از سیل احتمالی برگزار شد. حسین خوش اقبال، معاون سیاسی، امنیتی استانداری کردستان در این جلسه از آمادگی تمامی نیرو‌های خدمات رسان در حوادث احتمالی ناشی از بارش‌های پیش رو خبر داد و گفت: مدیران با احساس مسئولیت و پای کار بودن به مردم احساس آرامش وامنیت بدهند.

تمامی مسیرهای حادثه خیز اراک تحت کنترل است
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۲۰:۲۲

محمدکریم شفیعی، شهردار اراک در حاشیه جلسه فوق العاده شورای شهر اراک که با هدف تدبیر و پیشگیری از سیلاب‌های احتمالی در بارش باران طی هفته آینده (نیمه دوم تعطیلات نوروزی) برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: بر اساس اعلام هواشناسی استان مرکزی، روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته آینده (۱۱ و ۱۲ فروردین ماه)، ارک شاهد بارندگی‌های شدید و ایجاد سیلاب و طغیان رودخانه‌ها خواهد بود.

وی افزود: همچنین بر همین اساس اعلام شده حدود ۱۰۰ میلیمتر طی دو روزه ذکر شده در شهر اراک ریزش نزولات جوی خواهیم داشت. به همین دلیل امروز در شورای اسلامی شهر اراک با حضور تعدادی از اعضای شورا شهر، معاونین و شهرداران مناطق مختلف اراک، برای بررسی آخرین شرایط موجود و جلوگیری از بروز هر گونه حادثه بر اثر بارش هماهنگی‌هایی انجام گرفت.

شهردار اراک بیان داشت: تمام مسیرهایی که روی دره‌های گذشته هستند و روان آب‌های اراک را به سمت کویر میقان هدایت می‌کنند بررسی شده و مسیرهایی که دچار انسداد بودند هم رفع مشکل شده است. در محدوده رودخانه قره کهریز از بالادست تا پایین دست نقاطی که نیاز به لایروبی داشته در آنها لایروبی انجام شده تا سیلاب به بحران تبدیل نشود و در همین رابطه، رود دره گردوی اراک نیز لایروبی شده است. نکته دیگر که حائز اهمیت است و باید مدنظر گرفته شده و بیشتر به آن توجه شود، موضوع سرریز شدن سدهای اطراف اراک است. باید این سرریز را به نحو درست مدیریت کنیم که به شهر اراک و روستاهای مسیر آسیب نرساند و آب‌های سرریز شده به سمت تالاب میقان هدایت شود.

موافقت رئیس جمهور با افزایش تاج سد دز
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۲۰:۱۲

عباس پاپی زاده، نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی به مهر گفت: در جلسه ستاد بحران امروز قرار شد خسارت‌های کشاورزان جبران شود. همچنین وزیر نیرو به عنوان معین در استان خوزستان بماند و شخصاً پیگیر باشد.

وی احداث سد بختیاری در بالادست سد دز را موضوع دیگری عنوان کرد که در این جلسه مورد بحث قرار گرفت و در این خصوص گفت: با توجه به عمر بیش از ۵۰ ساله سد دز، رسوبات زیاد آن و رو به پایان بودن عمر آن در رودخانه دز نیاز به ساخت سد بختیاری داریم که مدیریت آن هم باید نه به لرستان بلکه به استان خوزستان داده شود.

پاپی زاده یادآور شد: در سال ۸۸ تا ۸۹ جاده دسترسی این سد را برای استان لرستان تأسیس کردند که رئیس جمهور دستور داد برای مدیریت یکپارچه سیلاب در مدیریت سد بختیاری بازنگری شود. همچنین برای علاج بخشی سد دز نیز طرحی را ارائه دادیم که سه تا ۶ متر به تاج سد اضافه شود که ظرفیت ذخیره آن به میزان یک میلیارد مترمکعب افزایش پیدا کند. مطالعات آن انجام و در مرحله اجراست که نیازمند تأمین اعتبار است. رئیس جمهور با موافقت خود با این طرح به وزیر دستور داد که افزایش ارتفاع سد دز را در دستور کار خود قرار دهد.

دستور تخلیه برخی مناطق مهدیشهر و شهمیرزاد
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۲۰:۰۳

فرماندار مهدیشهر از ساکنان بخش هایی از مناطق مهدیشهر و شهمیرزاد خواست برای ایمنی بیشتر و پیشگیری از خطرات جاری شدن سیلاب هر چه زودتر منازل خود را تخلیه کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسن ارگی گفت: ساکنان کوی تاسوعا و مناطق همجوار مهدیشهر و منازل منتهی به فضای ذخیره سازی آب مرغک در شهمیرزاد برای ایمنی بیشتر و پیشگیری از خطرات جاری شدن سیلاب هر چه زودتر منازل خود را تخلیه کنند.

سیل محور میامی-سبزوار را مسدود کرد
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۱۹:۵۴

سرهنگ تقی کبیری، رئیس پلیس‌راه استان سمنان با بیان اینکه به علت جاری شدن سیل محور میامی-سبزوار تا اطلاع ثانوی مسدود اعلام شده است، ابراز داشت: هم‌اکنون عوامل راهداری در تلاش برای بازگشایی مسیر و عبور خودروها از این محور هستند.

وی ضمن بیان اینکه هم‌اکنون ترافیک نیمه سنگین در این محدوده گزارش می‌شود، اضافه کرد: به رانندگان توصیه می‌شود تا بازگشایی مسیر در میامی اقامت کرده و از تردد شبانه در این مسیر به طور جد پرهیز کنند.

رئیس پلیس‌راه استان سمنان همچنین بابیان اینکه محور شاهرود_آزادشهر نیز به دلیل ریزش کوه مسدود است، ابراز داشت: مسافران شهرهای شمالی حتماً قبل از سفر راه‌ها و شرایط آب و هوایی را موردبررسی قرار داده و سپس طی مسیر کنند.

خسارت به ۲ هزار هکتار از مزارع گندم و کلزا در دهلران
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۱۹:۲۴

مجید عسگری، فرماندار دهلران در گفتگو با مهر اظهار داشت: بر اثر وزش باد و بارندگی در روزهای اخیر حدود ۲ هزار هکتار از مزارع گندم و کلزای شهرستان تا حدود ۳۰ درصد دچار خسارت شدند.

وی افزود: برآورد خسارت‌های اولیه به مدیریت کل بحران استان اعلام شده و همچنین برای جبران خسارت کشاورزان پیگیری‌های لازم از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی به عمل آمده است.

فرماندار دهلران گفت: با توجه به هشدارهای سازمان هواشناسی در خصوص بارندگی‌ها طی روزهای یکشنبه و دوشنبه ستاد بحران این شهرستان نیز در این روزها از آمادگی کامل برخوردار است.

تشکیل پرونده براى متخلفان سیل پس از گزارش سازمان بازرسى
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۱۷:۳۸

هادى هاشمیان، رئیس کل دادگستری گلستان با قدردانی از همراهی و همدلی مردم با سیل زدگان گلستان به مردم توصیه کرد که کمک‌های نقدی خود را به شماره‌هایی که هلال احمر اعلام کرده واریز کنند و کمک‌های غیرنقدی را نیز به پایگاه‌هایی که هلال احمر در نظر گرفته تحویل دهند و از واریز کمک به حساب‌های غیررسمی خودداری کنند.

رئیس کل دادگسترى استان گلستان افزود: برای جلوگیری از سوء استفاده سودجویان از همدلی مردم، شماره حساب‌هایی که توسط افراد متفرقه برای جمع آوری کمک‌های مردمی اعلام می‌شود به محض اعلام از سوی افراد، مسدود می‌شود.

وى در ادامه گفت: پس از اعلام گزارش سازمان بازرسی درباره علل و عوامل سیل گلستان، برای متخلفان در دادگستری پرونده تشکیل خواهد شد.

۶۰ دستگاه پل در خوزستان خسارت دیدند
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۱۶:۴۱

غلامحسین بهرامی نیا، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان خوزستان با اشاره به سفر اخیر رئیس جمهور و وزیر راه و شهرسازی به این استان، اظهار داشت: در این سفر بازدید هوایی از وضعیت سیلاب‌ها و محورهایی که در معرض سیل هستند، صورت گرفت و مقامات از نزدیک در روند اقدامات انجام شده برای کاهش میزان خسارت و آزادسازی راه‌ها قرار گرفتند.

وی با اشاره به اینکه راه‌های استان خوزستان کماکان در معرض سیلاب قرار دارند، گفت: وضعیت قطعی راه‌ها فردا مشخص می‌شود، چراکه رهاسازی آب از سدها بیشتر شده و احتمال دارد که محورهایی که در کنار دز و کرخه قرار دارند، بیشتر در معرض سیلاب قرار بگیرند. بنابراین فردا می‌توان در مورد خسارت دقیق به راه‌ها اظهار نظر کرد. ما پس از هر بارندگی آمار خسارتی که به ابنیه فنی و محورها وارد می‌شود را در فرم‌هایی مشخص به سازمان راهداری و استانداری اعلام می‌کنیم.

بهرامی نیا با بیان اینکه در حال حاضر همه محورهای استان باز هستند، گفت: مشکل خاصی در محورهای اصلی و شریانی و همچنین محورهای فرعی وجود ندارد. انسدادها در محورهای روستایی نیز به صورت مقطعی بوده و ظرف یکی دو ساعت بر طرف شده است.

وی ادامه داد: در بارندگی‌های اخیر به راه‌ها آسیب وارد شده، اما بر خلاف بارندگی‌های پیشین تخریبی صورت نگرفته است. اکنون به ۶۰ دستگاه پل آسیب وارد شده که برآورد دقیقی از خسارت و اقدامات ترمیمی پس از فرونشست آب انجام می‌شود.

تمام جاده‌های کشور از فردا درگیر برف و باران می‌‌شود
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۱۶:۲۰

سرهنگ نادر رحمانی با بیان اینکا تمام محورها از فردا دهم فروردین تا دوشنبه به جز استان سیستان و بلوچستان، درگیر باران و برف می‌شوند، گفت: با توجه به پیش‌بینی ورود موج جدید بارشی به کشور، اکیداً توصیه می‌کنیم روزهای 11 و 12 فروردین ماه روزهای مناسبی برای سفر به ویژه به سمت استانهای جنوبی، غربی و جنوب غربی نیست.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور متذکر شد: احتمال گرفتار شدن رانندگان در محورها به دلایلی چون طغیان رودخانه، سیلاب، لغزندگی سطح راه، کاهش دید، ریزش کوه و سقوط بهمن وجود دارد.

تصاویر هوایی از مناطق سیل زده در اطراف رودخانه کارون
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۱۶:۱۵
قطع ارتباط راه‌های روستایی در ۴ شهرستان استان لرستان
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۱۵:۵۱

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان لرستان با اشاره به بارش سنگین برف و باران در این استان گفت: هم‌اکنون راه ارتباطی بسیاری از روستا‌ها در پلدختر، الشتر، نورآباد و الیگودرز قطع است و به دلیل وضعیت جوی امکان امدادرسانی هوایی نیز به این روستا‌ها وجود ندارد.

صارم رضایی افزود: با توجه به ضرورت امدادرسانی فوری به خانوار‌های گرفتار در سیلاب، ۲۶۸ امدادگر هلال‌احمر استان در قالب ۵۸ تیم عملیاتی با حضور در ۱۷۴ روستا به عملیات امداد و نجات شامل تخلیه آب از منازل، نجات از سیل، اسکان اضطراری، توزیع اقلام ضروری و کمک به در راه ماندگان پرداختند.

وی با بحرانی خواندن وضعیت برخی روستا‌های استان با توجه به بارش سنگین برف و وقوع سیل اضافه کرد: با وجود حضور دو بالگرد امدادی در استان و انجام ۱۰ سورتی پرواز، متاسفانه به دلیل شرایط نامساعد جوی امکان خدمات‌رسانی هوایی به سختی فراهم می‌شود و به دلیل قطع راه‌های ارتباطی، امدادرسانی زمینی نیز به کندی انجام می‌شود.

رضایی تاکید کرد: هم‌اکنون راه ارتباطی ۱۵ روستا در پلدختر قطع است و در الیگودرز هم دسترسی به ۲۵۰ خانوار به دلیل بارش برف امکان پذیر نیست؛ شهرستان نورآباد هم ۴۵۶ روستا دارد که به دلیل وقوع توامان سیل و بارش برف، راه بسیاری از روستا‌ها قطع شده است. در این شرایط باید برای خدمات رسانی فوری به این روستا‌ها چاره‌اندیشی کرد و با همکاری سازمان‌های دیگر، راه‌های این روستا‌ها بازگشایی شود.

روحانی: قول می‌دهم که خسارت رهاسازی آب سدها را جبران خواهیم کرد
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۱۴:۳۷

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه پایداری سد یک اصل مهم است و حفظ جان مردم هم از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهار داشت: دولت موظف به جبران خسارت‌های ناشی از سیل در استان است و من همین‌جا به مردم عزیز استان می‌گویم هر جا که لازم است آب سدها رها شود و از این رهاسازی خسارتی به کشاورزان وارد می‌شود، این خسارت را دولت تأمین خواهد کرد.

روحانی همچنین از کشاورزان خوزستانی که بخاطر جان مردم فداکاری و همکاری می‌کنند، تشکر کرد و گفت: دولت حتماً خسارت‌ها را جبران خواهد کرد، همانطوری که در شمال کشور به مردم قول دادیم که خسارت ناشی از سیل را جبران می‌کنیم در اینجا هم به کشاورزان عزیز استان قول می‌دهم که خسارت احتمالی ناشی از رهاسازی آب سدها را جبران خواهیم کرد.

رئیس جمهور با اشاره به بازدید خود از مناطق سیل‌زده استان‌های گلستان و مازندران، گفت:‌ مقابله با سیل و جلوگیری از خسارت‌های ناشی از آن در هر منطقه شرایط خاص خود را دارد در گلستان و مازندران لایروبی رودخانه‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است در خوزستان نیز احداث سد جدید در بالای دز که پیشنهاد مدیریت استان است، می‌تواند در حل مشکلات راهگشا باشد.

روحانی ادامه داد: ان شاء الله همه به کمک هم کارها را انجام می‌دهیم و امیدواریم خسارت‌ها به حداقل برسد. برای این منظور شرایط روزهای آینده باید با دقت پایش شود. تشکیل تیم مجرب و علمی استان برای کمک به تصمیم‌گیری‌ها بسیار مهم است. در سطح کشور نیز دستور دادم کمیته ملی برای مقابله با حوادث طبیعی و بحران‌ها تشکیل شود که شرایط را به صورت دقیق بررسی و پیش‌بینی‌های لازم را ارایه دهد.

رئیس جمهور: مقداری نگران سیل در استان خوزستان هستیم
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۱۴:۳۶

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز جمعه در شورای هماهنگی مدیریت بحران استان خوزستان، با قدردانی از مدیران شبکه های آب و برق برای تامین نیازهای مردم،گفت: حفظ سلامتی مردم مهمترین اصل در مدیریت بحران است و دولت موظف به جبران خسارت کشاورزانی است که هنگام سیل آب سدها در آنجا رها می شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه استان خوزستان فراز و نشیب‌های فراوانی از اول انقلاب تا به امروز دیده است، اما در برابر همه رخدادها، مردم دلاور، عزیز و خونگرم استان، مقاومت کرده و انواع توطئه‌ها و خطرات را با موفقیت پشت سر گذاشته است، گفت: امروز هم مردم با همکاری مسئولان اجرایی استان، نمایندگان مجلس، علما، دانشگاهیان و متخصصان، از مشکلات عبور خواهند کرد.

روحانی با اشاره به موارد مطرح شده از سوی مدیران استان برای رفع مشکل سیلاب احتمالی در روزهای آینده، گفت: این روزها باران به عنوان رحمت الهی در این سرزمین خشک، از سوی خدا هدیه شده که باید شکرگزار باشیم و البته ممکن است سیلاب ناشی از آن مشکلاتی هم داشته باشد که باید خسارات را به حداقل رساند. مواردی همچون لایروبی رودخانه‌ها و ساخت سد جدید می‌تواند به ما کمک کند که خسارت کمتری از سیل احتمالی ببینیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه نمی‌توان مدعی شد که وقوع سیل هیچ خسارتی نخواهد داشت، گفت: اینکه فکر کنیم سیل هیچ خسارتی نزند، امکان‌پذیر نیست اما می‌توانیم با برنامه‌ریزی و اتخاذ راهکارهای مناسب، خسارت‌ها را به حداقل برسانیم.

روحانی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه دولت یازدهم و دوازدهم توجه ویژه‌ای به خوزستان داشته، به طرح مهم آبیاری نوین ۵۵۰ هزار هکتاری اراضی کشاورزی خوزستان اشاره کرد و گفت: امروز مرحله اول این طرح که ۲۹۵ هزار هکتار را شامل می‌شود آغاز شد و یک فاز آن افتتاح گردید و تلاش خواهیم کرد که مرحله دوم آن نیز عملیاتی شود.

روحانی با بیان اینکه واقعیت‌ها باید از سوی رسانه‌ها به اطلاع مردم رسانده شود، گفت: امروز کشاورزان منطقه‌ای که طرح آبیاری نوین در آن افتتاح شد با خوشحالی از به نتیجه رسیدن این طرح می‌گفتند که ارزش زمین‌هایشان ۲۰ برابر شده، همچنین با اجرای این طرح برداشت محصول آنها از یک تن در هکتار به ۵ تن افزایش یافته است.

رئیس جمهور با بیان اینکه این طرح ۱۷، ۱۸ سال‌ برجا مانده بود، گفت: دولت یازدهم و دوازدهم با تمام توان به میدان آمد و وزارتخانه‌های نیرو و جهاد کشاورزی کار بزرگی انجام دادند و همچنین طرح‌های مهم دیگری با صرف هزینه‌های چند میلیارد یورویی برای ماه‌های آینده استان در مرحله بهره‌برداری و افتتاح قرار دارد و معنای این اقدامات این است که همه ما تلاش می‌کنیم برای استان بزرگی مثل خوزستان که مقدس هم هست، کارهای ارزشمند و بزرگی انجام دهیم.

روحانی با بیان اینکه خون مقدس‌ترین انسان‌های ما در زمین‌ها و آب‌های سرزمین خوزستان ریخته شده است، گفت: این استان برای ما مقدس است و بسیاری از همین رودخانه‌ها و زمین‌ها با خون عزیزان ما که در علمیات‌های مختلف والفجر و کربلا به زمین ریخته شد، عجین شده است.

رئیس جمهور در ادامه سخنان خود در مورد اقدامات و کارهای انجام شده برای استان خوزستان به سفر اخیر خود به کشور عراق و گفتگو با مقامات این کشور اشاره کرد و گفت: بخش عمده‌ای از بحث‌هایی که با مسئولان عراقی داشتیم به استان خوزستان مربوط می‌شد. لایروبی اروندرود و احیاء این رودخانه و آبادانی خرمشهر، آبادان و بصره، سال‌ها مطرح بوده است و بعد از گذشت ۳۰ سال از جنگ تحمیلی توفیق بزرگی حاصل شد که در این سفر در مورد لایروبی اروندرود به توافق رسیدیم.

روحانی همچنین به گفتگوی تلفنی روزهای اخیر خود با نخست وزیر عراق اشاره کرد و گفت: در این مکالمه تلفنی در اجرای کامل توافقات از سوی نخست‌وزیر عراق تأکید شد. رایگان شدن ویزای سفر به دو کشور، لایروبی اروندرود و همچنین موضوع سیل در استان خوزستان از جمله محورهای این گفتگوی تلفنی بود و همچنین راه‌آهن شلمچه و بصره نیز از جمله توافقات ایران و عراق است که اجرای آن برای مردم و زائران دو کشور بسیار مهم می‌باشد.

رئیس جمهور با بیان اینکه استان خوزستان با استعدادهای شگرف و مردمی ایثارگر که زیر و روی آن جواهر زرد و سیاه و همچنین از جواهر الرجال هم بهره مند هست، آینده بسیار خوبی دارد، گفت: این روزها نگران سیل در استان هستیم به همین خاطر به آقای دکتر اردکانیان وزیر نیرو که امروز همراه ما بود دستور دادم که در استان بمانند و به این موضوع مهم و وضعیت سدهای استان نظارت دقیق داشته باشند.

روحانی گفت: در رابطه با بحران‌های استان، ستاد مدیریت بحران مسئولیت دارد اما در مورد سدهای استان شخص وزیر نیرو مسئول است و این امر تخصصی به شخص وزیر مربوط می‌شود و ایشان مسئولیت دارد.

 

تعداد قربانیان سیل اخیر به ۴۵ نفر رسید
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۱۳:۲۱

مرتضی سلیمی٬ رییس سازمان امداد و نجات هلال‌احمر، آخرین آمار قربانیان سیل اخیر در کشور را ۴۵ نفر اعلام کرد.

وی با اشاره به آخرین وضعیت امدادرسانی به سیل‌زدگان در استان گلستان افزود: خطر کاملا در منطقه گمیشان برطرف شده و جای هیچ نگرانی وجود ندارد اما با این حال در راستای پیشگیری، 4 نقطه امن را در این منطقه به عنوان نقاط امن تعیین کردیم.

سلیمی افزود: همچنین تا ظهر دیروز 13 میلیارد تومان توسط مردم خیر و نیکوکار برای کمک به سیل‌زدگان استان گلستان به حساب مشارکت‌های مردمی هلال احمر واریز شده است.

رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، از امدادرسانی به 156 هزار نفر از سیل‌زددگان در استان‌های مختلف کشور خبر داد و گفت: در مجموع 586 شهر، روستا و مناطق‌عشتیر نشین از حوادث جوی متاثر شدند که حدود 50 هزار نفر اسکان اضطراری یافتند.

هشدار هواشناسی: ۳۶ ساعتِ رگباری در راه است
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۱۳:۱۱

سازمان هواشناسی اعلام کرد: سامانه بارشی از اواسط روز یکشنبه 11 فرودین تا اواخر روز دوشنبه 12 فروردین طی 36 ساعت در غرب و جنوب غرب کشور شامل استانهای کرمانشاه، ایلام، لرستان، خوزستان، چهارمحال وبختیاری و کهگیلویه و بویراحمد موجب بارش باران با شدت قابل ملاحظه و در برخی ساعات همراه با رگبار ورعد وبرق خواهد شد.

بیشینه شدت بارش از صبح تا اواخر دوشنبه پیش بینی می شود. حجم بارش تجمعی در میانگین حوضه رودخانه های بزرگ جنوب غرب کشور شامل کرخه، دز و کارون حدود 70 میلیمتر برآورد می شود. انتظار داریم به سبب بارش باران و ذوب برف، حجم روانآب و سیلاب در رودخانه های منطقه از ظهر دوشنبه تا صبح سه شنبه به بیشینه مقدار خود برسد. با این مقدمه، وضع هوای کشور به شرح زیر پیش بینی می شود:

یکشنبه بعد از ظهر و شب 98/01/11: رگبار باران گاهی همراه با رعدوبرق و سیلابی شدن مسیلها در استان های خوزستان، ایلام، کرمانشاه، جنوب غرب آذربایجان غربی، غرب کردستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد، بارش باران، گاهی با رگبار ورعدوبرق و آبگرفتگی معابر با احتمال سیلابی شدن مسیلها در استانهای همدان، آذربایجان شرقی و زنجان.

مردم به شایعات وقوع سیل توجه نکنند
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۱۲:۰۰

بهنام سعیدی٬ معاون و سخنگوی ستاد مدیریت بحران کشور گفت: این شایعات در فضای مجازی بوسیله عده‌ای به صورت مغرضانه، عمدی و از روی ناآگاهی منتشر می‌شود که اطلاعات نادرست دادن به مردم است. مرجع رسمی اطلاع رسانی رسانه ملی، خبرگزاری‌های رسمی و همینطور از طریق مسئولان سازمان مدیریت بحران و سایر دستگاه‌های مسئول در حوزه بحران است.

وی افزود: طی چند روز گذشته ۳۱ استان کشور از شرایط جوی متاثر شدند. تمامی دستگاه‌های امدادی، نیرو‌های مسلح، هلال احمر، عوامل راهداری، پلیس راه و سایر دستگاه‌های مسئول در حوزه مدیریت بحران حتی گروه‌های جهادی و مردمی وارد عمل و به کمک حادثه دیدگان شتافتند.

سعیدی افزود: خیلی از استان‌های کشور امروز از نظر آب و هوایی وضعیت بهتری را تجربه، اما در برخی از استان‌های کشور مثل مازندران، زنجان، آذربایجان شرقی، هرمزگان و جنوب کرمان بارندگی گزارش شده است. مدت زمان بارش در فصل بهار کوتاه، اما حجم بارش زیاد است، بنابراین مردم به خصوص مسافران اگر سفری در پیش دارند بطورحتم هماهنگی لازم را با پلیس راه و دستگاه‌های امدادی داشته باشند.

معاون و سخنگوی ستاد مدیریت بحران کشور در ادامه از مردم خواست ضمن توجه به اخطاریه‌ها، هشدار‌ها و توصیه‌های مسئولان مرتبط با حوزه بحران قبل از سفر اطلاعات کافی را با تماس به شماره ۱۱۰ پلیس، ۱۳۴ هواشناسی، ۱۱۲ هلال احمر، ۱۴۱ سازمان راهداری و ۱۱۵ اورژانس دریافت وسپس اقدام به سفر کنند. مسافرانی که قصد عزیمت به مناطق و مسیر‌ها برف گیر کشور را دارند به طور حتم تجهیزات زمستانه از قبیل آذوقه، لباس گرم و زنجیر چرخ با خود به همراه داشته باشند.

بهره برداری از طرح تامین آب اراضی کشاورزی خوزستان
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۱۱:۴۸

فاز اول پروژه تجهیز، نوسازی، زهکشی و آبرسانی اراضی کشاورزی استان خوزستان روز جمعه با حضور رئیس جمهوری، با تامین آب ۲۹۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به بهره برداری رسید.

در نخستین سفر حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی به استان خوزستان مقرر شده بود ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان تحت پوشش آبیاری نوین قرار گیرد که امروز فاز اول این طرح با تامین آب مورد نیاز ۲۹۵ هزار هکتار از این اراضی به بهره بردای رسید.

خسارتِ ۳۵۰ میلیارد ریالی سیل به کشاورزی اصفهان
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۱۱:۴۵

مهرداد مرادمند٬ قائم مقام و معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در خصوص خسارت وارده به بخش کشاورزی استان بر اثر جاری شدن سیل‌های اخیر، اظهار کرد: بر اثر بارش‌های بهاری و جاری شدن سیل در تعدادی از شهرستان‌های استان و برآورد کارشناسی انجام شده به تاسیسات آبرسانی، قنات، کانال های آبرسانی و جاده های بین مزارع، مزارع شیلات و تلفات دام‌های سبک، بالغ بر ۳۵۰ میلیارد ریال خسارت وارد شده است.

مرادمند افزود: در بخش تاسیسات آبرسانی، کانال ها و قنات، خسارت حدود ۲۵۰ میلیارد ریال و در مزارع شیلات و پرورش ماهیان، دامداری‌های سنتی و دام‌های سبک حدود ۱۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است که این خسارت ها بیشتر در شهرستان های سمیرم، نایین، خور و بیابانک، اردستان، تیران و کرون، بوئین و میاندشت، شهرضا، دهاقان، اصفهان و مبارکه بوده است.

سدهای خوزستان تقریباً پُر شده؛ ناچاریم آب را تخلیه کنیم
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۱۱:۳۸

داریوش بهارلویی، مدیر دفتر برنامه‌ریزی منابع آب سازمان آب و برق خوزستان با بیان این مطلب افزود: بارش‌های کم سابقه سال آبی جاری باعث شده است که نزدیک به 24 میلیارد مترمکعب آب وارد سدهای استان خوزستان شود که این رقم حدود 30 درصد آب‌های سطحی کشور است.

وی ادامه داد: با توجه به پیش‌ بینی‌های سازمان هواشناسی مبنی بر وقوع بارندگی‌های شدید در روزهای یکشنبه تا دوشنبه هفته آینده و وقوع بارش‌های شدید در استان خوزستان نیاز است تا برای کنترل مخازن سدها و جلوگیری از بروز سیلاب‌های بسیار بزرگ‌تر بخشی از آب سدها را خالی کنیم. لذا آب رودخانه‌های استان بالا آمده و متاسفانه برخی از روستاها آسیب دیده‌اند.

بهارلویی تاکید کرد: با توجه به اینکه تعدادی از روستاهای پایین دست حاشیه رودخانه کرخه و دز تحت تاثیر سیلاب قرار خواهند گرفت لازم است دستگاه‌های ذیربط و مسئول در اسرع وقت جهت حفاظت از شهروندان گرامی و روستاها و تاسیسات در معرض خطر آبگرفتگی حاشیه رودخانه کرخه و دز اقدامات و تمهیدات لازم را به عمل آورند.

بازدید رئیس جمهور از مناطق سیل زده‌ خوزستان
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۱۱:۰۰

دکتر حسن روحانی پس از ورود به فرودگاه اهواز با استفاده از بالگرد از وضعیت سیلاب و مناطق سیلزده‌ی استان دیدن کرد.

رئیس جمهور در این دیدار از روند استحکام بخشی سیل بند‌ها در پائین دست سد‌ها و روند مقابله با سیلابدر استان بازدید کرد.

در این بازدید مسئولان به بیان گزارش‌های خود در خصوص مقابله و پیشگیری از خسارت‌های سیل پرداختند.

تا ساعتی ديگر جلسه شورای هماهنگی مديريت بحران خوزستان با حضور رييس جمهور برگزار می شود.

نمکی: مشکلات سیل‌زدگان را به هیات دولت منتقل خواهیم کرد
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۱۰:۴۸

سعید نمکی٬ وزیر بهداست در حاشیه ستاد بحران شهرستان الیگودرز در سخنانی با اشاره به بازدید از مناطق سیل زده این شهرستان، اظهار داشت: مشکلات موجود در شهرستان را به هیئت دولت منتقل خواهم کرد تا مشکلات تا حد امکان مرتفع شوند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه از بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان امام جعفر صادق (ع) الیگودرز بازدید به عمل آورد.

راه دسترسی ۱۲۰ روستای الیگودرز تخریب شده است
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۱۰:۴۳

محمد خدابخشی٬ نماینده مردم الیگودرز در جلسه مدیریت بحران الیگودرز گفت: راه دسترسی ۱۲۰ روستای الیگودرز به طور کلی تخریب شده است. متاسفانه با کوچکترین بارش برف حدود ۳۰۰ روستا در الیگودرز محور ارتباطی آنها قطع می‎شود.

وی با بیان اینکه خسارات زیادی به زیر ساخت‎های الیگودرز وارد شده است، گفت: هم اکنون ۶۲۰ روستای الیگودرز در معرض خطر هستند و راه دسترسی ۱۲۰ روستای الیگودرز به طور کلی تخریب شده است.

نماینده مردم الیگودرز در مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر ۳۰۰ کیلومتر راه مالرو داریم و متاسفانه روستاهای بزرگی نیز پشت این راه‎ها وجود دارند.

هزاران شمع در دروازه قرآن
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۱۰:۴۰

مردم شیراز شامگاه پنجشنبه ۸فروردین ۱۳۹۸ با روشن کردن هزاران شمع در دروازه قرآن در سوگ قربانیان سیل اخیر شیراز نشستند. در این مراسم جمعیت قابل توجهی از مردم حضور داشتند.

هشدار پلیس برای سفر به ۵ استان/ جان باختن ۴۰ نفر در پی بارندگی‌های اخیر و سیلاب ها/ روحانی وارد اهواز شد

ادامه بارش‌ها در نیمه غربی، مرکزی و شمال کشور
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۱۰:۴۰

احد وظیفه٬ مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی و خروجی مدل‌ها امروز (۹ فروردین) در استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، بخش‌هایی از خراسان شمالی، ارتفاعات سمنان و شرق یزد بارش باران، گاهی رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در ارتفاعات و نقاط سردسیر این مناطق بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین از ظهر امروز (۹ فروردین) از سمت شمال غرب و غرب بارش‌هایی به صورت پراکنده آغاز می‌شود و تا اواخر وقت این روز سواحل غربی خزر و دامنه‌های البرز مرکزی در استان‌های قزوین، البرز و تهران را در بر می‌گیرد.

وظیفه در ادامه گفت: فردا (۱۰ فروردین) دامنه بارش‌ها گسترش یافته و علاوه بر شمال غرب و غرب در مناطق جنوب غرب، نواحی مرکزی و بخش هایی از جنوب کشور در استان‌های بوشهر و فارس، نواحی غربی و مرکزی خلیج فارس، استان‌های ساحلی خزر، استان‌های واقع در دامنه‌های البرز مرکزی در استان‌های قزوین، البرز، تهران و به تدریج سمنان را در برمی‌گیرد و سبب بارش باران و رعد و برق و وزش باد شدید موقت و در ارتفاعات و نقاط سردسیر رشته کوه البرز غربی و مرکزی و زاگرس مرکزی سبب بارش برف می‌شود.

به گفته مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی این سامانه طی روز یکشنبه (۱۱ فروردین) تقویت می‌شود و بیشترین فعالیت آن در استان‌های کردستان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، شرق خوزستان، نیمه جنوبی استان‌های آذربایجان شرقی و غربی، برخی نقاط استان‌های چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد و اردبیل، نیمه غربی همدان و شمال غرب فارس است که در این مناطق بارش تگرگ نیز پیش‌بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه این سامانه فردا نیز همچنان در نیمه غربی، نواحی مرکزی و استان‌های واقع در نوار شمالی کشور فعال است و بارش‌های شدیدی در این نواحی رخ می‌دهد، تصریح کرد: همچنین قبل از تشدید فعالیت سامانه بارشی از اواخر امروز (۹ فروردین) تا ظهر فردا به سبب وزش باد شدید در شمال عربستان و جنوب عراق پدیده باد و گرد و خاک در برخی نقاط جنوب غرب و جنوب کشور و از اواخرفردا (۱۰ فروردین) تا قبل از ظهر یکشنبه (۱۱ فروردین) به سبب وزش باد شدید روی عراق پدیده گرد و خاک در برخی نقاط غرب کشور دور از انتظار نیست.

وظیفه در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۱۰ فروردین) نیمه ابری تا ابری، گاهی بارش پراکنده و وزش باد با حداقل دمای ۹ و حداکثر دمای ۱۸ درجه سانتیگراد و روز یکشنبه (۱۱ فروردین) نیمه ابری تا ابری، در بعضی ساعات رگبار و رعد و برق و وزش باد با حداقل دمای ۱۰ و حداکثر دمای ۱۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

تعمیر موقت محور خرم‌آباد به پلدختر
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۱۰:۱۷

رضا خالقی٬ مدیرکل راه و شهرسازی لرستان اظهار کرد: محور خرم‌آباد به پلدختر که در اثر سیل اخیر در منطقه چم حیدر تخریب شده بود با همت و تلاش کارکنان راه و شهرسازی استان و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و پیمانکاران و همکاری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان به صورت احداث راه موقت به طول 400 متر(رفت و برگشت) ترمیم و مورد بهره برداری قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: در طول این محور موقت یک دهنه پل وجود دارد که با توجه به عرض کم جاده در آن نقطه عبور و مرور به صورت یک طرفه انجام می‌شود. امیدواریم با استفاده از باکس‌های بتنی بتوانیم عرض این نقطه از مسیر موقت را نیز افزایش دهیم.

اعزام سه بالگرد برای امدادرسانی به مناطق سیل زده بویراحمد
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۱۰:۰۸

وحید محمدی‌تبار٬ مدیرکل مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد گفت: در پی بارش‌های شدید و بی‌سابقه دو روز گذشته در استان کهگیلویه و بویراحمد بخشی از روستاهای استان دچار سیل شد و راه ارتباطی آنها قطع شده است. شورای هماهنگی مدیریت بحران استان قبل از آغاز بارش‌ها پای کار بوده و دستگاه‌های امدادی و خدماتی نیز در آماده‌باش کامل بودند و توانستیم بارش‌ها را به خوبی مدیریت کنیم.

محمدی تبار با اشاره به تلاش ستاد مدیریت بحران استان برای امدادرسانی به مناطق سیل‌زده و روستاهایی که راه ارتباطی آنها قطع شده، تصریح کرد: سه فروند بالگرد از هوانیروز، اورژانس و هلال احمر کار امدادرسانی به مناطق سیل زده و روستاهای کهگیلویه و بویراحمد را انجام می‌دهند.

گفتنی است همزمان با بروز سیل در چند استان کشور استان کهگیلویه و بویراحمد نیز دچار بحران سیل‌زدگی شد و بر اثر آن خسارات زیادی به مناطق مختلف وارد شد. به همین منظور و برای کمک به روستاهایی که در محاصره سیل قرار گرفته‌اند بالگردهای هوانیروز از پایگاه چهارم به یاری مردم سیل‌زده شتافتند که در حال ارسال اقلام مورد نیاز به مناطق سیل‌زده در منطقه بویراحمد سفلی و روستاهایی هستند که بر اثر قطع ارتباط جاده‌ای با مشکل مواجه شده‌اند.

 

آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۱۰:۰۲

آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور در روز نهم فروردین به شرح زیر است:

وضعیت جوی و ترافیکی ساعت ۹
بارش باران:
استان مازندران(اکثر محورها)
استان گیلان(محور آستارا-اردبیل)
استان خراسان رضوی(محورهای مشهد و خواف)
مه گرفتگی و کاهش دید:
استان آذربایجان شرقی(ارتفاعات)
تردد با زنجیر چرخ:
استان اردبیل(محور خلخال-اسالم)
سایر محورهای کشور از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردار می باشند.

احتمال وقوع سیل در سنندج
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۱۰:۰۰

محمد ابراهیم زارعی٬ فرماندار سنندج، با اشاره به هشدارهای سازمان هواشناسی، گفت: برای روزهای آینده تعیین تعدادی دستگاه اجرایی به عنوان معین، در نظر گرفتن مدارس جهت اسکان اضطرای و تشکیل تیم‌های پاکسازی قبل از وقوع سیل احتمالی در نظر گرفته شده است.

وی در تشریح تصمیمات سومین جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان سنندج، گفت: مصوبات مهمی از جمله پاک سازی فوری انهار در نقاط مختلف شهر و حریم پایاب سد، مسیر پل‌ها، تخلیه خانه‌های کارگری در حریم رودخانه‌ها، پاکسازی جاده روستاهای هانیس و خیاره سنندج، شهرک پنج آذر و اعزام تیم کارشناسی به نقاط حادثه خیز شهرک بهاران، به تصویب رسیده است.

وی تصریح کرد: اولویت کاری اعضای ستاد مدیریت بحران قبل از بارش‌های روز یکشنبه مرتفع کردن این دستورالعمل‌ها خواهد بود و باید بعد از خروج از جلسه دست به کار شوند. آموزش و پرورش نواحی(1و2) سنندج جهت تعیین چند مدرسه در مناطق وقوع حادثه احتمالی جهت اسکان اضطراری و محدودیت ترافیکی در بلوار کردستان و چند نقطه از شهرستان با کمک پلیس راهور و نیروی انتظامی خبر داد.

ورود رئیس جمهور به اهواز
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۰۹:۳۳

رئیس جمهور لحظاتی پیش به منظور بررسی وضع سیلاب در خوزستان وارد فرودگاه بین المللی اهواز شد و مورد استقبال آیت الله موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان، شریعتی، استاندار خوزستان و برخی مسئولان استان قرار گرفت.

استاندار خوزستان گفت: آقاي روحانی در این سفر از سدهای دز و کرخه و مرکز دیسپاچینگ سازمان آب و برق خوزستان بازدید می کند. همچنین رئیس جمهور در نشست ستاد مدیریت بحران استان شرکت می کند تا تصمیمات لازم برای جلوگیری از سیل احتمالی در استان گرفته شود.

وی ادامه داد: در این سفر برخی وزیران از جمله اطلاعات، دادگستری، جهاد کشاورزی و نیرو رئیس جمهور را همراهی می کنند.

هشدارهای فنی در مورد رانندگی در برف و باران
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۰۹:۱۱

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا با اشاره به پیش بینی های هواشناسی در خصوص بارش برف و باران در جاده های کشور درباره رانندگی در محورهای لغزده توصیه‌هایی را به شهروندان ارائه کرد.

سرهنگ نادر رحمانی به ایسنا گفت: برای پیشگیری از وقوع حوادث ترافیکی در محورهای مواصلاتی که جاده‌ها لغزنده هستند، باید نکات ایمنی را در نظر بگیریم و در همین راستا نیز لازم است در پیچ جاده‌ها با دقت و به ارامی گردش کنید، به طوری که کنترل خودرو از دست شما خارج نشود. همچنین از ترمز کردن‌های ناگهانی پرهیز کنید، زیرا خودرو لیز خورده و باعث وقوع تصادف می‌شود.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا با بیان اینکه از فشار دادن ناگهانی پدال باید خودداری کرد، گفت: در یک سطح لغزنده، وقتی که با سرعت در حال حرکت هستید، از تغییر ناگهانی دندان سبک به دنده سنگین خودداری کرده و اگر خودرو شما لیز خورد بدون ترمز گرفتن، پدال گاز را رها کرده و فرمان را در جهت حرکت خودرو بچرخانید تا خودرو به طور مستقیم در مسیر صحیح قرار گیرد و تا وقتی خودرو به حالت مستقیم در نیامده است از دنده سنگین‌تر، استفاده نکنید.

وی ادامه افزود: زیادپیچی در سطوح لغزنده باعث حرکت زاویه‌ای خودرو می‌شود که به معنی تمایل به تداوم چرخش در مسیری دوّار است. بنابراین وسواس و دقت بیش از حد در انجام این کار، ممکن است موجب شود چرخش خودرو سریع‌تر از حرکت فرمان انجام شده و بیشتر از حد لازم، به سمت خارج بچرخد.

رحمانی با تاکید بر اینکه در روزهای برفی و بارانی باید با سرعت مطمئنه رانندگی کرد، گفت: سرعت مطئنه الزاماً به اندازه سرعت مجاز در جاده نیست و گاهی بسیار کمتر از آن است، سرعت مطئمنه یعنی سرعتی که راننده بتواند وسیله نقلیه را به درستی کنترل کند. باید فاصله طولی مناسب با دیگر وسایل نقلیه را نیز رعایت کرد.

وی با تاکید بر اینکه تجهیزاتی مانند برف پاک کن از ضروریات رانندگی در شرایط بارانی است، گفت: همچنین باید توجه داشت که بخار گرفتگی شیشه سبب کاهش دید رانندگان می‌شود و به همین دلیل به هیچ عنوان نباید با شیشه بخار گرفته خودرو رانندگی کرد.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور اضافه کرد: در حین رانندگی نیز لازم است به عابران پیاده و موتورسیکلت سواران نیز توجه شود و هنگام عبور از کار آنان سرعت را کاهش دهید.

خوزستان دارای تجربیات ارزنده در پیشگیری و مقابله با شرایط بحرانی است
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۰۹:۰۰

دریابان علی شمخانی٬ نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی که به منظور اطلاع از شرایط و حوادث طبیعی در استان خوزستان و نظارت بر اقدامات و برنامه ریزی های صورت گرفته برای مقابله با بحرانهای احتمالی به شهر اهواز سفر کرده٬ ساعاتی پیش در گفتگو با خبرنگاران گفت: تلاش می شود، بحران احتمالی در استان خوزستان بر اساس اقدامات پیشگیرانه و مقابله کم هزینه با رخدادهای اجتناب ناپذیر با تمرکز بر جلوگیری از آسیبهای انسانی، مدیریت شود. خوزستان به دلیل وقوع حوادث طبیعی و غیر طبیعی دارای انباشت تجربیات ارزنده مدیریتی، برای پیشگیری و مقابله با شرایط بحرانی است.

وی با اشاره به مزیتهای شش گانه استان خوزستان که وجه تمایز آن نسبت به سایر مناطق کشور برای کنترل و مدیریت بحرانهای حاصل از نزولات آسمانی است، اظهار داشت: وجود سدهای متعدد برای مهار سیلاب، جریان داشتن رودخانه های متعدد، اتصال به دریاهای آزاد، معابر و کانال های مختلف ساخته شده برای کشاورزی، وجود تالاب ها و برکه های متعدد و زهکشی گسترده زمین های کشاورزی از جمله مزایای منحصر به فرد خوزستان برای مهار و استفاده مفید از سیلابها است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اثرات مخرب و نگران کننده برخی تجاوزهای غیر قانونی به حریم رودخانه ها و کانال های استان تاکید کرد: همکاری و همراهی نظام مند مردم برای کنترل حوادث طبیعی و غیر طبیعی بسیار مهم است و فرهنگ سازی در این زمینه از سوی رسانه ها به ویژه رسانه ملی ،نقش بسزایی در آزادسازی هدفمند این ظرفیتها دارند.

دریابان شمخانی گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده مجموعه اولویتها برای استفاده از زمان طلایی به منظور مهار بارش ها و جلوگیری از سرریز آب سدها مشخص شده و ماموریت دستگاههای مسئول باز تعریف و ابلاغ شده است. با توجه به وجود برخی نقاط بحرانی و احتمال تکرار جاری شدن سیلاب در نقاط مشخص از استان٬ تلاش می شود مبتنی بر نتایج آسیب شناسی های صورت گرفته، مشکل عمده ای برای شهرها و نقاط ساحلی استان ایجاد نشود.

طغیان کشکان رود
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۰۸:۴۰

در پی بارندگی‌های اخیر در استان لرستان و جاری شدن سیل به جاده‌های فرعی و اصلی محور خرم آباد به پلدختر و همچنین اکثر پل‌های این مسیر و یکی از ستون‌های پل تاریخی کشکان آسیب بسیار وارد شده است.

آماده باش برای تخلیه سه شهر و 51 روستای حاشیه کرخه و دز
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۰۸:۰۹

روز گذشته سازمان آب و برق خوزستان شامگاه پنجشنبه طی 2 اطلاعیه اسامی سه شهر و 51 روستای حاشیه رودخانه های دز و کرخه که در معرض وقوع سیلاب هستند را اعلام کرد و خواستار آمادگی دستگاه های اجرایی برای تخلیه آنها شد.

در اطلاعیه های شماره 6 و 7 سیلاب سازمان آب و برق خوزستان آمده است: از آنجایی که 18 روستا حاشیه رودخانه دز همچنین شهرهای بستان و سوسنگرد و رفیع و 33 روستای کرخه تحت تاثیر سیلاب قرار خواهند گرفت، لذا لازم است دستگاه های ذیربط و مسئول در اسرع وقت برای حفاظت از شهروندان و روستاها و تاسیسات در معرض خطر آبگرفتگی حاشیه رودخانه دز اقدامات و تمهیدات لازم را به عمل آورند.

براساس این اطلاعیه روستاهای در معرض خطر سیلاب در حوضه رودخانه کرخه شامل دوار، سید عدنان، سید جمال الدین، سید موسی، سید عدنان، حاج قدیم، احمد بن حسن در شهرستان شوش؛ حویش یک و 2، آلبوعید 2، حلاف یک در شهرستان حمیدیه، قدرت آباد، میهن آباد، میان آباد، دفار، میهن آباد 3، فنیخی، عبیات کوچک، رمیم، مچریه، ابورفوش، کسر، محیره، آلبوحافظ، کرشیه، آلبوعفری، آلبوعفری شمالی و مالکیه در شهرستان دشت آزادگان؛ هبچه، گبان، دغاغله، عمه و بیت کوار هستند.

همچنین روستاهای در معرض خطر سیلاب در حوضه رودخانه دز شامل دهول، زیدان، بنه مجید، عیلیه، شعیب نبی، یذاب و شیخ حسین در شهرستان شوشتر؛ کاظم حیدر، خلیفه حیدر، بیت غایب، بیت یدی، بیت محارب، بیت یباره و زبید دبات در شهرستان شوش؛ و سید نبی، سید حریر، سید یدیم و سید سلمان در شهرستان اهواز هستند.

سازمان آب و برق خوزستان همچنین امروز اطلاعیه آمادگی برای تخلیه 18 روستای حاشیه رودخانه کارون را نیز صادر کرد. احتمال افزایش دبی کارون در مقطع اهواز نیز تا 2 هزار و 500 مترمکعب برثانیه پیش بینی شده است.

حجم فعلی آب در مخزن سد کرخه 5.1 میلیارد مترمکعب، سد دز 2.4 میلیارد مترمکعب، سد گتوند علیا (کارون) 4.1 میلیارد مترمکعب و سد مارون 1.8 میلیارد مترمکعب است. هواشناسی بارش باران در هفته آینده را پیش بینی کرده است. سازمان آب و برق خوزستان هشدار داده است که خروجی سد کرخه از حدود 600 مترمکعب برثانیه فعلی ممکن است به یک هزار مترمکعب برثانیه و خروجی سد دز از یک هزار و 300 مترمکعب برثانیه فعلی به بیش از 2 هزار مترمکعب برثانیه برسد.

امدادرسانی به بیش از 10 هزار نفر در مناطق سیلابی خوزستان
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۰۸:۰۹

صادق سلامت٬ معاون امدادونجات جمعیت هلال‌احمر خوزستان در گفت‌وگو با فارس، اظهار کرد: در پی بارش باران و جاری شدن سیل در برخی مناطق از تاریخ 4 فروردین تا 7 فروردین 2 هزار و 154 خانوار شامل 10 هزار و 674 نفر توسط 282 نیروی امدادی امدادرسانی شدند و یک هزار و 857 نفر اسکان اضطراری یافتند.

وی افزود: در این مدت‌زمان 3 نفر جان خود را از دست دادند، 136 نفر از سیلاب نجات داده شدند، 18 منزل از آب تخلیه و 12 دستگاه خودرو از سیلاب رهاسازی شد. روستای چهل کنار و دره نی در بهبهان تخلیه و در مساجد روستای امیری اسکان داده شدند؛ همچنین روستاهای علی‌آباد، پاپی آباد و دوبندار در اندیمشک تخلیه و در اماکن ورزشی و مساجد شهرک مدنی اسکان یافتند.

وی گفت: دو اردوگاه در ویس و درآویژه شامل 50 دستگاه چادر، 20 دستگاه چادر در سالن ورزشی هلال‌احمر اهواز و 20 دستگاه چادر در مدرسه شهرک عدالت دزفول برای اسکان اضطراری یک هزار و 857 نفر فراهم شد.

معاون امدادونجات جمعیت هلال‌احمر خوزستان با اشاره به امدادرسانی به 220 نفر از عشایر حاشیه شهر گتوند، اظهار کرد: 2 هزار و 40 نفر در ایذه، 15 خانوار شامل 82 نفر در گوریه شعیبیه، 90 خانوار شامل 495 نفر در باغملک، 50 خانوار شامل 275 نفر در مسجدسلیمان، 210 خانوار شامل 825 نفر در بهبهان، 166 خانوار شامل 830 نفر در لالی، 100 خانوار شامل 550 نفر در دزفول و 60 خانوار شامل 330 نفر در اهواز امدادرسانی شدند.

وی گفت: 392 خانوار شامل 2 هزار و 160 نفر در هفتکل، 38 خانوار شامل 209 نفر در رامهرمز، 100 خانوار شامل 550 نفر اندیمشک، 153 خانوار شامل 840 نفر در اندیکا، 180 خانوار شامل 990 نفر در آبادان و 210 خانوار شامل 278 نفر در باوی امدادرسانی شدند.

سلامت گفت: 315 دستگاه چادر امدادی، 3353 تخته پتو، 1529 مترمربع موکت، 165شعله والور، 1962 کیلوگرم نایلون پوششی، 697 بسته غذایی یک ماهه، 14658 قوطی کنسروجات، 17573 کیلوگرم اقلام معیشتی از قبیل روغن، حبوبات، برنج، نمک، چای، قند و شکر، 70 گالن آب، 47 شعله فانوس، 500 قرص نان و 2252 بطری بزرگ آب معدنی در میان آسیب دیدگان توزیع شد.

هزینه خودرو‌های خسارت دیده در سیل شیراز پرداخت می‌شود
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۰۸:۰۴

علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس در تشریح آخرین اقدامات دستگاه قضا در رابطه با حادثه سیل شیراز با اشاره به حل مشکلات خسارت دیدگان بیان داشت: بررسی‌های کارشناسی برای ۲۱۰ خودرو خسارت دیده در این حادثه به اتمام رسیده و رایزنی‌های لازم انجام شده است.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس ضمن تأکید بر اجرای مصوبه دولت مبنی بر حمایت از سیل زدگان ادامه داد: نمایندگان ما در بیمارستان‌ها برای پرداخت هزینه‌ها و کمک به خانواده حادثه دیدگان مستقر هستند. علاوه بر آن٬ هماهنگی لازم با بیمه‌ها انجام شده تا هزینه خوررو‌های مشمول بیمه پرداخت شود و در مورد مابقی خودرو‌هایی که شامل بیمه نیستند توسط دولت در اسرع وقت انجام می‌شود.

وی با تأکید بر رسیدگی خارج از نوبت و به صورت ویژه دستگاه قضایی به حل مشکلات سیل زدگان افزود: برنامه ریزی لازم برای جبران خسارت به منازل سیل زدگان به صورت وام یا کمک بلاعوض توسط دولت صورت گرفته است. همچنین جواز دفن همه اجساد صادر و تحویل بستگان داده شده است.

سفر رئیس‌جمهور به خوزستان بدون حضور خبرنگاران خواهد بود
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۰۸:۰۲

سفر رئیس جمهور به خوزستان برای بازدید از مناطق سیل‌زده و بررسی اقدامات مقابله با سیل، بدون حضور خبرنگاران خواهد بود.

روابط عمومی استانداری خوزستان در این خصوص با تأکید بر اینکه خبرنگاران اجازه حضور در سفر رئیس‌جمهور را ندارند، اعلام کرد: این موضوع طبق پروتکل دفتر ریاست جمهوری است و تنها به خبرگزاری جمهوری اسلامی مجوز حضور در بازدید و جلسات داده می‌شود.

۶ روستای اهواز در معرض خطر سیل
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۰۸:۰۱

فرماندار اهواز با اشاره به وسعت شکستگی سیل‌بند روستای سادات جعاوله، از عدم امکان‌پذیری ترمیم سیل‌بند خبر داد.

جمال عالمی‌ نیسی با اشاره به وضعیت شکسته شدن سیل‌بند روستای جعاوله اهواز اظهار کرد: با توجه به وسعت شکستگی سیل‌بند روستای سادات جعاوله و به دلیل اینکه حجم آب اطراف آن شبیه به دریاچه شده، دسترسی به آن و ترمیم سیل‌بند با این وضعیت دبی رورخانه دز امکان‌پذیر نیست.

وی با اشاره به آخرین وضعیت روستاهای مسیر بامدژ، گفت: با توجه به اینکه احتمال دارد رهاسازی آب از سد دز به 1500 مترمکعب بر ثانیه برسد، ممکن است منطقه بامدژ در خطر قرار بگیرد. در منطقه بامدژ 11 روستا وجود دارد که اگر رهاسازی آب از سد دز به 1500 مترمکعب بر ثانیه برسد، حدود شش روستا از جمله روستاهای سید معن، سید سلمان، سید قاسم، سید نبی و سادات جعاوله در معرض خطر کامل قرار می‌گیرند.

فرماندار اهواز ادامه داد: در مناطق مسکونی روستاهای در معرض خطر اقداماتی انجام شده و از قبل اطراف روستاها خاکریزی شده است و احتمال نفوذ آب به روستاها کم است اما بخشی از زمین‌های کشاورزی چند روستا زیر آب رفته است. اکنون مسیر ارتباط جاده‌ای دو روستای سید یدیم و سید قاسم قطع شده و برای رسیدن به این دو روستا ارتباط آبی برقرار کرده‌ایم اما احتمال نفوذ آب به داخل روستا کم است.

جان باختن ۴۰ نفر در پی بارندگی‌های اخیر و سیلاب ها
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ - ۰۸:۰۰

روز گذشته مهرداد علی بخشی، جانشین مدیریت بحران سازمان پزشکی قانونی کشور مرگ ۳۱ نفر در پی بارندگی‌های اخیر و وقوع سیل در استان‌های مختلف کشور را تأیید کرد و گفت: در موج دوم بارندگی‌ها ۱۹ نفر در شهر شیراز (استان فارس)، ۱ نفر در استان خوزستان، ۲ نفر در استان کهگیلویه و بویراحمد، ۵ نفر در استان گلستان (واژگونی قایق)، ۲ نفر در استان لرستان (ریزش آوار)، ۱ نفر در استان سمنان و ۱ نفر در استان کرمانشاه (سرپل ذهاب) بر اثر وقوع سیل جان خود را از دست دادند.

جانشین مدیریت بحران سازمان پزشکی قانونی کشور در مورد آمار مرگ‌های موج اول بارندگی (پیش از حادثه دو روز گذشته شیراز) گفت: در موج اول بارش‌ها متاسفانه ۹ نفر از هموطنان در استان‌های مازندران، گلستان و خراسان شمالی جان خود را از دست دادند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳۳
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۹
در عجبم از مردم سرزمینم .... خب چه میشد سفرهای نوروزی را در این اوضاع جوی کنسل کرد و اونهایی که مسافر هستند به سرعت به شهر و دیار خودشان برگردند تا مدیریت هر شهر بتواند اوضاع ساکنین اون شهر را کنترل و سامان دهد و دیگر به فکر مهمانان و مسافران نباشد .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۰
ساخت ۶۰۰ سد بدون مطالعه و بی حساب و کتاب توسط مافیای پر قدرت در کشور خیانت اشکار بوده
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۶:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۹
عجب داستانی شده این سیل و زلزله در این کشور . عجب داستانی شده این خشک سالی . رییس جمهور از شرق و عرب تا جنوب در حال مسافرت هست .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۹
تابناک شما هم مقصری . من سالها قبل برای شما کامنت گذاشتم که به اندازه سرمایه گذاری که برای سدها شده باید هزینه برای ساخت کانال های انتقال آب آن شود . شما اعلام نکردید . در یک نمایشگاه خانم ابتکار آمده بود گفتند به ایشان مربوط نمی شود .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۰
شامگاه چهارم فروردین ۱۳۹۸، گردان مهندسی و تخریب «حضرت ابوالفضل» وابسته به گروه «مهندسی ۴۵ جوادالائمه» نیروی زمینی سپاه پاسداران، بخشی از مسیر خط آهن گرگان-اینچه‌برون در شمال شهر آق‌قلا را در سه نقطه منفجر کردند.

علت انفجار، «رهاسازی آب انباشت‌شده در منطقه» اعلام شد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۹
آب خوزستان را به خلیج فارس تخلیه می کنیم ولی اجازه نمی دهند یک قطره به اصفهان بیاید!!!!!!!!!!!!!!!!1
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۹
بعد از خشک کردن آبهای خودتان میخواهید آبهای استانهای دیگر را هم خشک کنید؟
ناشناس
| Germany |
۲۲:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۹
اصلا گیریم کلش رو بدن به اصفهان ، چیکار میکنین اونوقت ؟ هنداونه درشت عمل بیارین تا دونه آخرشو صادر کنین امارات . بس کن دیگه
نیما
| Czechia |
۰۰:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۲
تابناک !!!!
از شما بعیده این کامنت رو منتشر کنی ،
شما باید باعث اتحاد مردم ایران شوی نه باعث تفرقه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۲
مگه 13 سد که زدید روی رودخونه های کارون و 20 سال ریز گرد آمد سر خوزستانی ها و باعث مهاجرت گسترده شدید اون موقع کجا بودی... ضمنا بهتره فکری به حال ذوب آهن بکنید که هرچی آبه مصرف میکنه
حسنعلی
|
Germany
|
۱۶:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۹
تابناک چاپ نمی کند، ولی:
آقای رئیس دولت تدبیر و امید:
آیا این قول ها و شعارهایتان نیز همانند قول و شعار واریز مبلغ 600 هزار تومان وجه سبد حمایتی تا پایان سال 1397 است که فقط یک سوم آن واریز شد؟ با ما روراست باشید!
پاسخ ها
سید رسول زنگانلی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۹
جناب روحانی و روراست بودن با مردمی که بهش رای دادن؟؟؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۹
همینکه گفته قول میدهم بدون برعکسش میشه. دقیقا چند وقت پیش همتی گفت هرزش پول میره بالا دیدید که دلار گرونتر شد هر چی مسئولین گفتن بدون برعکسش درسته
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۹
من از آقای روحانی خواهش دارم قول ندهند بدتر میشه اوضاع
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۹
روحانی از این قول ها زیاد داده عمو
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۹
من نميفهمم روحانى چكاره است كه همه سنگها بر سر او ميشكند؟ اين وضعيت ناشى از سال ها رانت و اختلاس و خودى محورى و عدم تخصص است كه گرفتارش شده ايم و ادعا داريم كه دنيا از ما سرمشق بگيرد. از سيل و زلزله بدتر ارسال مال و دلار و ثروت و حتى سيب زمينى پياز مردم به سوى ديگر مرزهاست براى اينكه شايد بتوان همسايگانى را خريد براى يك روز بيشتر ماندن بر صندلى قدرت
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۲۲:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۹
احسنت بر گفتارت . همه گرسنه شدیم تا کشورهای همسایه جون جون ، غذاهای درجه یک ما رو بخورن چاق و چله بشن .
ناشناس
|
United States of America
|
۱۸:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۹
روحانی قول بده حتما عمل می کنه مثل آنچنان رونق ایجاد می کنم که مردم یارانه رو نگیرن
ناشناس
|
Switzerland
|
۱۸:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۹
چرا و با چه قانونی مسوولین پول ملت ایران را بدون اجازه دادن به کشورهای دیگه؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۰
دستور از بالا
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟