ته چین؛

طرز تهیه شیرینی خامه‌ای حلقه‌ای با انواع بری

کد خبر: ۸۸۹۵۲۲
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۱ 07 April 2019
تعداد بازدید : 1279
کد خبر: ۸۸۹۵۲۲
|
۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۱ 07 April 2019
|
7368 بازدید

مواد لازم:
دو عدد زرده تخم‌مرغ
یک چهارم پیمانه شکر
دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
یک قاشق چای‌خوری وانیل
یک پیمانه شیر
یک پیمانه آب
نصف پیمانه کره
یک بند انگشت نمک
سه چهارم پیمانه آرد
محلول تخم‌مرغ همزده
یک پیمانه خامه زده شده

بازدید 7368
در این ویدیو می‌توانید طرز تهییه یک شیرینی خامه‌ای بسیار ساده را که می‌توان برای تزیین آن از انواع مختلف خانواده بری استفاده کرد بیاموزید. پخت این شیرینی از این جهت ساده است که پس از درست کردن بخش کیکی آن، کافی است آن را نصف کرده و بین دو تکه خامه همزده بریزید.
اشتراک گذاری