رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر مطرح کرد؛

سیستان‌و‌بلوچستان‌در‌خطر‌سیلاب/آماده‌باش‌هلال‌احمر

کد خبر: ۸۹۳۴۵۵
|
۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۲ 21 April 2019
|
7268 بازدید

مرتضی سلیمی، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ایران در گفتگو با خبرنگار «آزادی»، با تاکید بر اینکه هیچکدام از مناطق سیل زده کشور در وضعیت بد نیستند، گفت: نیروهای امدادی ما در شهرهای آبادان، خرمشهر و شوش آماده باش هستند. ممکن است سطح آب های اضافی رودخانه های اصلی خوزستان یکبار دیگر افزایش یافته و در این مناطق ایجاد سیلاب کند.

وی همچنین با بیان اینکه در استان سیستان و بلوچستان نیز نیروهای امدادی در حالت آماده باش هستند، اظهار داشت: آب هایی که از رودخانه هیرمند در افغانستان نیز به سمت جنوب روان است ممکن است استان سیستان و بلوچستان را سیلابی کند.

سلیمی در ادامه درباره اعتراض مردم روستاهای سیل زده خوزستان در خصوص عدم توزیع مناسب چادرهای امدادی تصریح کرد: الویت ما در توزیع چادر اردوگاه ها بوده است. مثلا در بخش عین دو اهواز که مردم معترض اند به توزیع چادر ما برای 20 هزار نفر اردوگاه آماده کرده بودیم که حتی یک نفر از آنها هم به این اردوگاه ها مراجعه نکردند. این البته برای 15 روز پیش است که شرایط در عین دو عادی نبود. در حال حاضر اما وضعیت عادی شده و آب در این بخش وجود ندارد.

وی ادامه داد: الویت ستاد مدیریت بحران و ما اردوگاه ها بودند. در اردوگاه ها بهداشت تامین می شد، روزی 100 هزار پرس غذای گرم توزیع می شد ولی با این حال بسیاری از مردم اصرار داشتند که در خانه های خود بمانند.

وی افزود: وقتی مردم در اردوگاه باشند بهداشت و درمان امکان پذیر است و وقتی مردم در روستاها می ماندند خطرات جانی وجود داشت.

 

سلیمی همچنین درباره عملکرد وزارت بهداشت در حوزه تامین بهداشت مناطق سیل زده به خبرنگار آزادی گفت: مسئولین وزارت بهداشت تا جایی که من مشاهده کردم نهایت تلاش خود را داشتند. همانطور که می دانید گستردگی سیل در کشور زیاد بود و ما در 24 استان کشور درگیر سیل بودیم.

وی ادامه داد: برخی از مناطق سیل زده در نقاطی بودند که نمایندگان وزارت بهداشت راهی برای رسیدن به آنها نداشتند و از همین رو مجبور بودند که یا با بالگردهای ما و یا با بالگردهای ارتش و سپاه خود را به این مناطق برسانند. با بالگرد هم نمی توان نیرو و تجهیزات کافی به مناطق سیل زده برد چرا که الویت هم رساندن غذا به سیل زدگان بود.

وی افزود: الویت ما این بود که کسی به خاطر سیلاب جان خود را از دست ندهد و به این دلیل رساندن غذا و آب الویت اصلی ما بود.

سلیمی تصریح کرد: همین که هیچ بیماری ای در این مناطق شایع نشده است، نشان دهنده عملکرد موفق وزارت بهداشت و درمان در مناطق سیل زده است.

 

مرتضی سلیمی با اشاره به ویدئویی که در شبکه های اجتماعی منتشر شده است و در این ویدئو یک فرد سیل زده می گوید که او را از اردوگاه بیرون کرده اند، گفت: در همان اردوگاهی که این فرد ادعا می کند از آن بیرون شده است، هنوز هم 140 خانواده مسقر هستند اما یک نفر وقتی چنین ویدئویی را منتشر می کند در عصبانیت و این تصویر غلط نسبت به امدادگران ایجاد می شود.

وی همچنین گفت: وقتی هنوز کمک های مردمی خارج از کشور به دست ما نرسیده بود عده ای شایعه کرده بودند که ما این کمک ها را نگه داشته ایم و توزیع نمی کنیم، در حالی که این کمک ها هنوز به دست خود ما هم نرسیده بودند!

مرتضی سلیمی همچنین درباره تاثیر قایق هایی امدادی که صلیب سرخ آلمان به کشور ما ارسال کرد بر سرعت امدادرسانی به مناطق سیل زده، گفت: این قایق ها بسیار تاثیرگذار بودند و به دلیل داشتن موتور و در عین حال وزن سبک مورد استفاده قرار گرفتند و اگر قرار بود آلمان قایق های آهنی برای ما بفرستد ارسال آنها انقدر سریع امکان پذیر نبود.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر در پایان گفت: جوانان داوطلب برای عملیات های هلال احمر از اقصا نقاط کشور به خوزستان آمدند و پای کار بودند. ما از استان مازندران که فاصله بسیاری با خوزستان دارد هم داوطلب برای امدادرسانی به سیل زدگان خوزستانی داشتیم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟