جایزه آمریکا برای ازکارانداختن سیستم مالی حزب‌الله

کد خبر: ۸۹۳۸۵۱
|
۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۷:۱۴ 23 April 2019
|
5577 بازدید

آمریکا ضمن تأکید بر تعهد خود برای استفاده از تمامی امکاناتش به منظور از بین بردن شبکه مالی حزب‌الله، ۱۰ میلیون دلار جایزه برای شناسایی منابع مالی مقاومت لبنان و اطلاعاتی که به دستیابی آمریکا به سه تن از گردانندگان امور مالی آن شود، تعیین کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، بیانیه مشترک وزارت خارجه و وزارت خزانه‌داری آمریکا تأکید دارد، پاداش ۱۰ میلیون دلاری به کسانی داده خواهد شد که اطلاعات متقنی در مورد مراودات بانکی، نقل و انتقال پول و اموال و معاملات حزب‌الله در جهان در اختیار آمریکا بگذارند. این مبلغ نقدی به ارائه‌کنندگان اطلاعات مورد نیاز پرداخت خواهد شد.

به گزارش آسوشیتدپرس، بیانیه آمریکا در زمینه افزایش نگرانی واشنگتن از گسترش نفوذ حزب‌الله در دولت لبنان صادر شده است.

مقامات ارشد دولت آمریکا در یک نشست خبری ادعا کردند، حزب‌الله «گروه تروریستی» است که ایران آن را تجهیز و آموزش می‌دهد و امکانات مالی در اختیار آن می‌گذارد و تصمیم تازه آمریکا علیه حزب‌الله، ادامه کارزار علیه ایران در سراسر جهان محسوب می‌شود.

مارشال برینگزلی، مشاور استیون منوچین، وزیر خزانه‌داری آمریکا در این نشست گفت، این تصمیم با هدف منزوی کردن هرچه بیش‌تر حزب‌الله و مؤثرتر بودن تحریم‌ها علیه آن گرفته شده است.

مقام‌های آمریکایی در این نشست از ادهم حسین تباجا، محمد ابراهیم بزی و علی یوسف چراره به عنوان سه تن از مسئولان مالی حزب‌الله، که واشنگتن خواهان دسترسی به آن‌ها است، نام بردند.

حزب‌الله از سال ۱۹۹۷ در دولت وقت بیل کلینتون در فهرست تروریستی آمریکا قرار گرفته اما این نخستین بار است که چنین جایزه نقدی برای این نوع اطلاعات مرتبط با حزب‌الله تعیین شده است.

مشاور وزیر خزانه‌داری آمریکا مدعی شد، واشنگتن ۴۰ نهاد مرتبط با حزب‌الله را از آمریکای لاتین تا خاورمیانه شناسایی کرده و با دولت‌های متعددی برای فلج کردن شبکه‌های مالی این سازمان همکاری می‌کند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟