ته چین؛

طرز تهیه فیلو ترد با ماست عسلی

کد خبر: ۸۹۳۹۷۸
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰ 25 April 2019
تعداد بازدید : 227
کد خبر: ۸۹۳۹۷۸
|
۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰ 25 April 2019
|
4934 بازدید

مواد لازم:

50گرم کره
سه قاشق چای‌خوری آویشن
75 گرم پنیر پارمزان
ورقه‌ها فیلو (به تعداد دلخواه)
روغن زیتون فوق بکر به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
یک پیمانه ماست یونانی ساده
دو قاشق غذاخوری عسل

بازدید 4934
فیلو یک نوع خمیر نازک کاغذی شکل است که در خاورمیانه از آن به منظور درست کردن شیرینی استفاده می‌شود. ضخامت این خمیر به نازکی کاغذ است و پس از سرخ شدن بسیار ترد و خوشمزه می‌شود. فیلو با ماست یونانی و عسل غذایی می‌تواند صبحانه‌ای متفاوت با طعمی بدیع باشد. طرز تهیه آن را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟