فعال زن سعودی به رسمیت شناختن حقوق زنان در عربستان را زیر سوال برد

یک زن فعال حقوقی عربستان اعلام کرد که اصلاحات واقعی در زمینه حقوق زنان کشورش به منزله این است که زنان به عنوان شهروندی کامل محسوب شوند.
کد خبر: ۸۹۴۸۸۸
|
۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۴ 27 April 2019
|
2857 بازدید

یک زن فعال حقوقی عربستان اعلام کرد که اصلاحات واقعی در زمینه حقوق زنان کشورش به منزله این است که زنان به عنوان شهروندی کامل محسوب شوند.

به گزارش ایسنا، منال الشریف، فعال حقوقی عربستانی در گفت‌وگو  با شبکه "سی ان ان" گفت: شاهزاده ریم دختر بندر بن سلطان سفیر عربستان در واشنگتن برای سفر کردن نیاز به اجازه پدرش دارد.

الشریف که جوایز بین‌المللی زیادی در زمینه حقوق زنان عربستانی کسب کرده و خواستار مجوز رانندگی زنان سعودی بوده، تصریح کرد: ریاض نخستین سفیر زن را در آمریکا تعیین کرده و این سفیر به اجازه پدرش نیاز دارد تا بتواند به خارج از کشور سفر کند. بنابراین تناقض بسیاری میان سخنانشان درباره حقوق زنان و به رسمیت شناخته نشدن‌ زنان به عنوان شهروند کامل در کشورمان وجود دارد به طوری که زنان نیاز به قیم مرد دارند.

در ماه جاری میلادی الشریف به منظور آگاه‌سازی درخصوص وضعیت حقوق بشر در عربستان با خودرواش از سان فرانسیسکو (غرب) به واشنگتن (شرق) رانندگی کرد.

در پنجمین روز سفرش، فهد ناظر، سخنگوی سفارت عربستان در واشنگتن از منال الشریف دعوت کرد که به این سفارتخانه بیاید و با ریما دختر بندر، سفیر جدید عربستان دیدار کند.

فهد ناظر در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: سفارت عربستان در واشنگتن سفر و گشت‌زنی‌های منال الشریف در آمریکا را زیر نظر دارد و از دیدار و گفت‌وگو با ریما دختر بندر استقبال می‌کند.

در ماه فوریه گذشته طی حکم‌های سلطنتی در عربستان شاهزاده خالد بن سلمان به عنوان معاون وزیر دفاع و نیز شاهزاده ریما به عنوان سفیر عربستان در آمریکا  تعیین شدند؛ به این ترتیب ریما اولین زن سعودی است که به این منصب می‌رسد و این رویدادی بی‌سابقه در تاریخ عربستان محسوب می‌شود.

الشریف درخصوص وضعیت فعالان زن سعودی بازداشت شده گفت: دو تن از فعالان حقوقی زنان آزاد شده‌اند و زن دیگری همچنان در زندان به سر می‌برد و در محاکمه آن تاخیر و طفره وجود دارد. ما به خوبی می‌دانیم که این اقدام به دلیل عدم وجود اتهام علیه این زنان است. این محاکمه‌ها نمایشی هستند زیرا خانواده‌های این فعالان شروع به صحبت با رسانه‌ها و و جلب توجهات کرده‌اند.

این فعال حقوقی خاطرنشان کرد: اصلاح‌طلبان واقعی در عربستان پشت میله‌های زندان هستند و هدف از سفر کردنم در آمریکا جلب توجه همگان به پرونده فعالان بازداشتی در عربستان است.

انتصاب ریما به عنوان سفیر عربستان در آمریکا به منظور بهبود چهره بین‌المللی ریاض انجام شد که به خاطر جنایت قتل جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار و منتقد سعودی از یک سو و حمله نظامی به یمن از سوی دیگر خدشه‌دار شده است.

ریمای ۴۴ ساله دختر سفیر پیشین عربستان در آمریکاست. ریما قبل از تعیین برای این پست از اوت ۲۰۱۶ نماینده رئیس سازمان کل وزرش عربستان در بخش زنان بود و همچنین از اکتبر ۲۰۱۷ به عنوان رئیس شورای اداره فدراسیون ورزش همگانی عربستان تعیین شد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟