ته چین؛

طرز تهیه گرانیتای لیمو

کد خبر: ۸۹۵۱۰۱
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۱ 29 April 2019
تعداد بازدید : 180
کد خبر: ۸۹۵۱۰۱
|
۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۱ 29 April 2019
|
3387 بازدید

مواد لازم:
60گرم شکر
5گرم ژلاتین
220 گرم آب
250 گرم آب لیمو

بازدید 3387
گرانیتا یک دسر نیمه منجمد ایتالیایی است که از شکر، آب و طعم‌دهنده‌های مختلف درست می‌شود. این دسر از شهر سیسیل در ایتالیا نشأت گرفته است و در شهرهای مختلف کل ایتالیا در شکل‌های متفاوت موجود است. این دسر کمی شبیه به «سُربِی / Sorbet» است هرچند که در سیسیل ساختاری کریستالی‌تر و بافتی بزرگ و درشت‌تر دارد. طرز تهیه این دسر لذیذ را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری