گلایه مندی مردم از نظام معیوب توزیع کالاها

کد خبر: ۸۹۵۲۹۹
|
۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۷:۴۰ 29 April 2019
|
4076 بازدید
|
۹

رئیس فراکسیون اصناف مجلس شورای اسلامی گفت: مردم از نظام معیوب توزیع کالا‌ها گلایه دارند

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، شهباز حسن پور در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با اشاره به مصوبه مجلس در شهریور گذشته مبنی بر کنترل بیشتر بازار به وسیله دولت و اختیار توزیع کالا برگ الکترونیک برای کالا‌های اساسی افزود: دولت به مصوبه مجلس درست عمل نکرده است و باید با راهکار جدید و پاسخگو وارد بازار شود.

وی گفت: در بودجه سال ۹۸ نیز ۱۴ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای تامین کالا‌های اساسی به دولت داده ایم.

حسن پور ادامه داد: اینکه می‌گویند گوشت و شکر با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی وارد و توزیع شده است پاسخ دهند آیا این توزیع فقط در تهران و چند شهر بوده یا در سراسر کشور توزیع شده است.

وی گفت: مشکل اصلی در توزیع کالا‌ها رانت است و افرادی که با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی کالا‌های را وارد کرده اند به دست مصرف کنند با این قیمت نرسانده اند.

رئیس فراکسیون اصناف مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت برای پول‌های سرگردان در کشور برنامه‌ای ندارد. افزود: دولت باید کالا‌های ضروری ماه رمضان را خریداری و ذخیره می‌کرد، زیرا مجلس شورای اسلامی به دولت اجازه داده است درباره کالا‌های اساسی هر طور می‌داند عمل کند.

محمد رضا کلامی مدیرکل دفتر برنامه ریزی تامین، توزیع و تنظیم بازار ­وزارت صمت نیز در این برنامه گفت: از ابتدای امسال تامین کالا‌های اساسی را به ثبات و آرامش رسانده ایم.
وی افزود: در بحث تنظیم بازار تلاش کرده ایم تامین کالا دچار مشکل نشود و منابعی را از ذخایر راهبردی کشور به تامین این کالا اختصاص داده ایم.
وی ادامه داد: در ماه مبارک رمضان برنج، روغن، شکر، گوشت قرمز و گوشت مرغ توزیع می‌شود.

کلامی گفت: سه میلیون و ۴۰۰ هزار تن نیاز بازار کشور است که حدود ۲ میلیون تن در داخل و یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن وارد می‌شود.

محمد رضا کلامی مدیر کل دفتر برنامه ریزی تامین، توزیع و تنظیم بازار ­وزارت صمت افزود: آنچه که دولت وارد کرده­ است با حداکثر نرخ­ ۸ هزار تومان به دست مصرف کننده می‌رسد، اما در قیمت برنج تولید داخل به دلیل برخی شایعات افزایش ایجاد شد.

وی گفت: آسیب خزانه‌های نشاء برنج به دلیل سیل شایعه است و دولت برنج وارداتی را با ارز ۴ هزار­ و ۲۰۰ تومانی برای امسال تامین می‌کند.

وی ادامه داد: مسئول تنظیم بازار کالا‌های کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی است و آن‌ها باید پاسخگو باشند، اما براساس آنچه که می‌دانم حتی یک کیلو شکر با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی به وسیله بخش خصوصی وارد نشده و همه را وزارت جهاد کشاورزی وارد کرده است.

محمد رضا کلامی مدیر کل دفتر برنامه ریزی تامین، توزیع و تنظیم بازار ­وزارت صمت گفت: نیاز کشور حدود دو میلیون ۴۰۰ هزار تن شکر است که دو میلیون تن آن در داخل تولید می‌شود، اما در سال ۹۷ به دلیل بارندگی‌ها نیشکر با تاخیر برداشت شد و قیمت آن افزایش یافت.

کلامی افزود:­ ۶۰۰ هزار تن ذخایر شکر است­ و به هر کس بخواهد­ شکر می‌دهیم.
وی با بیان اینکه در هیچ جای دنیا دولت‌ها تا این اندازه در بازار دخالت نمی‌کنند گفت: برای ماه مبارک رمضان ۳۰ هزار تن برنج با نرخ هفت هزار و ۴۰۰ تومان از نوع کیفی ۱۱۲۱، ۲۰ هزار تن شکر و ۲۰ هزار تن روغن برای خانوار‌ها ­در نظر گرفته­ شده است.

محمد رضا کلامی مدیرکل دفتر برنامه ریزی تامین، توزیع و تنظیم بازار ­وزارت صمت گفت: ۱۲۰ هزار تن شکر و ۱۰ هزار تن روغن نیز سهمیه اصناف در ماه مبارک رمضان است.
وی ادامه داد: توزیع این اقلام به وسیله تعاونی­‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، سازمان میادین و صنوف است.
وی گفت: ۱۰ هزار تن گوشت مرغ و ۵ هزار تن گوشت قرمز درماه مبارک رمضان توزیع می‌شود.

وی درباره افزایش قیمت خرما نیز گفت: دولت باید برای تعادل بخشی به بازار درمقاطعی از سال ممنوعیت صادرات قرار دهد، اما وزارت جهادکشاورزی برقراری ممنوعیت صادرات را در دراز­ مدت نادرست می‌داند و اعلام کرده­ است باید برای صادرات عوارض قرار داده شود.

وی ادامه داد: تاکنون وزارت جهاد نرخ عوارض صادرات خرما را اعلام نکرده است در حالی که ما باید ۵ روز پیش از ماه رمضان قیمت آن را اعمال کنیم.

وی گفت: ۳۵۰­ هزار تن ذخیره خرما در کشور داریم و منتظر اعلام نظر وزارت جهاد کشاروزی هستیم.

کلامی ادامه داد: نباید دلال واسطه گری در موجودی خرمای کشور ایجاد شود و با عرضه مستقیم این محصول در ماه رمضان قیمت آن کاهش می‌یابد.

منصور پوریان رئیس شورای تامین کننده دام زنده ایران نیز در این برنامه گفت: از ابتدای امسال با ثبات بازار گوشت روبرو هستیم و قیمت‌ها کاهش یافته است.

وی افزود: اکنون قیمت دام زنده سبک ۳۳ تا ۳۴ هزار تومان است و قیمت لاشه ۱۰ تا ۱۲ هزار تومان کاهش یافته است.
پوریان گفت: سال ۹۷ سال تنفس برای تولید دام داخلی بود و امسال با افزایش تولید دام داخلی قیمت‌ها بیش از این کاهش خواهد یافت.

محمد آقا طاهر رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی نیز در این برنامه گفت: به دلیل افزایش نرخ ارز صادرات خرما به عراق افزایش یافته و این دلیل بالا رفتن قیمت خرماست.
وی افزود: در بهمن سال گذشته به وزارت صنعت، معدن و تجارت درباره افزایش صادرات و در پی آن افزایش قیمت خرما نامه نوشتیم، اما اتفاقی نیافتاد.

هوشیار فقیهی معاون برنامه ریزی و اقتصاد اتاق اصناف ایران نیز در این برنامه با بیان اینکه وظیفه ما رعایت حاشیه سود و جلوگیری از گرانفروشی است افزود: از دو میلیون و ۸۰۰ هزار بازرسی در سال ۹۷ فقط سه درصد اصناف خلاف داشته اند که پرونده آن‌ها به سازمان تعزیرات ارجاع داده شد.

سید داوود موسوی معاون نظارت بر کالا‌های مصرفی سازمان حمایت نیز در این برنامه گفت: برای تشدید نظارت بر توزیع کالا‌ها ۲۷ فروردین امسال دستور عمل جدیدی را به استان‌های ابلاغ کرده ایم.
وی گفت: برای ماه مبارک رمضان برنامه‌ای برای برپایی نمایشگاه نداریم و اختیار آن به استانداران واگذار شده است.

وی ادامه داد: بحث افزایش قیمت خرما و نتیجه پایش تولید و صادرات این محصول را در دی سال گذشته به وزارت جهاد کشاورزی اعلام کردیم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۹
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۹
علی برکت الله.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۹
اصلا عین خیال مسئولین نیست که چه میکشیم ... چون خودشان تامین هستن...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۹
پس بهتره بریم سراغ طرح پلیس کوهستان و امنیت اجتماعی و ...
کار دیگه که بلد نیستیم ، دزدها و مال مردم خورها هم که همه جا نفوذ کردن ..............
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۹
تا زمانی که مسولین سیاسی کار اقتصادی می کنند و برای حفظ شرایط موجود بازنشسته هم نمی شوند امیدی به اصلاح امور نیست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۹
یه دیگ برنج نذری را هم اینطور توزیع نمیکنند.خودتان را مسخره کرده اید.
حسنعلی
|
Germany
|
۱۰:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۹
فقط توزیع کالا گلایه دارد؟
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۹
مگه کسی هم گوش میده؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۹
مردم حرف اضافي مي زنند . به جاي تشكر و قدرداني و ريختن طلا به پاي مسئولين دائم غر مي زنند . خيلي مردم نا اهلي داريم . كاش فقط مسئولين در كشور زندگي مي كردند و مردم نبودند اونوقت به جرات ميگم ايران گلستاني بود كه اروپائيها حسرت زندگي در آن را مي كردند . درود بر شرف مسئولين نظام مقدس جمهوري اسلامي
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۹
سریعاٌ این وزارتخانه منحل و اختیاراتش به وزارت بازرگانی برگردد و از تجمیه کساورزی،منابع طبیعی، شیلات . محیطزیست و غیره .................................................. یک وزارتخانه جدید ایجاد گردد.متاسفانه این وزارتخانه فقط اسم جهاد را یدک میکشد وجهادی در بهبود اوضاع کشاورزی و مسائل مربوطه در کار نیست
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟