مواد لازم:
پوست رنده شده دو لیمو شیرازی
آب 3 لیمو شیرازی
یک کلم کوچک باکچوی
4 حبه سیر
یک تکه 5 سانتیمتری زنجبیل جولین
دو عدد فلفل تند ملایم
2 فیله ماهی (دلخواه خودتان)
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون فوق بکر به میزان لازم
8 برگ گشنیز
وقتی پروتئینهای کمچرب مانند مرغ و ماهی پخته میشوند ممکن است خشک و شاید کمی بیمزه و بدون طعم از آب در بیایند. برای پختن این پروتئینها بدون اینکه خشک شوند فرانسویها تکنیکی دارند که اِن پَپیوت نامیده میشود. اِن پَپیوت در فرانسوی به معنای "در کاغذ" است. دلیل این نامگذاری پیچیده شدن مواد غذایی در کاغذ در این تکنیک است. با استفاده از این تکنیک فوقالعاده شما در نهایت ماهیای مرطوب و لذیذی خواهید داشت. این تکنیک ناب را در تابناک فرا بگیرید.