مهندس محمد سعید کیا: بنیاد مستضعفان با پرداخت تسهیلات به روستائیان و از طریق پس اندازهای خود مردم و کمک بنیاد علوی، ۱۳ هزار شغل در مناطق قلعه گنج، لنده و چالدران ایجاد کرده است.
به گزارش پایگاه خبری بنیاد مستضعفان مهندس محمد سعیدی کیا در حاشیه بازدید از سه روستای محروم ملاحسن، قلعه خان و کشانک شهرستان مانه و سملقان در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: با تخصیص وامهای یارانه دار به روستاییان در زمینههای مختلف باغداری، دامداری، کشاورزی، صنعتی و خدماتی مشاغل مذکور ایجاد شده اند.
وی افزود: طرح پیشرفت و آبادانی در ۷ منطقه محروم دیگر کشور از چند ماه پیش آغاز شده که در این مناطق هم به تدریج تسهیلات در گروههای توسعه روستایی برای راه اندازی اشتغالهای کوچک و خانگی پرداخت میشود.
سعیدی کیا با اشاره به شعار امسال که رونق تولید است ضمن اشاره به برنامه ریزی بنیاد مستضعفان برای افزایش بهره وری واحدهای فعال، گفت: امکانات زیادی در کشور وجود دارد که بهره وری مناسبی ندارند و این نهاد انقلابی برای افزایش بهره وری تلاش میکند.
وی همچنین از ایجاد واحدهای اقتصادی جدید توسط بنیاد مستضعفان خبرداد و افزود: اراضی که قبلا قابلیت کشاورزی نداشته را شناسایی و تلاش خواهیم کرد که به طرق مختلف آنها را آباد کنیم که ایجاد گلخانهها با هدف بهره وری مناسب منابع آبی کشور از جمله این موارد خواهد بود رییس بنیاد مستضعفان همچنین سرمایه گذاری در بخش فولاد را از جمله سرمایه گذاریهای جدید بنیاد مستضعفان برای رونق تولید در کشور عنوان کرد.
رییس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه آبادانی کشور منوط به رونق تولید در همه ابعاد آن به ویژه به صورت خرد میباشد: پیروی سخنان مقام معظم رهبری و بعد ازاجرای طرح پیشرفت و آبادانی قلعه گنج این طرح در لنده، چالدران و نیز مانه و سملقان در خراسان شمالی و ۷ نقطه دیگر کشور در حال پیگیری و اجرا میباشد.
وی افزود: در روستاهای شهرستان مانه و سملقان و برخی دیگر از مناطق کشور استعدادهای بسیار خوبی وجود دارد که با فراهم شدن بستر مناسب زمینه رشدو بلوغ استعداد آنها فراهم میشود تا با کمک به صندوقهای توسعه، راه اندازی آموزش فنی و حرفهای رایگان و کارهای دیگر کسب و کار آنها شکل گرفته و با فعال شدن مشاغل خانگی کوچک منجر به رونق تولید شود.
وی با اشاره به تسهیلات یارانهای تخصیص یافته سال جاری بنیاد مستضعفان برای رونق تولید و کار آفرینی، افزود: برای هر استان ۲۵۰ میلیارد ریال پیش بینی شده و برای مناطقی که طرح آبادانی و پیشرفت توسط بنیاد مستضعفان در آنها اجرایی شود ۱۰۰ میلیارد ریال دیگر به این رقم اضافه خواهد شد.
رییس بنیاد مستضعفان بیان کرد: در استان خراسان شمالی نیز با همین الگو علاوه بر ۲۵۰ میلیارد ریال اختصاصی استان، ۱۰۰ میلیارد ریال نیز در شهرستان مانه و سملقان هزینه خواهد شد.
مهندس سعید کیا در این سفر از جارو بافیهای روستای ملاحسن، کارگاه تولیدی لباس کشانک و طرحهای گلیم بافی و تولید آبنبات روستای قلعه خان مانه و سملقان دیدن کرده و مشکلات تولید کنندگان و روستاییان این مناطق را از نزدیک مورد بررسی قرار داد.
شهرستان ۱۱۰ هزار نفری مانه و سملقان در ۴۵ کیلومتری غرب بجنورد قرار دارد و تعداد ۱۳۶ روستا سه بخش و چهار شهر دارد که یکی از ۱۰ منطقه محروم کشور است که بنیاد مستضعفان طرح آبادانی و پیشرفت منطقهای را در روستاهای آن به اجرا گذارده است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.