ته چین؛

نکاتی برای درست کردن عصاره مرغ

کد خبر: ۸۹۷۰۲۲
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۴ 07 May 2019
تعداد بازدید : 2670
کد خبر: ۸۹۷۰۲۲
|
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۴ 07 May 2019
|
10040 بازدید
بازدید 10040
عصاره (استاک) و گوشتابه (براث) بخش مهمی از درست کردن بسیاری از غذاها به ویژه سوپ‌ها هستند. برای درست کردن این مواد باید گوشت مرغ یا گاو و بره را با استخوان (برای عصاره) و بدون استخوان (گوشتابه) نیم جوش کرد و در کنار آن از سبزیجات مختلفی نیز استفاده کرد. در این ویدیو نحوه درست کردن عصاره قهوه‌ای آموزش داده می‌شود. در عصاره قهوه‌ای پیش از نیم جوش کردن مواد استخوان‌ها و سبزیجات برشته می‌شود تا با کاراملی شدن مواد طعم بیشتری در آن ایجاد شود. نحوه درست کردن این نوع عصاره گوشت را در ویدیو تابناک ببینید. مواد لازم: 2.25 کیلوگرم استخوان‌ها مرغ یا قسمت‌ها استخوان‌دار مرغ یک قاشق غذاخوری رب گوجه دو ساقه کرفس دو عدد هویج یک پیمانه آب 4/3 لیتر آب یک قاشق چای‌خوری دانه فلفل یک برگ بو
اشتراک گذاری