عصاره (استاک) و گوشتابه (براث) بخش مهمی از درست کردن بسیاری از غذاها به ویژه سوپها هستند. برای درست کردن این مواد باید گوشت مرغ یا گاو و بره را با استخوان (برای عصاره) و بدون استخوان (گوشتابه) نیم جوش کرد و در کنار آن از سبزیجات مختلفی نیز استفاده کرد. در این ویدیو نحوه درست کردن عصاره قهوهای آموزش داده میشود. در عصاره قهوهای پیش از نیم جوش کردن مواد استخوانها و سبزیجات برشته میشود تا با کاراملی شدن مواد طعم بیشتری در آن ایجاد شود. نحوه درست کردن این نوع عصاره گوشت را در ویدیو تابناک ببینید.
مواد لازم:
2.25 کیلوگرم استخوانها مرغ یا قسمتها استخواندار مرغ
یک قاشق غذاخوری رب گوجه
دو ساقه کرفس
دو عدد هویج
یک پیمانه آب
4/3 لیتر آب
یک قاشق چایخوری دانه فلفل
یک برگ بو