ته چین؛

طرز تهیه پای کدو حلوایی

کد خبر: ۸۹۷۲۸۲
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۴ 08 May 2019
تعداد بازدید : 997
کد خبر: ۸۹۷۲۸۲
|
۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۴ 08 May 2019
|
6792 بازدید

مواد لازم:
خمیر آماده پوسته پای
425 گرم پوره کدوحلوایی
3 عدد تخم مرغ بزرگ
یک قاشق چای‌خوری وانیل
یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
نصف قاشق چای‌خوری نمک بدون ید
سه چهارم قاشق چای‌خوری زنجبیل آسیاب شده
سه چهارم قاشق چای‌خوری دارچین آسیاب شده
یک چهارم قاشق چای‌خوری جوز هندی به تازگی رنده شده
سه چهارم پیمانه شکر قهوه‌ای کم رنگ
یک قوطی 443 میلی‌لیتری شیر تغلیظ شده
مقداری خامه شیرین زده شده

بازدید 6792
پای نوعی کیک است که روی بخش خمیری آن از مواد مختلفی به عنوان فیلینگ استفاده می‌شود. فیلینگ از مواد مختلفی درست می‌شود و گوشت تا میوه در درست کردن آن به کار می‌روند. یکی از مشکلات درست کردن پای در این است که فیلینگ به درون خمیر نفوذ کرده و باعث آبکی شدن آن می‌شود در این ویدیو با روشی آشنا می‌شوید که مانع از آبکی و خراب شدن خمیر شما خواهد شد.
اشتراک گذاری