ته چین؛

دستور پخت کته رشتی

کد خبر: ۸۹۸۵۹۲
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۱ 13 May 2019
تعداد بازدید : 7587
کد خبر: ۸۹۸۵۹۲
|
۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۱ 13 May 2019
|
20300 بازدید
بازدید 20300
«کته» یکی از روش‌های پخت برنج است که بیشتر در استان‌های شمالی رایج بوده و به آن «کته گیلانی / کته رشتی» نیز گفته می‌شود. در روش معمول، برنج پس از کمی نرم شدن در آب جوش، از درون دیگ به درون آبکش ریخته می‌شود و روی برنج‌ها آب گرفته می‌شود و سپس دوباره بر روی دیگ قرار داده می‌شود و اندکی روغن افزوده می‌شود تا به مرور دم بکشد. در روش دمی، دانه‌های برنج از هم تفکیک می‌شود و فرم بهتری در زمان سرو دارد اما بخشی از طعم خود را از دست می‌دهد. در روش کته که دیگر مرحله آبکشی صورت نمی‌پذیرد، دانه‌های برنج به هم می‌چسبند اما طعم برنج بهتر است. طرز تهیه کته را برای مصرف دو نفر با آموزش جواد جواد آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری