شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز یکشنبه بیست و دوم اردیبهشت ماه ۹۸، با کاهش ۵۰۸۵ واحدی معادل ۲.۴۳ درصد به رقم ۲۰۴ هزار و ۶۹ واحد رسید. این در حالی است که روز گذشته نیز شاهد افت ۲۱۸۹ واحدی معادل ۱.۰۴ درصد نماگر کل بورس بودیم.
به گزارش
بورس تابناک؛ امروز تالار شیشهای در دومین روز کاری هفته، شاهد روند نزولی شاخصهای منتخب بود؛ به گونهای که، شاخص قیمت (وزنی-ارزشی)، با کاهش ۱۴۵۹ واحدی معادل ۲.۴۳ درصد به رقم ۵۸ هزار و ۵۸۳ واحد رسید. شاخص کل هم وزن نیز، با افت ۸۸۹ واحدی معادل ۲.۰۲ رصد، عدد ۴۳ هزار و ۳۷ واحد را به نمایش گذاشت.
شاخص قیمت (هم وزن) نیز با کاهش ۶۱۸ واحدی معادل ۲.۰۲ درصد به رقم ۲۹ هزار و ۹۳۲ واحد رسید. همچنین شاخص سهام آزاد شناور، ۵۹۶۸ واحد کاهش معادل ۲.۵۵ درصد را رقم زد و به سطح ۲۲۸ هزار و ۳۲۶ واحد رسید. همچنین شاخص بازار اول با ۴۱۲۷ واحد کاهش معادل ۲.۶۲ درصد به رقم ۱۵۳ هزار و ۴۳۶ واحد رسید و شاخص بازار دوم نیز، با ۸۳۳۸ واحد کاهش معادل ۲.۰۸ درصد همراه بود و عدد ۳۹۱ هزار و ۷۶۷ واحد را به نمایش گذاشت. شاخص کل بورس بیشترین پیشروی را در ساعت ۰۹:۰۰ داشت و در سطح ۲۰۸ هزار و ۶۶۰ واحد قرار گرفت.
در معاملات امروز بازار سرمایه، نماد معاملاتی فولاد متعلق به فولاد مبارکه اصفهان با ۲۹۱ واحد، نماد شبندر متعلق به پالایش نفت بندرعباس با ۲۲۸ واحد، نماد فارس متعلق به صنایع پتروشیمی خلیج فارس با ۲۲۴ واحد، نماد رمپنا متعلق به گروه مپنا (سهامی عام) با ۲۱۶ واحد، نماد وبملت متعلق به بانک ملت با ۱۸۸ واحد، نماد فخوز متعلق به فولاد خوزستان با ۱۷۱ واحد، نماد شتران متعلق به پالایش نفت تهران با ۱۶۷ واحد و نماد شپنا متعلق به پالایش نفت اصفهان با ۱۶۴ واحد کاهش، بیشترین تاثیر منفی را در روند نزولی شاخص کل بورس داشتند.
در مقابل، نماد معاملاتی ونوین متعلق به بانکاقتصادنوین با ۴۹ واحد، نماد غسالم متعلق به سالمین با ۳۲ واحد، نماد دعبید متعلق به لابراتوارداروسازی دکترعبیدی با ۲۲ واحد، نماد فجر متعلق به فولاد امیرکبیرکاشان با ۱۴ واحد افزایش، بیشترین تاثیر مثبت را در برآورد نماگر کل بورس داشتند.
بر اساس این گزارش، معاملهگران بورس امروز ۳ میلیارد و ۴۸۱ میلیون برگه بهادار و سهام را در قالب ۲۵۳ هزار و ۹۴۹ نوبت معامله و به ارزش یک هزار و ۳۰ میلیارد تومان داد و ستد کردند.
امروز در نماد معدنی و صنعتی گل گهر (کگل) چهار میلیون سهم به ارزش ۲.۷ میلیارد تومان کد به کد شد و همچنین بیش از ۵۹ میلیون سهم داده گستر عصر نوین (های وب) به ارزش بیش از ۳۲.۶ میلیارد تومان با معاملات کد به کد همراه شد.
گروه بانکیها امروز بیشترین حجم و ارزش معاملات را به خود اختصاص داد و بیش از یک میلیارد سهم بانکی به ارزش بیش از ۱۰۰ میلیارد داد و ستد شد. همچنین گروه محصولات چرمی و ذغال سنگ در بین صنایع مختلف با بیشترین رشد شاخص مواجه شدند.
رفت و آمدهای امروز تالار حافظ
درمعاملات امروز شرکتهای شیرپاستوریزه پگاه آذربایجان غربی (غشاذر)؛ سیمان ارومیه (ساروم)؛ خدمات انفورماتیک (رانفور)؛ داروسازی زاگرس فارمد پارس (ددام) و صنایع لاستیکی سهند (پسهند) جهت برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه به منظور تصویب صورتهای مالی وحق تقدم شرکت صنایع سیمان غرب (سغربح) با توجه به پایان مهلت پذیره نویسی و پتروشیمی مبین (مبین ۱) با توجه به افشای اطلاعات با اهمیت گروه ب، متوقف خواهند شد.
نماد معاملاتی حق تقدم شرکت گروه صنعتی قطعات اتومبیل ایران (ختوقاح) جهت عرضه ۷۸۵ ر. ۱۵۱ ر. ۴۸ عدد حق تقدم استفاده نشده؛ شرکت واسپاری ملت (ولملت) پس از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه مبنی بر تقسیم سود نقدی؛ کارخانجات نساجی بروجرد (نبروج) با توجه به اعلام تنفس مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده؛ کارخانجات داروپخش (دارو) باتوجه به تغییرات بیش از ۵۰ درصدی قیمت سهام واطلاعیه منتشر شده در سایت کدال وایران مرقام (مرقام) بازگشایی شدند.
همچنین نمادهای معاملاتی شرکتهای سرمایه گذاری گروه صنعتی ملی (وملی)؛ سالمین (غسالم)؛ به پرداخت ملت (پرداخت)؛ سیمان خاش (سخاش)؛ فرآوردههای نسوز آذر (کاذر) با توجه به عدم کشف قیمت در روز معاملاتی قبل بدون محدودیت نوسان قیمت حراج شدند.
نماد شرکت سیمان شمال (سشمال ۱) نیز با توجه به تغییرات بیش از ۲۰ درصدی قیمت سهام به مدت ۶۰ دقیقه با وقفه معاملاتی همراه شد.
نمادهای معاملاتی شرکتهای سرمایه گذاری گروه صنعتی ملی (وملی) و سالمین (غسالم) مشمول دستورالعمل رفع گره معاملاتی شدند.
سایپاشیشه (کساپا)، تایدواترخاورمیانه (حتاید)، صندوق سرمایه گذاری با درآمد ثابت کیان (کیان)، صندوق س. پاداش سهامداری توسعه ۱ (سپاس)، توریستی ورفاهی آبادگران ایران (ثاباد) و کاشی پارس (کپارس) با بیشترین صفوف تقاضا مواجه بودند و در مقابل نمادمعاملاتی شرکتهای سیمان فارس و خوزستان (سفارس)، ایران خودرو (خودرو)، سیمان تهران (ستران)، زامیاد (خزامیا)، پارس خودرو (خپارس)، سایپا (خساپا) و لولهوماشینسازیایران (فلوله) با بیشترین صوف عرضه و فروش مواجه شدند.