ته چین؛

طرز تهیه خیار شور کارخانه‌ای

کد خبر: ۹۰۰۹۲۴
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۰ 30 May 2019
تعداد بازدید : 54585
کد خبر: ۹۰۰۹۲۴
|
۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۰ 30 May 2019
|
67168 بازدید
|
۸
بازدید 67168
۸
احتمالا وقتی خیارشور کنسروی را از برندهای معروف تهیه می‌کنید، تصور می‌کنید طعم آن به مراتب بهتر از خیارشور خانگی است. جواد جوادی آشپز حرفه‌ای طرز تهیه خیارشور کارخانه‌ای و تکنیک‌هایی که باید رعایت کرد که به خیارشور استاندارد و خوش طعم در زمان بسیار کوتاهی رسید را آموزش می‌دهد.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۰
مسخره بیکار
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۸
بسیار خوب بود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۸
سس
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۰
عالی بود☺
نیلوفر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۲
سلام خیلی عاااالی واقعا این مدلی بلد نبودم
سام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۹
اصلا اسم ایران نمیاره برا ایرانیا نگفته
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۲
البته روغن ترمز هم نقش موثری در ترد سازی خیارشورهای بازاری ایفا میکند.(قابل توجه مامورین بهداشت)
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۳
عالی
نظرسنجی
به نظر شما چه کسی در انتخابات آمریکا پیروز خواهد شد؟