شاید در نگاه اول این خبر واقعی به نظر نرسد اما یک شرکت در انگلستان حاضر شده تا تنها برای غذا خوردن فرد مورد نظرش سالیانه حقوق قابل توجهی پرداخت کند.
تنها کاری که فرد استخدام شده باید انجام دهد اضافه کردن 400کالری در روز به برنامه غذایی اش است .
شرکت پرواکتول در نظر دارد محصول جدید خود برای کاهش وزن را در دنیای واقعی  تست کند و از داوطلب می خواهد تا هر روز 400 کالری بیشتر از طریق خوردن فست فود و یا غذاهای چرب در برنامه اش داشته باشد والبته از محصول لاغری انها نیز مصرف کند .
این شرکت مدعی است محصول جدیدش می تواند تا 30 درصد چربی را بسوزاند و به فرد خوش شانس در این طرح سالیانه 24 هزار پوند پرداخت خواهد کرد و البته تمامی غذای اضافی مصرفی او و همچنین محصول رژیمی این شرکت به صورت مجانی در منزل به او تحویل داده  می شود .

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1388/12/25
پاسخ

به قول ما شیرازی ها جالبه والو {والا}

کاربر مهمان -> 1388/12/25
پاسخ

و اگر دارو اثرات بدتری نداشته باشد!

کاربر مهمان -> 1388/12/25
پاسخ

بی زحمت مرا معرفی کنید چون اینجانب با برنامه های رژیم غذایی پزشکان ایرانی که اتفاقا از روی دست هم کپی کرده اند ،نتیجه نگرفتم .از جراحی هم می ترسم . ممنون خواهم شد.

کاربر مهمان -> 1388/12/26
پاسخ

آقا ما هم هستیم

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین